inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobné šaty Bellisima 37 - Irian Sam

Kategória: Svadobné šaty

Ahojte budúce nevesty,

Posúvam ďalej svoje svadobné šaty ďalšej neveste. Šaty mám zo salónu Irian Sam. Som vysoká 180cm a mám aj širšie ramena, čiže mne úplne šaty nesadli ako na povodných fotkách modelky. Veľkosť šiat je uvedená 40 ale pri svadobných šatách je trošku iné číslovanie (iné oblečenie nosievam 36/38 S/M).Rozparok siaha až po pás, no je to upravené jemným tylom aby nebol nikto pihoršený :) Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať. Budem len rada ak šaty poputujú ďalej. Pôvodná cena bola 759€ + 60€ úpravy v krajčírstve. V prípade úprav Vám viem doporučiť aj šikovnú krajčírku.

Dúfam, že si šaty nájdu svoju budúcu šťastnú nevestu. :)
Svadobné šaty Bellisima 37 - Irian Sam
Podobné inzeráty
Svadobné šaty Bellisima 37 - Irian Sam
Ahojte budúce nevesty, Posúvam ďalej svoje svadobné šaty ďalšej neveste. Šaty mám zo salónu Irian Sam. Som vysoká 180cm a veľkosť šiat je uvedená 40 ale pri svadobných šatách je trošku iné číslovanie (iné oblečenie nosievam 36/38 S/M).Rozparok siaha až po pás, no je to upravené jemným tylom aby nebol nikto pihoršený :) Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať. Budem len rada ak šaty poputujú ďalej. Pôvodná cena bola 759€ + 60€ úpravy v krajčírstve. V prípade úprav Vám viem odporučiť aj šikovnú krajčírku. Dúfam, že si šaty nájdu svoju budúcu šťastnú nevestu. :)
Svadobné šaty BELLISIMA
Ponúkam na predaj krásne snehobiele svadobné šaty značky Bellisima zo salónu Irian Sam. Šaty som kupovala nové vo veľkosti 36, dlžka upravená na výšku 165+podpätok, sú vhodne aj pre tehotné, korzet je nad bruškom. Šaty ponúkam so závojom + obal. na cene sa vieme dohodnuť :)
Svadobné šaty Bellisima
Ponúkam na predaj svoje svadobné šaty zo salónu Irian Sam. Model:Bellisima 03. Farba:Biela Veľkosť:36 Dĺžka :170cm + 8cm opätok Šaty sú profesionálne vyčistené priamo v salóne. Možnosť vyskúšať. (SNV okolie) Cena:400€ ,dohoda možná Pri rýchlom jednaní satenový župan nevesta grátis. Viac info správa
Kráľovské svadobné šaty IRIAN SAM
Ponúkam na predaj svoje rozprávkové svadobné šaty značky IRIAN SAM kupované úplne nové zo salónu, použité na vlastnej svadbe. Šaty sú veľkosti 38, trochu zúžené, upravené na postavu na výšku 167 cm + 6 cm opätky. Farba šiat je Ivory. Zozadu šiat je šnurovačka a gombíky. Sukňa je z kvalitného saténu. Šaty majú dlhú vlečku, ktorú je možné vypnúť prostredníctvom 9 priesvitných gombíkov. Šaty sú profesionálne vyčistené. V cene je zahrnutá spodnička a kruh veľkosti 3, taktiež krátky závoj a obal na šaty. Možnosť vyskúšať šaty v Spišskej Novej Vsi.
Svadobné šaty Irian Sam
Ponúkam na predaj svadobné šaty značky Irian Sam, kolekcia Infinity, šité na mieru. Veľkosť je 34-38, keďže majú zapínanie na šnurovanie a následne na gombíky, pekne sa prispôsobia postave. Mám výšku 164 cm (mala som aj opatky), šaty sú na nižšiu postavu. Šaty majú krásnu vlečku ktorá sa dá ľahko a veľmi pekne vypnúť. Top a tak isto aj spodný lem sukne je čipkovaný, sukňa je tylová. Súčasťou šiat je aj vsadená podprsenka. K šatám pridám aj kamienkový opasok, ktorý šaty krásne rozžiari a taktiež závoj. Okrem toho samozrejme kruh pod šaty spolu s obalom. Sú veľmi pohodlné, vydržala som v nich celú svadbu bez problémov. Šaty sú komplet vyčistené z čistiarne. Možnosť vyskúšať v Smoleniciach. Cena je 300 €.
Svadobné šaty Irian Sam
Dobrý deň, predávam svoje svadobné šaty značky Irian Sam z kolekcie Bellissima. Veľkosť šiat je 36 a boli upravované na výšku 170cm + 10 cm opätky. Na šatách bol zmenšovaný pôvodný výstrih a rovnako bola na šaty pridaná krátka 5 cm šnurovačka, takže v páse sa vedia prispôsobiť. Samozrejme, je možné použiť aj klasické pôvodne zapínanie na zips- šírka v pase cca 70cm. Šaty sú naozaj krásne, pohodlné, s dlhou vlečkou, ktorú je možné vypnúť. V cene ponúkam aj kruh veľkosti 2 s tylovou spodnicou, ale samozrejme šaty sa dajú použiť aj bez nich. Šaty boli použité na svadbe a následnom fotení, momentálne sú už profesionálne vyčistené a je ich možné vyskúšať v Dunajskej Lužnej alebo v Spišskej Novej Vsi.