inzercia, predaj, predám, bazár

Taktická zásahová obuv BOSP, vel. 46-47 (poštovné zdarma)

Kategória: Topánky, obuv

Ahojte,

Predám nové (nikdy nepoužité) taktické topánky výrobcu BOSP Bardejov (/produkt/taras-high). Ide o celoročný model TARAS (vysoké, kód. označenie s18207-002).

Vybavené technológiou GORE-TEX®, VIBRAM podrážkou. VIBRAM v kombinácii Gumený nášľap/ EVA medzipodošva, odolná proti olejom a PHM, antistatická. Ochrana proti prepichnutiu, proti prieniku vody, proti pošmyknutiu ...

Predávaný model majú vo svojej výbave aj ozbrojené sily SR a polícia.

Veľkosť 46 (jedenástky). ODPORÚČAM však na nohu veľkosti 47 resp. 46.5 ! BOSP má pri tomto konkrétnom modely posunuté číslovanie. Ja bežne nosím 46 a tieto sú mi veľké (priestor v oblasti palcov).

V rámci SR môžem poslať poštou (na dobierku - v cene). Som z LM. Cena fixná. Ďakujem.
Taktická zásahová obuv BOSP, vel. 46-47 (poštovné zdarma)
Podobné inzeráty
Taktická obuv BOSP SQUAD BLACK veľ.: 29/280/43,5
Taktická obuv BOSP SQUAD BLACK veľ.: 29/280/43,5 Na predaj nová nenosená taktická obuv BOSP SQUAD BLACK S14168_MV1. Veľkosť: 29/280/43,5 Multifunkčná vysoká vojenská a policajná obuv s kvalitným koženým zvrškom so stredne tvrdou výstužou a masívnou ochranou proti odretiu špičky. Tieto vojenské a policajné topánky samozrejme využívajú technológie VIBRAM a GORE-TEX®. Topánky sa vyznačujú vysokou tuhosťou. Vlastnosti useň: lícová hovädzinová s hydróbnou a priedušnou úpravou, hrúbka 2,3 mm podšívka: GORE-TEX® Performance celoročná, s vysokou odolnosťou proti odieraniu a s membránou, ktorá bráni vode preniknúť k nohe a umožňuje odviesť vodné pary von od nohy stielka: komfortná vkladacia so zvýšeným útlmom energie v oblasti päty, antibakteriálna, vymeniteľná podošva: masívna, VIBRAM s osvedčeným dezénom, PU medzipodošva šnúrky: odolné a hydrofóbne ochrana: zvýšená proti odieraniu v špičke vyhlásenie o zhode: S14168 EU - stiahnuť tu účelovosť: Pracovná obuv určená na aktivity bez rizika výrazného mechanického poškodenia chodidla v akomkoľvek počasí. Jedná sa o bežný pohyb na spevnených a nespevnených trasách a bežnom prostredí pre výkon služby v silových alebo poriadkových jednotkách. Obuv nie je vhodná napríklad pri ťažbe dreva, športové lezenie alebo akékoľvek použitie v stavebníctve. Cena 120€ plus poštovné
BOSP policajná taktická zásahová obuv, veľ. 40, 41 a 41,5
Ponúkam na predaj úplne nové policajné, resp. vojenské kanady BOSP vo vysokom prevedení /S14168-001/ od výrobcu Obuv-Špeciál Bardejov, ktoré využívajú technológie VIBRAM a GORE-TEX®. Ide o multifunkčnú vysokú obuv pre ozbrojené zložky s kvalitným koženým zvrškom so stredne tvrdou výstužou a masívnou ochranou proti odretiu špičky. Topánky sa vyznačujú vysokou tuhosťou. K dispozícii sú veľkosti 40, 41 a 41,5. Kontakt mailom. Možný osobný odber v Žiline alebo zaslanie poštou. Bližšie info o obuvi tu:
Takticka obuv Bennon Commodore light 01-velkost 41
Takticka obuv Bennon Commodore light 01-Z20359. Taktická, ľahká zásahová obuv bez kovových súčastí. Dvojkomponentná podošva zabezpečuje účinné tlmenie nárazov pri došliapnutí, systém rýchleho šnurovania. Obuv je vhodá pre služobné účely profesionálov aj pre amatérske military športy. Zvršok obuvi je vyrobený z lícovej usne v kombinácii s čalúneným nylonom, vnútro topánky vypolstrované a stielka anatomická. Vlastnosti: absorpcia energie v oblasti päty; antistatická; odolnosť podošvy (podrážky) proti pohonným látkam; odolnosť proti pošmyknutiu SRC; obuv bez kovových súčastí; Spartacus – vlajková podošva značky Bennon Materiál: zvršok: lícová hovädzinová useň 1.8 – 2.0 mm + textil, podšívka: textília Mesh, podošva: PU/PU. Plus postovne.
Takticka obuv zasahova
Predám taktická obuv zásahová do extrémnych podmienok BOSP č. 41,5
Taktická zásahová obuv
Predám novú, nenosenú taktickú obuv. Výrobca BOSP Bardejov, membrána goratex, podrážka Vibram. Jedná sa o vysokú zásahovú obuv. Veľmi kvalitná taktická obuv využívaná ako policajná alebo vojenská obuv. - Stabilizácia päty, obmädzuje podvrtnutie členka - Membrána GORE-TEX spoľahlivá ochrana pred prienikom vody - Ochrana proti prepichnutiu - Odolnosť voči olejom a PHM. - Antistatická - Komfortná medzipodošva EVA a komfortná vymeniteľná stielka - Vysoko priedušné materiály Poštou - + náklady na poštovné
BOSP Taras, BOSP Squad, ASICS
Ponúkam na predaj úplne novú, nenosenú obuv: 2x BOSP Taras Low, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 80€/pár. 2x BOSP Taras Mid, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 90€/pár. 1x BOSP Taras High, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 100€. 2x BOSP Squad Black, veľkosť 43.5, dĺžka vnútornej stielky 29cm, cena 100€/pár. 2x ASICS Gel-Contend 7, veľkosť 44, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 30€/pár. Len Levice a okolie, na dobierku zo skúsenosti neposielam, ďakujem za pochopenie.