inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobný žaket, oblek značky Pavanna

Kategória: Obleky, Saká

Predám svadobný žaket čiernej farby, veľkosť 52, spolu s cilindrom. V pripade záujmu predam aj bielu vestu, kravatu a motylik.
Od slovenského výrobcu Pavanna.
Žaket určený výhradné pre kultúrne a spoločenské akcie návšteva divadla, a pre ženíchov ktorý chcú na svojej svadbe pôsobiť skvelým dojmom a spoločenským postavením. Neoddeliteľnou súčasťou žaketu je módny doplnok čierny cylinder, jedno alebo dvojradová vesta svetlo šedej farby z farebného hodvábu . K žaketu sa hodia aj prúžkované nohavice z kvalitnej vlny, jelenicové rukavice a čierne topánky.
Zaket s cilindrom 300 eur.
V pripade zaujmu poslem viacero fotiek.
Svadobný žaket, oblek značky Pavanna
Podobné inzeráty
Elegantný pánsky oblek PAVANNA
Predám elegantný lesklý pánsky oblek slovenskej značky PAVANNA fashion, veľ. 50. Použitý jediný krát ako svadobný oblek. TOP STAV. Vyčistený v čistiarni. Pôvodná cena 215 EUR. Predajná cena 80 EUR zahŕňa aj košeľu na manžetové gombíky a francúzsku viazanku. V prípade vážneho záujmu, možná dohoda.
Elegantný pánsky oblek PAVANNA
Predám elegantný lesklý pánsky oblek slovenskej značky PAVANNA fashion, veľ. 50. Použitý jediný krát ako svadobný oblek. TOP STAV. Vyčistený v čistiarni. Pôvodná cena 215 EUR. Predajná cena 70 EUR zahŕňa aj košeľu na manžetové gombíky a francúzsku viazanku. V prípade vážneho záujmu, možná dohoda.
Svadobny / slavnostny oblek
Predam velmi kvalitny svadobny / slavnostny oblek rakuskej znacky Digel, svadobnu vestu a svadobnu francuzsku kravatu znacky Pavanna. Vsetko uplne ako nove! Vhodny aj na pr.sv. prijimanie alebo birmovku. Cierny, s jemnym leskom, uplne ako novy. Velkost 46-48, vhodne na stihlu postavu 170 - 180 cm. Oblek 100 EUR, vesta s kravatou 40 EUR, dohoda ista. Pre detaily prosim piste na mtrnka@
Pánsky čierny oblek Pavanna
Predám pánsky oblek značky Pavanna Fashion čiernej farby, 2-krát použitý je vo veľmi dobrom stave a nepoškodený. sako - veľkosť 46 nohavice - veľkosť 46 výška postavy cca 175cm
Oblek Pavanna - Sako a nohavice
Predám oblek značky Pavanna. Nosený bol 1 krát na synových krstinách a potom mi bol už veľký. Je v podstate nový, 1x použitý. Dobrý mi bol, keď som mal výšku 182cm a váhu 120kg. Veľkosť nohavíc je 62, ale veľkosť saka neviem. Preto by malo sedieť chlapovi o približne takých rozmeroch, ako som mal ja, keď som ho mal oblečené.
Pavanna oblek
predám Pavanna oblek farba namornicka modra (navy) velkost XL strih: klasicky / straight stav: velmi dobry, nosene prilezitostne (asi5x) Cisteny len v cistiarni! cena: 150€ osobný odber Košice / pošlem aj poštou / zasielkovňou viac info foto / conceptkosice@ pre viac inzerátov pozri moj profil!