inzercia, predaj, predám, bazár

Tabak - Cigary Sting

Kategória: Ostatné

Mám na predaj niekoľko krabíc Tabaku - Cigár Sting. V jednej krabici sa nachádza 50 kusov cigár.

Cigary sú baléne v papierovom obale a vo vnútri je tabak vhodný na strojčekové šúľanie cigariet (cez plničku a dutinky), robil som to tak niekoľko rokov.

Tabak je silnejší ako v klasických cigaretách, nie však taký silný ako pri klasických cigarách ktoré nie sú určené na klasické fajčenie. Tabak je tiež vhodný na miešanie s iným druhom jemnejšieho tabaku.

Dôvod predaja: už vyše roka som nefajčiar.

Cena 0,80 Eur za kus (cigara) - prípadne 0,70 Eur za kus pri predaji jedného a viacerých kartónov.

Kontakt: poprosím e-mailom
Tabak - Cigary Sting
Podobné inzeráty
Náplne do el. cigarety
Namiešam vám na želanie rôzne náplne. Vy si vyberiete pomer VG/PG, príchute, množstvo v ml.,možnosť kombinovať a nikotínu koľko chcete. Na výber je z týchto príchutí : Sladké : 1. Kola 2. Energy drink 3. Tutti-frutti 4. Bubble gum (žuvačka) Ovocné : 1. Broskyňa 2. Vodný melón 3. Biele hrozno 4. Čierne ríbezle 5. Tropické ovocie 6. Pomaranč 7. Malina 8. Čučoriedka 9. Mix (ananás,vanilka, papája) 10. Mix2 (vodný melón, tangerinka, limetka) 11. Mix3 (jahoda, mango, ananás) 12. Mix4 (hruška, broskyňa, kivi) 13. Mix5 (citrón, pomaranč, malina) 14. Mix6 (jablko, hruška, dračie ovocie) Tabakové : 1. Virginia 2. Klasický tabak 3. Orientálny tabak 4. Orieškový tabak 5. Vanilkový tabak 6. Kubánsky tabak 7. Červený tabak 8. Karavána (sladkastý, ľahký tabak) 9. Tabak RY4 10. Kanadský tabak Ceny : 10 ml - 1€ Pri nákupe nad : 20 € - zľava 5% 30 € - zľava 10% 40 € - zľava 15% 50 € - zľava 20% Osobný odber je možný v Prešove (poprípade Prešov a okolie). Pri nákupe nad 30€ je poštovné zdarma, inak 3,5€. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky, sms alebo e-mailom.
Exkluzívne Cigary Romeo y Julieta Churchills Reserva 2008
Predám tieto raritné a vzácne Cigary RY Habanos s tabakom starším ako 15 rokov. Zostali mi z boxu už iba tri kusy. Predám po jednom kuse alebo všetky 3 aj s krabicou. Pozor nepredávam cigary z dovolenky z kuby ako ostatné inzeráty typu Cohiba Robustos atd. /vacsina su fejky/. Predávam originál Habanos cigary. Cigary boli vyrobené v limitovanom počte 5000 kusov. Ja mám 2383/5000. Nerozbalený box sa predáva za 5000 dolárov a nie je dostupný. Kusovo sa predávajú cigary za 150 dolárov a viac. Tiež nie sú dostupné. Veľkosť je - Cepo - 47 (18,65 mm) x 178 mm dĺžka Moja cena je 100 eur za kus prípadne 300 eur - 3 kusy + krabica. Preferujem osobný odber BA-SC. Ale môžem poslať aj poštou. Cigary sú skladovane pri 21 stupňoch v 65 % vlhkosti. Viac info:
Kubanske cigary Quintero Favoritos 25ks
Predam originalne kubanske cigary znacky Quintero Favoritos s povodnym balenim. Ulozene v humidore pri konstantnej teplote a vlhkosti. Cigary su vhodne ako pre zacinajucich fajciarov tak aj pre skusenejsich. Dlzka: 11,5cm Priemer: 50 (1,98cm) Petit Robusto Cas fajcenia: 45-60 min Cena: 7EUR/ks - Minimalny odber 5ks Rucim za originalitu. Pri pochybnostiach moznost odskusania osobne. Cigary su bezpecne zabalene pri preprave aby nedoslo k ich poskodeniu a strate vlhkosti. Zasielam aj dobierkou po vopred uhrade 5EUR. Inzerat plati do zmazania.cohiba
Humidor na cigary a kožené púzdro na cigary
Predám nepoužity humidor na cigary a kožené púzdro na cigary. Obidve sú nové, bol to nevhodný darček.
Cigary - Vaporizer Totally Wicked Odyssey - Náplne
Dobrý deň, ak má niekto záujem o: - Cigary + Orezávač na cigary + zapalovač na cigary - Vaporizer Totally Wicked Odyssey (kompletné orig. príslušenstvo) - Náplne do vaporizéra Krabica a 3ks cigár Oliva - predané Predám aj jednotlivo.
Kubánske cigary Cohiba Siglo, Maduro
Predáme Kubánske cigary Cohiba Siglo VI posledné 4ks, Maduro 5, posledné 7 ks. Cigary boli dovezené z Havany dňa 15.9.2022 a sú umiestnené v Humidore v 65% vlhkosti. Cena za Siglo 10€/ ks Maduro 12€/ ks. Osobný odber v Košiciach alebo pošleme Poštou na dobierku.