inzercia, predaj, predám, bazár

Švajčiarsky nožík Nový

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám nový Originál švajčiarsky nožík 18 e.rezna dĺžka 6cm ma v sebe aj pinzetu a špáratko (mam) už len červený. Poľovníctvo rybárstvo turistika. Praktický a dobre využiteľný darček.
Švajčiarsky nožík Nový
Podobné inzeráty
Švajčiarsky nožík Victorinox
Predám nový švajčiarsky nožík Victorinox rezna plocha 8 cm,ma v sebe aj pílku, pinzetu, šparatko ,krížový šrobovák, otvárak na pivo vhodný ako darček inak veľmi pekný a praktický pomocník, poľovníctvo rybárstvo.
vreckovy nozik
Ponúkam Vám na predaj vreckový nožik v tradičnom prevedení - rybyčka. Posledné kusy. Kompaktný, nepoškodený a plne funkčný vreckový nožik, ktorý vás nesklame v žiadnej situácii, či v lese, turistike alebo pri vode. Cena za ks/ 5€. Inzerát je platný do vypredania.
karambit nožík [ crimson web ]
predam nožik z tvrdej ocele, kvalitne spracovaný bez znamkov používania [ ostrý ] nožík je možno poznať z hry cs:go dobierka,osobne
Originálny švajčiarsky nôž Victorinox Ranger
Originálny švajčiarsky nôž Victorinox Ranger, pôvodne sa vyrábal pod značkou Wenger, v súčasnosti pod Victorinox, kolekcia Delémont. Čepeľ z nerezovej ocele je dlhá 10 cm, istí sa systémom Liner-Lock. Rukoväť dlhá 13 cm je z plastu/dreva. S množstvom užitočných funkcií. č.1 rukoväť plast zeleno/čiernej farby, s vývrtkou, otváračom na fľaše a inými funkciami, v cene 56 eur č.2 už nemám č.3 rukoväť drevo, s vývrtkou, otváračom na fľaše, pílkou a inými funkciami, v cene 83 eur č.4 už nemám č.5 už nemám Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Originálny švajčiarsky nôž Victorinox Ranger
Originálny švajčiarsky nôž Victorinox Ranger, pôvodne sa vyrábal pod značkou Wenger, v súčasnosti pod Victorinox, kolekcia Delémont. Čepeľ z nerezovej ocele je dlhá 10 cm, istí sa systémom Liner-Lock. Rukoväť dlhá 13 cm je z plastu/dreva. S množstvom užitočných funkcií. č.1 rukoväť plast zeleno/čiernej farby, s vývrtkou, otváračom na fľaše a inými funkciami, v cene 56 eur č.2 už nemám č.3 už nemám č.4 už nemám č.5 už nemám Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Japan - mini nôž na skryté nosenie
Japan mini - nožík s nerezovou čepeľou so žiletkovým ostrím. Nožík využijete ako prívesok - ozdobu, ale môžete ho využiť aj na otváranie balíkov, listov, či v kuchyni na bylinky, alebo ako narezávatko pri pečení chleba. Na nerezovú čepeľ je vyhotovená rúčka z pravého jelenieho parožia. Cez rúčku s pekným neopakovateľným perlovaním povrchu, je prevlečená kovová guličková retiazka. K nožu patrí ručne šité kožené púzdro. Cez kovový krúžok púzdra je prevlečený kožený remienok pre zavesenie nožíka na krk, takže ho možno nosiť aj skryto pod odevom. Dĺžka remienka je cca 80 cm. Nôž je nový, dosiaľ nepoužívaný. Dĺžka noža 14 cm. Dĺžka čepele 4 cm. Hmotnosť noža 40 gr. Cena 17.- Eur + poštovné /dobierka/ 5.- Eur.