inzercia, predaj, predám, bazár

Svietnik 5-ramenny, 64cm

Kategória: Umelecké predmety

Predam 5-ramenny svietnik striebornej farby.
Velkost: 64cm
Hmotnost: 4kg
Priemer podstavca: 20cm

Osobne alebo na poštou na dobierku +4e

Tel:
Svietnik 5-ramenny, 64cm
Podobné inzeráty
Svietnik 5-ramenny, 64cm
Predam 5-ramenny svietnik striebornej farby. Velkost: 64cm Hmotnost: 4kg Priemer podstavca: 20cm Iba osobny odber Trencin a okolie. Tel:
Predám troj-ramenný svietnik
Predám používaný, 3-ramenný svietnik, mosadz+drevo, výška 31 a šírka 22 cm. Pôvodne 29€, teraz len 14,99€
Svietnik v samoraste
Svietnik v samoraste Predam rucne vyrobeny svietnik v samoraste so zlatou svieckou. Dlzka 32 cm x 24 cm vyska
SVIETNIK UMELECKY  KOVANY
Predám masivny umelecký KOVANY trojramenný svietnik podľa vyobrazenia. Výška svietnika 140 CM, šírka v najširšom mieste 42 CM. Svietnik na tri mohutné sviečky doplni aj moderný priestor v hale či v spoločenskom priestore. Predám za 100 €. Len osobný odber.
Svietnik kovový
Predávam kovové dekoračné svietniky. Svietnik je povrchovo upravený čiernou alebo hnedou akrylovou farbou.Všetky časti svietnika sú kované polotovary, ručne zvárané. Je určený na použitie v interiéri, pre úzku sviečku s priemerom do 20mm. Sviečka nie je súčasťou výrobku, foto so sviečkou slúži len pre lepšiu predstavu o použití svietnika. Svietnik je vhodný ako dekorácia ale aj ako romantický darček,či prekvapenie,z lásky, k Vianociam... Ak máte nejaké otázky, rád Vám ich zodpoviem.
predam svietnik
Predam elegantny 5 ramenny svietnik z postriebrenej alpaky Vo velmi dobrom stave, neposkodeny !! Osobny odber v Bratislave