inzercia, predaj, predám, bazár

Svietiaca tabuľa na kreslenie - Maľovanie svetlom

Kategória: Hračky

Nové, nerozbalené.

Didaktická hračka pre Vašich drobcov. Sada obsahuje svietiacu tabuľu veľkosti A4, dve svietiace perá a 6 šablón na obkresľovanie.


Špecifikácia:
veľkosť tabule: 30 x 21 cm
materiál: plast
možné kreslenie pomocou priložených šablón (6 kusov)
obsahuje 2 svietiace perá (batérie súčasťou)
obrázky samé po čase zmiznú
vhodné pre deti od 3 rokov

ideálne osobný odber v Prešove
poštovné 2€ - pri platbe vopred na účet
Svietiaca tabuľa na kreslenie - Maľovanie svetlom
Podobné inzeráty
Detská tabuľa so stojanom pre kreslenie fixkou a maľovanie
Predám detskú tabuľú pre kreslenie zotierateľnou fixkou a na maľovanie v stoji (má úchyty na držanie výkresu). Plastová tabuľa pre kreslenie fixkami je poškriabaná (dá sa kúpiť nová v papiernictve, my sme tiež menili). Pozrite aj moje ostatné inzeráty:
tabuľa na kreslenie
predám tabuľu na kreslenie. tabuľa je obojstranná na fixku aj kriedy.; súčasťou balenia je fixka, kriedy, magnetková abeceda; tabuľa má počítadlo aj hodiny; rozmer 90*57*30cm info v správe alebo na
Kresliaca tabuľa Dessineo
Zábavná kresliaca tabuľa Dessineo, ktorá pomáha detičkám kresliť krásne obrázky krok za krokom. Dieťa si vyberie jeden z priehľadných šablónových kotúčov a umiestni ho na otočný tanier. Zapne projektor, otočí disk na prvý krok, zoberie ceruzku a papier, a môže začať kresliť. Čím viac sa disk otáča, tým je kreslenie zložitejšie. Tabuľa má 30 šablón na kreslenie, ktoré sú rozdelené na 3 úrovne zložitosti. Výborný stav. Cena 35Eur.
Domčeková tabuľa 75x116 cm
Rozmery: Šírka 75cm x Hrúbka 3cm x Výška 116,2cm Materiál: jedľa/MDF Váha: 3,7kg Bridlicová „House“ Atmosphera pre deti, kreatívny a dekoratívny priestor súčasne, umožní umelcom v šortkách vyjadriť svoj plný potenciál. Kvalitné materiály Bridlica „Dom“ je dekoratívnym predmetom aj obrazom, na ktorom môže vaše dieťa uplatniť svoju kreativitu. Stojany sú z masívneho dreva, čo zvyšuje estetický dojem a zvyšuje odolnosť. V originálnom duchu Štruktúra strechy Atmosphera pre deti „House“ prinesie do vašej detskej izby dekoratívny prvok. Môžete ho jednoducho položiť na podlahu alebo zavesiť na stenu, vo výške tých najmenších, aby si ho mohli užívať. Pridajte šmýkačku alebo kabínovú posteľ Atmosphera pre deti, aby ste dokončili hravé usporiadanie detskej izby. Bude sa tešiť! Malá ozdoba Ak vaše dieťa neradi kreslí na svoju bridlicu, môžete lepiť fotografie alebo poznámky. Domčeková tabuľa. Detská kresliaca tabuľa do detskej izby, bude deti neskutočne baviť. Maľovanie patrí medzi najobľúbenejšie činnosti detí. určite sa potešia tabuli v tvare domčeka, ktorá bude aj krásnym dizajnovým doplnkom. Tabuľa je prenosná môžete ju v lete využiť aj vonku. Deti s ňou budú mať zábavu, ktorá sa môže odohrávať kdekoľvek. Na tabuli sú zozadu praktické úchyty pre prípadné zavesenie na stenu.
Predam obojstranny stojan na kreslenie kupeny v Ikei
Dobry den Predam detsky stojan na kreslenie zakupeny v ikei. Stojan pozostava z 2 tabul, jedna cierna (kreslenie kriedou) a jedna biela (kreslenie fixkami). V spodnej casti je miska na odkladanie kried a fixiek. Na stojan je mozne pripevnit papier a kreslit nan.
Tabuľa - stojan MÅLA IKEA na maľovanie pre deti
Predám tabuľu - stojan MÅLA IKEA na maľovanie pre deti, z jednej strany na písanie kriedou, z druhej strany na písanie fixami, dá sa zotierať. Je tam ešte skoro celá rolka papiera. Ako nové, kupované v Ikea, PC cca 29,90 EUR. Dĺžka: 43 cm, šírka: 62 cm, výška: 118 cm. Drevená časť: Masívna borovica, Priehľadný akrylový lak Čierna tabuľa: Akrylová farba, sololit Biela tabuľa: polyamid plast