inzercia, predaj, predám, bazár

Tai ci oblečenie

Kategória: Všetko ostatné

Predám oblečenie na tai ci, cchi kung, wu shu, originál z Číny. Nenosené. Cena 20 eur + poštovné.
Tai  ci oblečenie
Podobné inzeráty
ADAM HSU JIAN
Ponúkam na predaj ADAM HSU JIAN od CAS HANWEI (PAUL CHEN). Opis: - celková dĺžka: 89cm - dĺžka čepele: 71cm - materiál čepele: strunová oceľ (tvar prispôsobený na dobrú zvukovú odozvu pri správne vykonávaných sekoch) - pevná záštita, kovové doplnky + drevená pošva s lesklým povrchom a zavesením na opasok. Jian je neostrený a určený na cvičenie TAI CHI a nácvik sekov "na sucho". Jian je nepoužívaný, iba skladovaný, čepeľ je zakonzervovaná voskom. Pôvodná cena 250 eur, teraz 100 eur. Iba osobný odber v mestách Štúrovo - Levice - Banská Bystrica. Inzerát platný do zmazania. V prípade otázok ma môžete kontaktovať na mojom telefónnom čísle formou SMS. (Mrknite aj ostatné moje inzeráty). Ďakujem
Jazdecké oblečenie pre ženu
Predám jazdecké oblečenie pre ženu: Jazdecká prilba veľ.: M Jazdecké čižmy nízke, kožené, veľ.:38 Jazdecké podkolienky - nepoužité, 35-38 Jazdecké rukavice veľ. M, Jazdecké rajtky veľ. 38 použité, veľ. 36 nepoužité Oblečenie bolo použité 2x. t.č.
Oblečenie na streľbu
Strelecké oblečenie Predám veľmi málo použité strelecké oblečenie. Mám aj rukavicu, ktorú dám grátis. Pre viac info má kontaktujte. Poprípade dohoda na cene. Dakujem za Váš čas
Tréningové oblečenie na spoločenský tanec
Predám tréningové oblečenie vo výbornom stave. - body (20€) a nohavice(28€) značky Simona dancefashion -body (20€)a šaty (45€) značky LR dance fashion V prípade záujmu o viac kusov sa na cene vieme dohodnúť :)
Športové oblečenie
Predám športové oblečenie. Trojštvrťové legíny - XS a cena 3€. Modré tielko - M a cena 5€.Biela sukňa + kraťase - S/M a cena 5€. Mikina modrá - S a cena 3€. Tielko oranžové - S a cena 5€.
Motokrosove oblecenie
Predam motokrosove oblečenie nohavice velkost 30 cena 60€, tričko velkost M sedi ako aj L cena 35, rukavice velkost L a M cena za ks 15€.