inzercia, predaj, predám, bazár

svietiace tenisky SKECHERS S LIGHT RAPID

Kategória: Fitness, jogging

Predám svetielkujúce tenisky Skechers S Light Rapid, veľkosť 37.Svetielka sa dajú vypnúť/zapnúť. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11122019).
svietiace tenisky SKECHERS S LIGHT RAPID
Podobné inzeráty
SKECHERS on The GO 600 Pôvodná cena: 59,90Eur  Sandále
Predám Sandále SKECHERS on The GO 600 č.40 Pôvodná cena: 59,90Eur Svetová jednotka na trhu v obore lifestylovej obuvi a vysoko výkonnej značky topánok pre mužov, ženy aj deti. Za úspechom firmy Skechers stoja jej zamestnanci, vysoká kvalita a pestrý sortiment výrobkov. Spoločnosť ponúka dve odlišné kategórie obuvi. Jej lifestylová divízia zahŕňa napríklad charitatívnu líniu BOBS a výkonová línia ponúka obuv typu Skechers GOrun, Skechers GOwalk a Skechers GObionic. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(08102020)
SKECHERS EQUALIZER 3.0 Tenisky
Predám tenisky SKECHERS EQUALIZER 3.0 č.42 Pôvodná cena:79EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Pánske tenisky Skechers 52927 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a priedušnú obuv. Zvršok je vyrobený zo sieťoviny pre pohodlné nosenie. Textilný materiál je mimoriadne mäkký a priedušný. Vďaka flexibilnej konštrukcii a šnúrkam sa topánka dokonale prispôsobí nohe. Vložka Vzduchom chladená pamäťová pena priedušný a udržuje nohy v suchu aj počas horúcich letných dní. Ďalšou výhodou prezentovanej obuvi je možnosť prania v práčke. Vhodné na všetky druhy športových aktivít.
Tenisky SKECHERS - SKECH AIR INFINITY veľ. 37
Predám Tenisky SKECHERS - SKEC AIR INFINITY veľ. 37 Pôvodná cena 70 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05272019).
SKECHERS Pôvodná cena:53EUR Tenisky
Predám zánovné tenisky SKECHERS č.34 Pôvodná cena:53EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Topánky Skechers majú elastické šnúrky a stielku z Memory Foam . Jednodielnu podrážku pre maximálne pohodlie pod nohami.
Ponúkam dámske bežecké tenisky HOKA Clifton 8
Predám nové dámske bežecké tenisky HOKA Glifton 8 vo veľkosti 38. Tieto tenisky sú v skvelom stave a ešte nikdy neboli použité. Sú vhodné na beh ale aj na každodenné nosenie. Hoka Clifton 8 sú známe svojou vysokou kvalitou a komfortom, vďaka čomu sú veľmi obľúbené medzi bežcami a bežkyňami. Tenisky majú vynikajúce odpruženie a podrážku, ktorá absorbuje nárazy a tak chráni kĺby. To zabezpečuje bezbolestné behanie a minimalizuje riziko poranenia. Ak hľadáte kvalitné a pohodlné bežecké tenisky, tieto Hoka Clifton 8 sú pre vás tou správnou voľbou. Nechajte sa prekvapiť ich výkonom a skvelým dizajnom. Cena za tenisky je 70€. Kontaktujte ma ak máte záujem o kúpu alebo ak potrebujete ďalšie informácie.
ROTOPED Recumbent inSPOTline Rapid RMB
Ponúkam na predaj Recumbent inSPOTline Rapid RMB rotopéd s kvalitnou a robustnou konštrukciou. Záťažové koleso s hmotnosťou 6 kg s magnetickým brzdným systémom je manuálne ovládané a môžete nastaviť až 8 stupňov záťaže. Má zabudované dva senzory v rukovätiach pre meranie tepovej frekvencie používateľov. Jednoduchý, veľký a prehľadný LCD displej computeru zobrazuje všetky potrebné informácie ako je čas, rýchlosť, spálené kalórie aj pulz. Základné vlastnosti: - kvalitná a robustná konštrukcia - tichý chod - ergonomicky tvarované gélové sedadlo - horizontálne nastavenie sedadla - zabudované senzory v rukovätiach - veľké pohodlné protišmykové pedále - prehľadný LCD displej s jednoduchým ovládaním - funkcie computeru: scan, čas, vzdialenosť, rýchlosť, kalórie, tepová frekvencia, odometer INFO: Pôvodná cena zariadenia bola 399 €, je v 100 % stave, dôvod predaja: je nevyužívaný.