inzercia, predaj, predám, bazár

Taska na kociar zn Elodie Details

Kategória: Ostatné

Ponukam na predaj prebalovaciu tasku na kociar znacky Elodie Details.
Vnutro jednej strany vyblednute od slnka. Zapnute nevidiet.
Jedna rucka osuchana. Neniesla som k opravarovi.
Cena zohladnena, este urobi paradu.

Mozny osobny odber Kosice - sidlisko KVP
Taska na kociar zn Elodie Details
Podobné inzeráty
ELODIE DETAILS fusak
ELODIE DETAILS fusak . marble grey 0-6 m Žiadne poškodenie . Predám vatovaný hrubý fusak / kombinéza Elodie details pre ešte nechodiace deti , dá sa prerobiť zipsom aj na "nôžky" napr do autosedačky.
Elodie details pláštenka + deka
Predám Waffle deku Elodie Details - používaná, výborný stav 25€ a pláštenku Elodie Details - používaná, bez chybičky 17€ Jedna majiteľka (kupovala som ich nové a neskôr odložila a zabudla na ne)
Elodie Details deka
Predám Waffle deku Elodie Details - používaná, výborný stav 25€ !pláštenka Elodie Details - predaná! Jedna majiteľka (kupovala som ich nové a neskôr odložila a zabudla na ne)
Taska elodie details
Predam tasku na kocik Elodie details. Len osobny odber BA.
Elodie Details taska na kocik
Ahojte maminky, ????predam krasnu a prakticku tasku znacky Elodie Details vhodnu na kocik. Bola pouzivana mnou rok. V lete sme mali ale ruksak. Je pouzivana ale v skvelom stave. Nema poskodenia. predam za 20€.???? Pc bola 139€. Teraz je momentalne v akcii sa 109€. K taske su 2 zapinatka na kocik na suchy zips a dlhy popruh. Je mozny osobny odber v ramci Ba alebo potom postou po prevode( mam referencie). Dakujem????.
Taška mama a dcérka MYŠKA (SKORO NEPOUZITA)
Predam malo pouzivanu (2-3x) baby tasku na kočiar. EXTRÉMNE FUNKČNÁ A VŠESTRANNÁ TAŠKA NA VŠETKY DRUHY DETSKÝCH KOČIEROV A RAMIENKA PRE MAMU MYŠ MAMA O BLONOVÝCH VLASOCH S DCEROU - NA ČIERNOM POZADÍ Predmetom predaja je mimoriadne funkčný a priestranný organizér tašiek na kočík. V tejto ponuke sa taška predáva vo vzore uvedenom v miniatúre ponuky + ďalšie 2 fotografie (zvyšné fotografie zobrazujú dizajn a podrobnosti tašky). Taška Ideálna na kočíky a hlboké kočíky, nevyhnutná pri prechádzkach a cestách. Taška je vyrobená z vodeodolného impregnovaného polyesteru s certifikátom. Vak bol vystužený tak, aby si udržal svoj tvar, a bol dokončený tak, aby sa dal bez váhania vyprať v práčke. Taška má 6 vreciek umiestnených vo vnútri aj mimo tašky. Zadná strana tašky má hlboké vrecko na zips.Vo vnútri tašky sa nachádzajú 4 veľké vrecká, z toho jedno na zips a 3 na gumu + hlavná komora zapínaná na zips. Po bokoch tašky sú univerzálne háčiky na vozík (nastaviteľná dĺžka), vďaka ktorým môžete tašku pripevniť na akýkoľvek typ vozíka.Taška má tiež dlhý ramenný popruh, ktorý môžete kedykoľvek zapnúť a nosiť tašku na pleci. Háčiky aj ramenný popruh majú silné spojovacie prvky z pružného materiálu, ktoré dokonale plnia svoju úlohu - kovové spojovacie prvky často praskajú pod tlakom hmotnosti a častým používaním. Kovové kovanie striebornej farby. ROZMERY * Rozmery tašky +/- 1cm: * šírka 48cm * výška 41cm * Dĺžka uší je 60 cm, čo vám umožní ľahké nosenie tašky cez rameno * hlavná komora na zips * Vo vnútri podšívky 4 vrecká: 3 s gumičkou +1 veľké so zipsom * taška má 2 permanentne všité háčiky na vozíku a dlhý odnímateľný popruh s nastavovačom dĺžky * zadná strana tašky má veľké vrecko na zips * celá taška je pevne vystužená, aby si udržala tvar * farba podšívky je zladená s farbou tašky dĺžka háčikov na vozík 25cm max dlzka ramenneho popruhu 120cm šírka ramenného popruhu 4cm ZÁKLADNÉ VÝHODY TAŠKY • hodí sa na akýkoľvek typ kočíka • háčiky kočíka sú nastaviteľné na dĺžku • má odnímateľný ramenný popruh s nastaviteľnou dĺžkou • vyrobené z nepremokavej látky • stuhnuté - vďaka čomu udržuje tvar • má 5 priestranných vreciek