inzercia, predaj, predám, bazár

Tabula cedula reklamná

Kategória: Zberateľstvo

Tabula cedula reklamná
Podobné inzeráty
Cedule,  tabule plechové,  reklama....
Predám reklamné predmety značky kofola: Kofola veľká Ceduľa 30€ Kofola malá plechová cedula 20€ Bočná reklama kofola 15€ Podnos nový 10€ MAGGI veľká lisovaná cedula 40€ vyrobca - 2007 PERSIL lisovaná cedula 20€ Rozmery sú na fotografií, viac informácií e-mailom. Telefón nedviham, ďakujem veľmi pekne za pochopenie. Tovar odosielam až po úhrade vopred na účet zasielkovnou alebo poštou. Na dobierku neposielam!!!
Tabula a ceduľa Slovenský znak.
Dobrý deň mám záujem o totožné smaltované cedule a tabule zo statným znakom Slovenským. Ponúknite z hocijakým nápisom a aj v zlom stave. Píšte na email. Za každú v bezchybnom stave platím 200 eur. ceduľa, tabula, vývesný znak.
Reklamná tabula - cedula
ŠTÁTNA BANKA ČESKOSLOVENSKA - stará plechová tabula s liatymi písmenami - stav ako na foto
Smaltovaná  cedula
Predám smaltová cedula číslo 26,rozmer 50x50 cena 25 eur nemecká smaltová cedula 40 eur "ZAMOŘENO",uloženka top stav,cena za sadu 50 eur a cedulky čísla domov,cena 5 eur/ks + poštovné.
Reklamná tabula
Kovová reklamna tabula + 13ks plechove cedule. 50€
Tommy Hilfiger - reklamná tabuľa
Originálna reklamná tabuľa Tommy Hilfiger z predajného pultu amerického "department store" Plné drevo lakované vo farbách značky. V spodnej časti 2 pôvodné mosadzné nástavce na upevnenie na regál. Drobné poškodenia, ktoré ukazujú vek a dlhodobé používanie v obchode. Rozmery: (d)50cm x (š)39cm x (h)7cm mosadzné nástavce odsadené od dosky 3cm s priemerom 2,5cm Zaslanie na dobierku zdarma. V prípade záujmu zašlite kontaktnú SMS alebo Email