inzercia, predaj, predám, bazár

Svorky na akumulátor - nové

Kategória: Rybolov

Svorky na akumulátor

Špeciálne svorky na akumulátor moderného dizajnu a jednoduchej obsluhy.
Oproti klasickým oloveným svorkám majú špeciálny plastový kryt, ktorý zabraňuje nežiaducemu spojeniu a skratovaniu kontaktov.
Tieto svorky sú farebne a veľkostne rozlíšené pre plusový a mínusový pól. Jednoduché uchytenie na akumulátor klipom, ktorý zaručuje stopercentný spoj.
Pre zapojenie akumulátora na člne nepotrebujete žiadne náradie. Takýmto zapojením nedochádza k stratám a prehrievaniu kontaktov, využijete celú kapacitu svojho akumulátora.
Jednoduchá montáž na káble od elektromotora.

Balenie: 2ks
Svorky na akumulátor - nové
Podobné inzeráty
Predám Battery Box na pohon el-motora 12,8V/200Ah Líthium
Predám Battery Box na pohon elektromotora 12,8V/200Ah Líthium /Lifepo4/ Použitie: Vhodné pre pohon elektromotora, ako aj na napojenie elektrospotrebičov na 12V...pre rybárov, poľovníkov, turistov /karavan, príves, stan, bivak.../, chatárov... LiFePO4 je veľmi bezpečná technológia bez samovznietenia, požiaru a výbuchu. Rýchlosť samovybíjania je veľmi nízka. Nedochádza k pamäťovému efektu – články je možné dobíjať v akomkoľvek stave vybitia LiFePO4 akumulátor je univerzálny a ekologický zdroj elektrickej energie, ktorý možno použiť na pohon elektrických motorov, alebo ako záložný zdroj počas dlhších pobytov pri vode Zníženie hmotnosti o viac ako polovicu v porovnaní s batériou AGM / GE Vysoká stabilita aj pri extrémnom zaťažení. Vysoká kvalita pre dlhú životnosť K Boxu je v cene aj nabíjačka na Lifepo4 batériu Quick Charger: 14.6V/20A Technické parametre Boxu: Batéria: 12.8V/200Ah/Lithium-Lifepo4 Zaťažiteľnosť výstupu: Šróbovacie svorky, max 13,2V/120A LCD display-monitor: Meria napätie vo voltoch, percentách, meranie teploty boxu v *C, alarm vybitia boxu Chemické zloženie: Lithium-Lifepo4 /Lithium-železo-fosfátový akumulátor/ Zapojenie batérie : 4S1P Pracovné napätie: 11V-13.2V-14.6V Napätie nominal: 12.8V Kapacita: 12.8V/200Ah Menovitá energia: 2640Wh Maximálne trvalé zaťaženie: 120A Životnosť cyklu: 3200-6500 cyklov Hlboké vybíjanie bez negatívnych vplyvov na životnosť, alebo výkon batérie Elektonika-BMS: balancer, ochrana vybíjacieho prúdu, skratu, prebitiu, nízkeho-vysokého napätia... Nabíjacie napätie: max 14.6V Maximálny nabíjací prúd: 10-50A Pripojenie na šr.svorky: káblové oko M8 Trieda tesnosti: IP65 /odolnosť proti striekajúcej vode/ Pracovná teplota: -20+60C* Teplota pri nabíjaní: +5+45C* Rozmer: 400x300x223mm Hmotnosť: 19kg Cena s nabíjačkou je 840€ Preferujem osobný odber Info na t.č. , petervd240@
Akumulator Li-on 16,8v 180ah
Dobrý deň, mám na predaj lionový akumulátor. Akumulátor je vhodný na pohon elektromotorov k člnom, lodiam a mnoho dalšieho. Vďaka li-on článkom sa jedná o najlepší akumulátor, s minimálne 2násobnou výdržou oproti trakčným akumulátorom. Celková váha v boxe je 15kg a kapacitu má 180ah.
Zavážacia loďka Sports Bait Liner
Popis Zavážacia Loďka Sports Bait Liner Digital Zavážacie lodička s dlhoročná tradíciou a osvedčenou kvalitou od roku 2010 so servisom a náhradnými dielmi na slovenský. Jedna s najobľúbenejších a najpredávanejším zavážacích lodičiek. Jednoduché ovládanie kde jednou rukou držíte rybársky prút a druhou rukou plnohodnotne ovládate pohyb loďky (pohyb dopredu, pohyb dozadu, doprava, doľava, vyklápanie). Veľkou výhodou zavážacích lodičiek je že neplaší kŕmne miesto a tak si môžete pohodlne zakŕmiť a vyvesiť montáž. Nosnosť je 1,5kg čo je plne postačujúce pre udržovanie kŕmneho miesta. Vďaka svojim přednostím ako je trup vyrobený z pevného a odolného materiálu a kvalitné elektronikou sa stala veľmi obľúbenou a neodmysliteľnou súčasťou pre lov kaprov. Biela svetla umiestnená na prednej časti a modrej na zadnej uľahčujú vyváženie za zhoršených podmienok či v noci a bude hneď jasné rozpoznať orientáciu lodičky. Motor má malú spotrebu čím zaručuje dlhšiu čas lodičky na vode a to až 2-3H v závislosti vplyvov ako je napríklad vietor, chlad, prúd či zapnuté svetelné diódy. Zavážacie lodička Bait Liner je riadená vrtuľou s garantovanou dojazdovou vzdialenosťou od brehu 350m ale pri našich testoch sme pokorili hranicu 500m! Balenie obsahuje: lodička Diaľkové ovládanie Akumulátor 12V / 7, 2Ah 1ks Nabíjačka pre akumulátor 12V / 7, 2Ah Zavážacie lodička BL DIGITAL: DIGITAL - digitálne kódovanie signálu Digitálny čip 2,4 GHz Väčší dosah (kvalitnejšie spojenie lodičky a ovládače) Odolnosť voči rušeniu Minimalizovanie miešania frekvencií - odolnosť voči vzájomnému ovplyvňovaniu podobných zariadení (voči druhej lodičke) Popis: Dosah až 500m (v závislosti od poveternostných podmienok) Biela predné svetlá Modrá zadné svetlá - ľahká identifikácia pohybu lodičky Váha: 5,3 kg Nosnosť: 1,5 kg vrtuľový pohon Elektronický ovládač Adaptér na dobíjanie Adaptér na 230V / 12V Zadarmo akumulátor 12V / 7, 2Ah Rozmery: Dĺžka: 68 cm Šírka: 32 cm Výška: 33 cm Upozornenie Napätie v štandardnej batérii nesmie byť nikdy úplne vyčerpané. Nabíjajte batériu včas, aj pri nepoužívaní lodičky. Stav batérie v ovládaní nám signalizuje dióda na ovládači ktorá svieti zeleným svetlom. Pri vybitých batériách začne blikať. Stav akumulátora sa dá jednoducho zistiť tak, že pri plne nabitom stave nám nezoslabne diódy osvetlenia, naopak pri vybitom akumulátore pri stlačení pohonu motora diódy viditeľne zoslabnú a chod motora nie je tak silný. Dva x akumulátor Raz vyskúšaná 100% stav ako nová Okolie Trnava viem priviesť Nová 480€ teraz 260 Nevyužitá
Rhino VX 34
Elektrický lodný motor Rhino VX Overená kvalita, spoľahlivosť, záručný a pozáručný servis = RHINO VX Napájanie 12V lodné pre motory Rhino VX - 34, VX - 44, VX -54 a VX 65 Všetky lodné elektromotory Rhino sa vyznačujú: nízkou spotrebou veľká tlačná sila lodných motorov: VX 34 do 1100kg VX 44 do 1350kg VX 54 do 1750kg jednoduché ovládanie a riadenie teleskopickou rukoväťou nastaviteľná hĺbka a uhol ponoru elektromotora displej pre kontrolu stavu batérii dĺžka motorov 0,78m Reguláciou rýchlosti lodného motora je pomocou teleskopickej rukoväte. V ponuke doplnkové príslušenstvo (vrtule pre elektromotory: dvojlistá vrtuľa, trojlistá vrtuľa, kolíky, matky,.., zabezpečený záručný a pozáručný servis Charakteristika: Silný, silnejší, Rhino VX. Jeden z najsilnejších závesných lodných elektromotorov na trhu. Rhino VX sa vyznačuje nízkou spotrebou energie, čo umožňuje dlhší manipulačný čas. Motor sa riadi a ovláda teleskopickou rukoväťou a má 5 rýchlostí vpred a 2 vzad. Motor môže byť jednoducho vyklopený z vody stlačením tlačidla. Hĺbka ponoru vrtule a tuhosť riadenia sú plynule nastaviteľné. S číslicovou indikáciou stavu akumulátora ľahko odhadnete svoj dojazd. Rhino VX poskytuje jednoduché, komfortné a bezpečné ovládanie. Vhodné pre všetky bežné a rekreačné plavidlá. Digitálne zobrazovanie údajov pre lodný elektromotor digitálny displej zobrazuje stav nabitia akumulátora v číslach od 10 po 1. Pričom 10 - 8 je plno nabitý akumulátor a 1 je akumulátor vybitý. Odporúčanie: pred prvou jazdou akumulátor plno nabiť, potom pripojiť k motoru a zobrazené číslo na displeji charakterizuje údaj pre úplne nabitý akumulátor. Analogicky zistíte aj hodnotu zobrazenú na displeji pri úplne vybitom akumulátore. Lodné elektromotory Rhino VX sú špeciálne navrhnuté na rybolov, preto si vyslúžili aj prezývku rybárske elektromotory. Taktiež elektromotory je možné použiť na rekreáciu, dovolenku, relax. Lodné elektromotory tvoria výbornú kombináciu s nafukovacími člnmi. Nafukovací čln v kombinácii s elektromotorom poskytuje flexibilitu, jednoduchú údržbu, ... Ponuku pre nafukovacie člny nájdete na našej stránke. ODPORÚČANÉ príslušenstvo pre lodné elektromotory: Gelové trakčné akumulátory pre lodné elektromotory: dlhá životnosť, menšie rozmery, menšia hmotnosť, elektrolyt GEL, hermeticky uzavreté, bez údržbové prevedenie Inteligentné nabíjačky pre akumulátory k elektromotorom: predlžujú životnosť akumulátora, automatické vypnutie, ochrana proti skratu. Motor je v poriadku všetko funguje ako ma.
Minn Kota Elektromotor ENDURA MAX 55lb 36"
Predám tento motor: Minn Kota ENDURA MAX 55lb 36" + originál svorky na batériu Minn Kota + spojka káblov Minn Kota a 60A poistka na kábloch v púzdre, ochranný oplet káblu proti prerezaniu. K motoru ešte mám zámok Minn Kota, proti odmontovaniu a ukradnutiu elektromotora z člnu, nasadza sa na skrutky ktorými sa priťahuje motor na celo člnu - nie je v cene, je to samostatne kupitelny doplnok. Svorky, spojka, poistka s puzdrom sú veci v hodnote 100€.
Minn Kota Elektromotor ENDURA MAX 55lb 36"
Predám svoj elektromotor Minn Kota ENDURA MAX 55lb 36" + originál svorky na batériu Minn Kota + spojka káblov Minn Kota a 60A poistka na kábloch v púzdre, ochranný oplet káblu proti prerezaniu. Motor ma maximilizér a ukazovateľ stavu batérie. K motoru ešte mám zámok Minn Kota, proti odmontovaniu a ukradnutiu elektromotora z člnu, nasadza sa na skrutky ktorými sa priťahuje motor na celo člnu - nie je v cene, je to samostatne dokupiteľný doplnok. Svorky, spojka káblov, 60A poistka s puzdrom sú veci v hodnote 100€..Elektromotor je v 100% stave, nie je potrebné meniť ani vrtuľu. Pošlem aj na dobierku + kuriér.