inzercia, predaj, predám, bazár

Svetlý a priestranný 3-izb. byt v novostavbe Vienna Gate

Kategória: Byty

Na predaj priestranný 3-izbový byt na Kopčianskej 10, v mestskej časti Bratislava-Petržalka s úžitkovou plochou 89.5m2. Nachádza sa na 12. poschodí v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate len 5 minút autom do centra. Bytový dom skolaudovaný v roku 2009.

Virtuálna obhliadka: pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývačky s kuchyňou (varná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, umývačka riadu a mikrovlnná rúra), dvoma samostatnými spálňami a kúpelňou s WC. Okná sú hliníkové. Orientovaný je na V a JZ. Byt sa predáva zariadený, vrátane zabudovanej klimatizácie. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie na -2. poschodí v podzemnej garáži za 19.000 eur. Je možné dokúpiť klietkovú pivnicu na 3. poschodí s rozmermi od 2,21 – 2,42 m2 za 4.000 eur. Identický apartmán je na predaj aj na 13. poschodí.

Apartmánový byt sa nachádza vo výškovej budove (22 nadzemných poschodí) a priamo v objekte je obchodné centrum Galéria Vienna Gate s potravinami, lekárňou, notárskou kanceláriou, pizzeriou a ďalšími službami. V tesnej blízkosti budovy sa nachádza železničná stanica Petržalka, ako aj kompletná občianska vybavenosť.

Mesačné náklady sú cca 290eur (energie + správca). Je možné ho financovať HÚ a zriadiť si v ňom trvalé bydlisko.

Objekt je chránený 24h denne a v bytovom dome je zriadená vrátnica.
Svetlý a priestranný 3-izb. byt v novostavbe Vienna Gate
Podobné inzeráty
Vienna Gate - Priestranný 2-izbový byt
Ponúkam na predaj slnečný 2-izbový apartmán s loggiou orientovaný na juhovýchod, ktorý sa nachádza na 6. (z 22) podlaží budovy Vienna Gate (kolaudácia bola v roku 2009). Apartmán má výmeru 86,58 m2 (z toho 5,64 m2 loggia) a pozostáva zo vstupnej haly, zrekonštruovanej kúpeľne, kuchyne s obývačkou, samostatnej prechodnej šatníkovej miestnosti a spálňou. Apartmán ma zabudovanú klimatizáciu, bytový dom je chránený strážnou službou a disponuje recepciou. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 2,49 m2. Bytový dom Vienna Gate sa nachádza par minút od centra a rovnako má výborné napojenie na vlakové spojenie do Viedne. Priamo v polyfunkčnom objekte, respektíve v jeho blízkosti sa nachádzajú obchody s potravinami, drogéria, lekáreň, fitnes centrá a iné. Objekt rovnako disponuje plnou občianskou vybavenosťou. ----- Apartment with terrace at Vienna Gate complex for sale. The apartment is situated on the 6th floor (out of 22 floors) at the southeast corner of the Vienna Gate which was built in 2009. The 2-bedroom apartment has a total of 86,58 square meters (out of which 5,64 square meters belong to the terrace) and consists of an entrance hall, newly renewed bathroom, open kitchen with living room, bedroom and a walk-in closet. The apartment has a built-in air conditioning, the whole apartment complex is guarded by a 24/7 security service and has a reception. The apartment also comes with a cellar storage 2,49 square meters big. It takes only a couple of minutes to reach the city center from Vienna Gate by car and it is also a perfect place to journey to Vienna by train. The apartment complex has a grocery store, pharmacy, drug store, fitness centers and others.
Svetlý a priestranný 3-izb. byt v novostavbe Vienna Gate
Na predaj priestranný 3-izbový byt na Kopčianskej 10, v mestskej časti Bratislava-Petržalka s úžitkovou plochou 89.5m2. Nachádza sa na 12. poschodí v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate len 5 minút autom do centra. Bytový dom skolaudovaný v roku 2009. Virtuálna obhliadka: Dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývačky s kuchyňou (varná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, umývačka riadu a mikrovlnná rúra), dvoma samostatnými spálňami a kúpelňou s WC. Okná sú hliníkové. Orientovaný je na V a JZ. Byt sa predáva zariadený, vrátane zabudovanej klimatizácie. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie na -2. poschodí v podzemnej garáži za 23.000 eur. Je možné dokúpiť klietkovú pivnicu na 3. poschodí s rozmermi od 2,21 – 2,42 m2 za 4.000 eur. Identický apartmán je na predaj aj na 13. poschodí. Apartmánový byt sa nachádza vo výškovej budove (22 nadzemných poschodí) a priamo v objekte je obchodné centrum Galéria Vienna Gate s potravinami, lekárňou, notárskou kanceláriou, pizzeriou a ďalšími službami. V tesnej blízkosti budovy sa nachádza železničná stanica Petržalka, ako aj kompletná občianska vybavenosť. Mesačné náklady sú cca 290eur (energie + správca). Je možné ho financovať HÚ a zriadiť si v ňom trvalé bydlisko. Objekt je chránený 24h denne a v bytovom dome je zriadená vrátnica.
2 izbový byt vo Vienna Gate
Ponúkam na predaj 2 izbový byt s terasou vo Vienna Gate v Bratislave, časť Petržalka Výmera bytu je 72 m2 z toho 9 m2 plocha terasy. Nachádza sa v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate z roku 2008 na 9/16 poschodí vo veži ,,brána''. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie a veľkorysú terasu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, spálňa s rolldorovou skriňou. ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, práčka. Šatníková zostava vo vstupnej chodbe, rolldor v spálni, obývačková zostava. V byte je nová podlaha a je čerstvo vymaľovaný. ŠTANDARD: Centrálna klimatizácia a ústredné kúrenie. Hliníkové okná s izolačným protihlukovým 2 – sklom. Podlahové kúrenie v kúpeľni. Bezpečnostné vchodové dvere. PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži dlhodobo. Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, TESCO express, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou. Dohoda na cene možná
Priestranný 3-izb. byt v novostavbe  Vienna Gate
Na predaj priestranný 3-izbový byt na Kopčianskej 10, v mestskej časti Bratislava-Petržalka s úžitkovou plochou 89.5m2. Nachádza sa na 12. poschodí v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate len 5 minút autom do centra. Bytový dom skolaudovaný v roku 2009. Virtuálna obhliadka: Dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývačky s kuchyňou (varná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, umývačka riadu a mikrovlnná rúra), dvoma samostatnými spálňami a kúpelňou s WC. Okná sú hliníkové. Orientovaný je na V a JZ. Byt sa predáva zariadený, vrátane zabudovanej klimatizácie. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie na -2. poschodí v podzemnej garáži za 19.000 eur. Je možné dokúpiť klietkovú pivnicu na 3. poschodí s rozmermi od 2,21 – 2,42 m2 za 4.000 eur. Identický apartmán je na predaj aj na 13. poschodí. Apartmánový byt sa nachádza vo výškovej budove (22 nadzemných poschodí) a priamo v objekte je obchodné centrum Galéria Vienna Gate s potravinami, lekárňou, notárskou kanceláriou, pizzeriou a ďalšími službami. V tesnej blízkosti budovy sa nachádza železničná stanica Petržalka, ako aj kompletná občianska vybavenosť. Mesačné náklady sú cca 290eur (energie + správca). Je možné ho financovať HÚ a zriadiť si v ňom trvalé bydlisko. Objekt je chránený 24h denne a v bytovom dome je zriadená vrátnica.
BOSEN | Predaj slnečný 2 izbový byt s terasou, 72 m2, Vienna
Typ: 2-izbový byt Ulica: Kopčianska Obec: Bratislava-Petržalka Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s výbornou dispozíciou a  terasou v projekte Vienna Gate, Bratislava – mestská časť Petržalka. BYT: Byt má výmeru 72 m2 z toho 9 m2 plocha terasy. Nachádza sa v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate z roku 2008 na 9/16 poschodí vo veži ,,brána''. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie a veľkorysú terasu.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, spálňa s rolldorovou skriňou. ZARIADNIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, práčka. Šatníková zostava vo vstupnej chodbe, rolldor v spálni, obývačková zostava. V byte je nová podlaha a je čerstvo vymaľovaný. ŠTANDARD: Centrálna klimatizácia a ústredné kúrenie. Hliníkové okná s izolačným protihlukovým 2 – sklom. Podlahové kúrenie v kúpeľni. Bezpečnostné vchodové dvere. FOTO: Foto obývacej izby a spálňe sú vizuálizáciou.  PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži dlhodobo. LOKALITA: Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, TESCO express, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou. CENA: 238.000 EUR Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 72 m2 Úžitková plocha: 72 m2 Poschodie: 9 Počet podlaží: 16 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: nie Zariadenie: čiastočne Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 9 m2 Vykurovanie: spoločné Pivnica: nie
Priestranný 3-izb. byt vo Vienna Gate | Petržalka
Na predaj priestranný 3-izbový byt na Kopčianskej 10, v mestskej časti Bratislava-Petržalka s úžitkovou plochou 89.5m2. Nachádza sa na 12. poschodí v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate len 5 minút autom do centra. Bytový dom skolaudovaný v roku 2009. Virtuálna obhliadka: Dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývačky s kuchyňou (varná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, umývačka riadu a mikrovlnná rúra), dvoma samostatnými spálňami a kúpelňou s WC. Okná sú hliníkové. Orientovaný je na V a JZ. Byt sa predáva zariadený, vrátane zabudovanej klimatizácie. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie na -2. poschodí v podzemnej garáži za 19.000 eur. Je možné dokúpiť klietkovú pivnicu na 3. poschodí s rozmermi od 2,21 – 2,42 m2 za 4.000 eur. Identický apartmán je na predaj aj na 13. poschodí. Apartmánový byt sa nachádza vo výškovej budove (22 nadzemných poschodí) a priamo v objekte je obchodné centrum Galéria Vienna Gate s potravinami, lekárňou, notárskou kanceláriou, pizzeriou a ďalšími službami. V tesnej blízkosti budovy sa nachádza železničná stanica Petržalka, ako aj kompletná občianska vybavenosť. Mesačné náklady sú cca 230eur (energie + správca). Je možné ho financovať HÚ a zriadiť si v ňom trvalé bydlisko. Objekt je chránený 24h denne a v bytovom dome je zriadená vrátnica.