inzercia, predaj, predám, bazár

SXT ZX-10B Ozónovy prístroj nový

Kategória: Ostatné

Dobrý večer ponúkam čisto nový ozonovy prístroj
Nepoužívaný SXT ZX-10B .

Pc bola 350€
Moja cena je 149€

Výborná vec na vyčistenie miestnosti od plesní a všetkého možného ????

SXT ZX-10B Ozónovy prístroj nový
Podobné inzeráty
Nový ozónový generátor 20g/hod
Predám nepouzitý ozonovač vzduchu s výkonom až 20 g/h. Silný dezinfekčný účinok. Ozón: je najsilnejšie dezinfekčné činidlo, prirodzene sa vyskytujúce v prírode. Je 50 krát účinnejší ako chlór a až 100 krát ako chlórové chemické prostriedky. Na rozdiel od chlóru je biologicky a ekologicky nezávadný, keďže sa pomerne rýchlo rozpadá späť na kyslík. - má silné oxidačné vlastnosti a vďaka ním likviduje s 99,9% úspešnosťou vírusy, baktérie, huby, plesne, hmyz, roztoče, blchy, vši, atď. - odstraňuje rôzne zápachy: cigaretový dym, pot, WC zápach, zvierací zápach, kuchynský zápach, potravinový zápach, zatuchnuté priestory - kedže je to plyn, dostane sa do všetkých miest v priestore, čalúnenia, kobercov, nábytku a dokonca aj do omietok Ozón účinne čistí aj na miestach kde sa bežné čistiace prostriedky nedostanú. Ozón odstraňuje najmä: - baktérie, vírusy, plesne s účinnosťou 99 99% aj vírus, ktorý straší cely svet - zápach po varení, vyprážaní a pod. - Zápach po požiaroch, cigaretovom dyme - zápach po farbách, riedidlách, maľovaný - zápach po domácich zvieratách - zápach potu, moču a pod. - roztoče, takže je vhodný aj ako prevencia pre alergikov. Vhodne pre byty, domy, chaty, penziony, haly, kancelarie, obchody, auta atd... Ozonátor, ozónový generátor, ozonovy generator, ozon, ozón, ózon, ozone, ozonator, čistič vzduchu, čistič klimatizácií, ozonovač, ozónový čistič, dezinfekcia ozónom
Vysušovanie vlhkého muriva (vzlínajúca vlhkosť) - DryPol
Predám prístroj DryPol, ktorý slúži na vysúšanie vzlínajúcej vlhkosti muriva akéhokoĺvek stavebného materiálu až do 400m2 podkladových plôch. Prístroj funguje na základe bezkontaktnej technológie DryPol. Vykonáva sanáciu, ekologickú hydroizoláciu a vysušovanie vlhkého muriva i základov stavieb. Prístroj len nainštalujete na stenu (netreba žiadne stavebné zásahy). Záruka na prístroj je 30 rokov, ja predávam prístroj, ktorý sme mali na stene cca 4 roky. Na fotkách je vidno, že plomby sú neporušené, bočné plastové kryty sú od prístroja oddelené (tie kryty zakryjú skrutky do steny), mám k tomu originál adaptér, návod, záručný list. Viac info sa dočítate na týchto 2 stránkach: Systém, ako funguje tento prístroj: Po inštalácii elektroosmózy DryPol putuje voda v kapilárách muriva súäť k podkladu stavby od kladného (+) k zápornému (-) pólu. Využíva sa teda zemský magnetizmus (v tomto prípade elektromagnetizmus). Silný minusový elektromagnetický pól máme v podlade stavby, mierny kladný pól dodáme prístrojom DryPol system do molekúl vody obsiahnutých v murive . Po tom, čo voda klesne z múrov späť do zeme - v ďalších rokoch potom už elektroosmóza pôsobí ako štít proti vzlínavej vlhkosti a bráni jej opätovnému vzostupu do muriva. Dom zostáva suchý, vrátanie pivnice a podkladu stavby. Nie je to žiadna "zázračná krabička" ale sofistikovaný elektronický systém, ktorý využíva fyzykálne zákony planéty. Nový prístroj stojí 1.393 Eur (na stránke ). Náš prístroj nie je nový, bol používaný (rozumej - bol namontovaný na stenu), nič mu nie je, funguje 100%, ponúkam ho za 700 Eur + DPH. (Predávam ho z firmy, takže máte možnosť odpočtu DPH.) Dôvod predaja je, že ma už zlínavá vlhkosť netrápi - problém je vyriešený.
OZÓNOVÝ GENERÁTOR MODERN 40G/H
Technické parametre: Prenájom 15€ / deň Výkon: 220W Produkcia ozónu: 40 g/h Hmotnosť: 3,3 kg Rozmery: 27,5 x 18,5 x 15 cm Ozónový generátor s výkonom 40g/h je vhodný na dezinfekciu miestností do 200 m2 kde účinná dezinfekcia trvá cca. 1 hodinu. CHARAKTERISTIKA Ako je o ozóne už dobre známe, je to výborný dezinfekčný prostriedok. Zabíja až 99,9% baktérií, vírusov či plesní a je výborný pomocník proti zápachu. Dezinfekcia či čistenie ozónom má naozaj široké využitie. Dá sa využiť na dezinfekciu či odstránenie zápachu z interiérov áut, domácnosti, kancelárií, reštauračných zariadení, zdravotníckych zariadení. Pri dezinfekcii ozónovým generátorom je potrebné aby sa v dezinfikovanej miestnosti nenachádzali ľudia, zvieratá, rastliny. Dané dezinfikované priestory musia byť pri dezinfekcii uzavreté kvôli čo najlepšiemu účinku. Pri používaní umiestnite prístroj na vhodné miesto, aby bola zabezpečená bezproblémová cirkulácia vzduchu. Po uplynutí nastaveného času na ozónovom generátore, počkajte ešte 20-30 minút a následne miestnosť dôkladne vyvetrajte.
EKO OZÓNOVÝ generátor ozónu 48000
Malý, praktický, prenosný ozónový generátor. Vďaka svojím kompaktným rozmerom 20x15x14cm a váhe iba 1,6kg je jednoducho skladovateľný a obsluhovať ho dokáže naozaj každý. Disponuje časovačom na jednu hodinu, prípadne nepretržitú prevádzku. Ako je o ozóne už dobre známe, je to výborný dezinfekčný prostriedok. Zabíja až 99,9% baktérií, vírusov či plesní a je výborný pomocník proti zápachu. Dokáže interiér auta, domácnosti či kancelárie zbaviť nepríjemného zápachu či už z cigariet, plesní, zatuchnutia, dymu. Dezinfekcia či čistenie ozónom má naozaj široké využitie. Dá sa využiť na dezinfekciu či odstránenie zápachu z interiérov áut, domácnosti, kancelárií, reštauračných zariadení, zdravotníckych zariadení, telocviční alebo iných interiérových športovísk či dokonca premyslených hál. Pri dezinfekcii ozónovým generátorom je potrebné aby sa v dezinfikovanej miestnosti nenachádzali ľudia, zvieratá, rastliny. Dané dezinfikované priestory musia byť pri dezinfekcii uzavreté kvôli čo najlepšiemu účinku. Pri používaní umiestnite prístroj na vhodné miesto, aby bola zabezpečená bezproblémová cirkulácia vzduchu. Po uplynutí nastaveného času na ozónovom generátore, počkajte ešte 20-30 minút a následne miestnosť dôkladne vyvetrajte. Technické parametre: -Výkon: 100W -Produkcia ozónu: 48000mg h -Hmotnosť: 1,6kg -Rozmery: 20x15x14cm Samozrejme, naše ozónové generátory spĺňajú všetky prísne normy a štandardy schválene EU a sú držiteľom certifikácií CE. - odber osobne Kosice alebo Sl. pošta alebo DPD kuriér +4€ Cena: 57€
Ozubené koleso 10b 93/25 17z
Predám ozubené koleso na reťaz 10B reťaz (priemer valčeka na retazi 1cm) priemer kolesa je 93mm a diera je 25mm,má 17 zubov.
BOSCH GOL 32 D Professional Optický nivelačný prístroj
Predám Optický nivelačný prístroj s príslušenstvom. BOSCH GOL 32 D Professional Optický nivelačný prístroj + BT 160 + GR 500, 06159940AX Sada obsahuje: 1 × optický prístroj 1 × statív BT 160 1 × lata GR 500 1 x kufrík 1.600.A00.0LF pre nivelačný prístroj Prístroj je ako nový, bol použitý 3x. Cena je uvedená bez dopravy.