inzercia, predaj, predám, bazár

Tai chi - kurz na DVD

Kategória: Zdravie a krása

Predám: Nácvik Tai Chi Chuan na DVD od Asia Budo Center.

Cena platí pri osobnom odbere. Zabalím a pošlem aj na dobierku - vtedy za príplatok +2 € + poštovné.

Prosím, napíšte mi SMS alebo mail, ozvem sa Vám naspäť.
Ďakujem.
Tai chi - kurz na DVD
Podobné inzeráty
Autopatia - knihy, CD
redám knihy a CD o autopatii : - knihy o autopatii (Autopatická svépomoc, uzdrav se s autopatii, autopatie cesta k tělesné a duševní harmónii - 1ks za 6,-eur) - knihy - Příbehy nejěn s ordinace I, II - kus za 9,- - CD o kurzoch autopatie - 1CD za 13,-eur (kurz I, kurz II, kurz II, kurz pre pokročilých)
Coloplast Peristeen 29123
Predám pomôcky na vyprázdňovanie Coloplast peristeen 29123 Veľkosť regular, normálna Cena za 200ks=150e. 0,75e/1ks mbarbierik@
Kurz Tantra masáž na doma v KE.
Sme certifikované masážne štúdio poskytujúce rôzne masáže, vrátane Tantra masáže pre pánov aj dámy. Po niekoľkoročnej praxe, sme sa rozhodli pre tento kurz Tantra masáž na doma. Kurz je určený pre využitie na súkromné účely v intimnom partnerskom živote. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: . Naša str. Tešíme sa na Vás! Váš anjelsky dotyk.
Akreditovaný kurz licenia
Tento akreditovaný kurz líčenia, je ukončený akreditáciou a ziskaním diplomu o úspešnom ukončení kurzu líčenia. Diplom oprávňuje držiteľa podnikať v oblasti vizážistiky. Je to skrátená forma stredoškolského vzdelanie v oblasti vizážistiky a koloristiky. V kurze aplikujeme najnovšie techniky a trendy dnešnej doby, prispôsobujeme sa materiálom a využívame značky svetových make up artistov. Na konci kurzu je absolvent schopný nie len zvládať najnovšie techniky líčenia ale tiež si sám viem upraviť fotku v digitálnej forme. Prezenčná forma vzdelávania s rozsahom 160 h. vzdelávacieho programu. Cieľová skupina sú študenti so záujmom podnikať, či zamestnať sa ako vizážisti Požadované vstupné vzdelanie je ukončené stredoškolské vzdelanie Prednáška, výklad, brainstorming, prípadová štúdia, inštruktáž, praktické cvičenia a odborný výcvik zameraný na získanie a upevňovanie praktických zručností. Viacej info na našej stranke:
Predám farbu na vlasy bez PPD a amoniaku CHI od Farouk
Predám permanentnú kvalitnú farbu na vlasy bez PPD a amoniaku CHI od Farouk, odtien 9N-Light blonde, mám 3 kusy, cena za kus 7 eur , pri kupe 3kusov navyše 6%ný vyvíjač( peroxid 20 volume grátis. preferujem osobný odber ale viem poslať aj poštou.
Bezsulfátový šampón CHI Rose Hip oil
Dobrý deň predám bezsulfatovy šampón na farbené vlasy od značky CHI 2x používaný. Dôvod predaja : nesadlo mi zloženie šampóna.