inzercia, predaj, predám, bazár

Tankvak Givi

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám tankvak Givi. Uchytenie pomocou podkovy na nádrž. Alebo magnety. + Nepremokavy návlek.
Tankvak Givi
Podobné inzeráty
Givi tankvak 15 l
Ponúkam na predaj Givi tankvak 15l nepoužité.
Tankvak Oxford X40 na motorku
Dobrý deň, Predám úplne nový tankvak Oxford X40 na motorku. Farba červeno-čierna (viď foto). Cena:€100 Dôvod predaja: kúpil som si ju pre svoju motorku, ktorú som nakoniec predal a tašky nikdy nepoužil. Prikladám aj link, kde si môžte pozrieť detailne údaje o tomto tankvaku a aktuálnej cene €170 v e-shope.
Tankvak SW-Motech Quick-Lock EVO Engage 7l + podkova
Predám systémový tankvak SW-Motech Quick-Lock EVO Engage 7l + podkova na V-Strom 650 L1-L6 (5šróbové Suzuki nádrže - typ TRT.00.640.12500/B) prípadne mám aj podkovu na Hondu - presné označenie TRT.00.640.10600/B super sedí aj dobre vyzerá na V-Strome, nezavadzia, rýchlo sa dáva preč, solídny materiál, zmestí sa akurát všetko čo treba mať po ruke vrátane Nalgene fľaše na pitie /TANKOVA-TASKA-SW-MOTECH-EVO-ENGAGE-CIERNA-SEDA-7L-d95773.htm#googtrans(sk) osobne vo Vrútkach, dobierka možná pri úhrade poštovného vopred na účet Sw motech givi kappa oxford
AGV / GIVI
Predám AGV prilbu (nevyužitá, malo jazdená) ma aj slnečnú clonu, veľkosť S-M 54, Givi tankvak 20l, uchytenie na magnety. (nevyužitý nová motorka plastová nádrž:( )
AGV / GIVI
Predám AGV prilbu 120€(nevyužitá, malo jazdená) ma aj slnečnú clonu, veľkosť S-M 54, Givi tankvak 20l 60€, uchytenie na magnety. (nevyužitý nová motorka plastová nádrž:( ) Pri kúpe oboch naraz cena150€
Predám prilby
Predám dve prilby. Obe dva krát použité na krátku jazdu a v kukle.Givi má aj pinlock, MTR prípravu.Givi je 3v1, enduro ,integrála a aj otvorená. Stav nových prilieb. MTR za 75€ a GIVI za 150€.Obe na obvod hlavy 59-60cm. Dohode sa nebránim. Pri odbere oboch zľava.