inzercia, predaj, predám, bazár

Sveter

Kategória: Mikiny a svetre

Dievcenske tmavomodre s hviezdičkami,nove saty aj s vysackou,velkost 134,cena 7e.Dievcenske šaty, neposkodene, velkost 122,cena 6e. Tricko,nohavicove leginy,riflove kratasy,vsetko neposkodene,velkost 122,cena 8e
Dievcenske svetre neposkodene,velkost 122,cena 12e
Balik oblecenia pre male dievcatko,neposkodene,velkost 98,cena 12e
Sveter
Podobné inzeráty
Elegantný sveter Mayoral
Predám elegantný chlapčenský sveter zn. Mayoral v tmavomodrej farbe, veľkosti 122. Sveter je z kvalitnej hrubšej tričkoviny, šálový golier, lemovanie a patent na rukávoch pletený z tmavo sivej vlny. Na spodku je tmavomodrý patent. Sveter je na štyri gombíky a má dve vrecká. Na prednej strane je vyšívaný ozdobný znak. Sveter je teplý a mäkučký. Predávam po jednom dieťati. Je v dobrom stave.
Sveter
Predám zelený sveter 4-5 rokov 3€, červený sveter 4-5 rokov 3€, oranžový sveter 4-5 rokov 2€, oranžový pletený sveter 2-3 rokov 4€. Len osobný odber Košice a okolie.
Sveter
Predám zelený sveter 4-5 rokov 3€, červený sveter 4-5 rokov 3€, oranžový sveter 4-5 rokov 2€, oranžový pletený sveter 2-3 rokov 4€. Len osobný odber Košice a okolie. Na maile nereagujem treba volať.
Dievčenské sako, svetre a tunika
Ponúkam na predaj dievčenské sako, sivé, ozdobné gombíky sa dajú odnímať, v.6/7r, ružová tunika, dlhšia s vreckami, v. 6/7r., červený sveter zn.Mayoral na zips, pásikový sveter na gombíky a opasok Sveter na zips s kapucňou a vreckami, v.128 Sveter na gombíky s kvetmi, v.18-24mesiacov Ružový sveter na gombíky s olemovaním, v.86
Sveter
Predám zelený sveter 4-5 rokov 3€, červený sveter 4-5 rokov 3€, oranžový sveter 4-5 rokov 2€, oranžový pletený sveter 2-3 rokov 4€. Len osobný odber Košice a okolie. Na maile a sms-ky nereagujem treba volať.
Chlapčenský pletený sveter Mayoral
Chlapčenský pletený sveter Mayoral Predám krásny chlapčenský pletený sveter s vysokým límcom, dvojitým zapínaním (na zips aj gombíky) a kapucňou. Kapucňa je dvojitá, futro tiež pletené. Farba bordová, veľkosť 122. Raglánový strih na spodku patentom. Dve našité vrecká s ozdobnými gombíkmi. Sveter je teplý a mäkučký. Predávam po jednom dieťati. Je v dobrom stave.