inzercia, predaj, predám, bazár

Tabuľka na Jawu s nápisom

Kategória: Veterány

Ponúkam ozdobné repliky tabuliek na motocykle JAWA / ČZ. Tabuľky sú vyrobené pomocou 3D tlače z plastového materiálu.

- výroba z rôznych druhov plastu
- nápis podľa vášho návrhu
- nápis v rôznych štýloch písma
- možnosť rôznych farebných kombinácií


Tabuľka z materiálu PLA - 6€ /kus

Tabuľka z materiálu PETG (odolnejšia) - 7€ /kus


V prípade záujmu je možné poskytnúť detailnejšie fotky.
Možnosť poslať Slovenskou poštou alebo Packetou/Zásielkovňou (+ poštovné).
Tabuľka na Jawu s nápisom
Podobné inzeráty
Tabuľka CS
Ponúkam ozdobné repliky tabuliek CS. Vyrobené pomocou 3D tlače z plastového materiálu. - možnosť výroby aj iných nápisov než CS - výroba z 2 druhov plastu - možnosť rôznych farebných kombinácií - možnosť úpravy rozmerov tabuľky (veľkosť tabuľky, veľkosť dier, umiestnenie dier) - možnosť výroby tabuľky bez dier Veľká tabuľka z materiálu PLA - 5€ /kus Malá tabuľka z materiálu PLA - 3€/kus Veľká tabuľka z materiálu PETG (odolnejší materiál) - 6€/kus Malá tabuľka z materiálu PETG (odolnejší materiál) - 4€/kus Pri úprave rozmerov cena dohodou. V prípade záujmu je možné poskytnúť detailnejšie fotky. Možnosť poslať Slovenskou poštou alebo Packetou/Zásielkovňou (+ poštovné).
Tabuľka na Pionier s nápisom
Ponúkam ozdobné repliky tabuliek na motocykle Jawa Pionier. Tabuľky sú vyrobené pomocou 3D tlače z plastového materiálu. - výroba z rôznych druhov plastu - nápis podľa vášho návrhu - nápis v rôznych štýloch písma - možnosť rôznych farebných kombinácií Tabuľka z materiálu PLA - 5€ /kus Tabuľka z materiálu PETG (odolnejšia) - 6€ /kus V prípade záujmu je možné poskytnúť detailnejšie fotky. Možnosť poslať Slovenskou poštou alebo Packetou/Zásielkovňou (+ poštovné).
Tabuľka na Jawa Pionier s nápisom
Ponúkam ozdobné repliky tabuliek na motocykle JAWA Pionier. Tabuľky sú vyrobené pomocou 3D tlače z plastového materiálu. - výroba z 2 druhov plastu - nápis podľa vášho návrhu - nápis v rôznych štýloch písma - možnosť rôznych farebných kombinácií Tabuľka z materiálu PLA - 5€ /kus Tabuľka z materiálu PETG (odolnejšia) - 6€ /kus V prípade záujmu je možné poskytnúť detailnejšie fotky. Možnosť poslať Slovenskou poštou alebo Packetou/Zásielkovňou (+ poštovné).
Jawa mustang 223/200
Predám Vímenim jawu mustang 223/200.Export. Má maďarský štítok . Rám má aj čislo .rámu. Motorka je v stave ako na foto (((CHIBA PREDNÉ KOLESO))) Z UCHITU BLOKU JE KUS OBUCHNUTY.VID.FOTO.. motor ide pretočiť.kompresiu má. Ak máte záujem kontaktujte ma na tel.č.. na sms neodpovedam..s dobrou dušou sa rád.dohodnem. Vímenim za jawu Babettu. 207/210. Alebo za jawu pionier 20/21 05.v tej istej hodnote ako Mustang. Kľudne ponúknite aj ND na na jawu /CZ. Na vimenu. ..pri kúpe. Je cena 290€
Jawa 350 diely,  velorex
Predám blatníky na Verolex na dokončenie v super stave 100€ šikmé hlavy na 471 závity v poriadku cena 80€ Hlavy na 350/354 výborný stav 120€ Hlavy na jawu 350/634 cena 100€ Kryt karburátoru na jawu 355 cena 20€ Hlavu neidentifikovateľné 20€ Nádrž Jawa ČZ v dobrom stave kompletná 60€ Rám na Jawu 350/634 prvý typ kompletny 200€ Len volať na
Jawa 350  Jawa 21  Jawa Babeta 210
Predám moju zbierku Predám jawu 350 s TP A ŠPZ Predám jawu 21 s TP A ŠPZ Predám jawu babeta 210 kartička a knižka z mototechny Cenu ponúknite Bližšie info na tel.č.