inzercia, predaj, predám, bazár

taniere,hrnčeky,stoličky,

Kategória: Kuchyne

darujem za symbolicku cenu taniere 6ks,hrnčeky,2x misky,neobyte ako nove.držiak kuchenrole v tvare kukurice.kuchynske stoličky,4ks
taniere,hrnčeky,stoličky,
Podobné inzeráty
šálky, hrnčeky, čajníky
Ponúkam hrnčeky a čajníky na obrázku, hrnčeky po 2 eurá, s vrchnákom 2,50 €, tých je viac, čajník 3 eurá kus, pri odbere všetkého sa vieme dohodnúť, alebo k viacerým aj podarujem hrnčeky, je ich viac, rôzne druhy, vhodné aj na chatu.
Hrnčeky
Hrnčeky matador 6€ Hrnčeky zajace 10€ Hrnčeky office 3€
Hrnčeky
Hrnčeky matador 5€ Hrnčeky zajace 9€ Hrnčeky office 3€
Veľká Noc - Taniere tráva, porcelán Asa,sada 4 kusy, 29x29cm
Mám na predaj novú sadu tanierov z porcelánu - nemecká značka ASA Selection. Cena je za celú sadu - 4 veliké porcelánové taniere. Taniere sú veliké, rozmer je 29 cm x 29 cm. Sú z porcelánu a majú desing zelená tráva. Na Veľkú noc môžete veľkonočné vajíčka uložiť na taniere. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Táto služba sa pripláca k balíku navyše na pošte, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Porcelánové veľké taniere sú v zľave. Orig. cena bola vyše 100 eur. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Taniere tráva, porcelán Asa,sada 4 kusy, 29 x 29cm
Mám na predaj novú sadu tanierov z porcelánu - nemecká značka ASA Selection. Cena je za celú sadu - 4 veliké porcelánové taniere. Taniere sú veliké, rozmer je 29 cm x 29 cm. Sú z porcelánu a majú desing zelená tráva. Na Veľkú noc môžete veľkonočné vajíčka uložiť na taniere. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Táto služba sa pripláca k balíku navyše na pošte, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Porcelánové veľké taniere sú v zľave. Orig. cena bola vyše 100 eur. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
staré hrnčeky Czechoslovakia
Dobrý deň , prosím Vás ak by mi mohol niekto nezištne podarovať akékoľvek staré hrnčeky Czechoslovakia - fotky v inzeráte su len ilustračné - moc moc by sme sa doma potešili , keďže ich v rodinke zbierame , vopred Vám Ďakujem za ochotu ,pochopenie a ľudský prístup , ak máte nazvyš a vedeli by ste sa podeliť , prípadne ich máte z vypratávania domu.... starého kredencu.... prípadne ich máte a viete sa podeliť , moc moc Vám Ďakujem budem vďačný za to , že nám ich darujete po dohode aj osobne , v rámci okresu Partizánske a Bánovce n/ Bebravou,Topoľčany,Prievidza :-) ..... fotky sú ilustračné - je ich mnoho a všelijaké :-)žiaden krištáľ - len obyčajné hrnčeky z kredenca z kuchyne ..je jedno v akom budú stave