inzercia, predaj, predám, bazár

Tanečná podložka

Kategória: Herné zariadenia

Tanečná podložka nepoužívaná, len uskladnena. Pripojenie cez USB k PC, CD na inštaláciu programu. Bez krabice a návodu. Poškodená chránička káblov, ale tie sú v poriadku.
Tanečná podložka
Podobné inzeráty
HyperX Fury S Pro Shroud Hero Edition XL podložka
Dobrý deň, ponúkam na predaj hernú podložku pod myš a klávesnicu HyperX v limitovanej Shroud edícií. Jedná sa o model: HX-MPFS2-SH-XL (HyperX FURY S Pro Shroud Hero Edition - Gaming Mouse Pad XL) Rozmery: 90cm x 42cm Podložka je v zachovalom stave, nedávno bola komplet vyčistená. Jediná vec je menšia dierka vľavo hore na klávesnicu (kvôli cable managementu), ktorá je však úplne prehliadnuteľná a môže ostať nevyužitá. Rovnako nerobí problém ani pri používaní ľavákom, keďže nevyčnieva. Táto podložka nie je dostupná nikde na CZ/SK, najbližšie som ju našiel na britskom Amazone za 50+ eur (nerátajúc poštovné a clo). Ja ju predávam za 20 eur. Cena je pevná, špekulanti prosím nepísať. Najlepšie osobný odber, prípadne viem poslať aj prostredníctvom zásielkovne (v tom prípade požadujem poštovné vopred na účet). V prípade záujmu/dodatočných otázok a fotiek ma kontaktujte prostredníctvom formuláru nižšie, číslo je vymyslené.
Herna mys Razer Abyssus + podložka pod myš Razer Goliathus
predam hernu mys Razer Abyssus plus podložka pod myš Razer Goliathus. Mys aj podlozka su malo pouzivane, usb, kablova. Osobny odber v Stupave, alebo Bratislave.
Pohybová podložka VR PS4
Ponúkam na predaj nepoužitu a nerozbalenu 3dRudder Foot Motion Controller (pohybová podložka pre Virtuálnu Realitu VR).. Bez dokladu o kúpe.. Cena novej :125€ Pred predajom je možnosť ju rozbaliť a odskúšať.. Je vhodná aj ako darček. Cena: 49€ Po dohode možnosť poslať poštou alebo kuriérom, poprípade packeta.. V rámci okresu a okolia viem priniesť na adresu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Ďalšie podobné inzeráty nájdete po kliknutí na meno alebo telefónne číslo..
LOGITECH G29 DRIVING FORCE + Playseat Challenge a podlozka
ponukam tento set z dovodu, ze zial nato nemam cas a bolo na tom hrane cca 5 krat vsetko v zaruke kupovane 17.3.2022 LOGITECH G29 DRIVING FORCE PLAYSEAT FLOOR MAT XL - PODLOŽKA POD KRESLO Playseat® Challenge herné pretekárske sedačka RC.00002 len vazny zaujem vsetko spolu osobny odber nove zamky
Herný mikrofôn, myš a podložka pod myš
Všetky veci fungujú.Mikrofón - Marvo skorpion mic-02.Myš - Lenovo legion M200 RGB svietiaca.Podložka - Marvo scorpion.všetko spolu - 30€.Tieto všetky veci nepoužívam lebo som prestal hrať.
Herné príslušenstvo
Dobrý deň, chcel by som predať nejaké herné príslušenstvo ktoré bolo veľmi málo používane a niečo z toho nebolo použité vôbec, viď foto. Na predaj sú: Slúchadlá : Razer Nari Ultimate Wireless Xbox edícia, úplne nové ani raz nepoužité. - 85€ Klávesnica : Logitech G512 Carbon Lightsync, GX Brown, a zmiešané so sivými pudding keycaps z oficiálnej stránky customkeycaps.. - predané Držiak na kábel: Glorious Mouse Bungee, čierny, nepoužívany a bez krabice. 12€ Myš: SPC Gear Lix PMW3325 biela, používaná cca 2 mesiace.- 22€ Podložka : C-TECH MP-01W World - používaná asi 2 mesiace - predaná Podložka 2 : Razer Destructor RZ02-00200100-R3M1, nová. - 24€ Osobný odber alebo na dobierku. SMS alebo e-mail.