inzercia, predaj, predám, bazár

Taska SONY Handy Cam

Kategória: Ostatné drobné

Brasna SONY Handy Cam
Taska SONY Handy Cam
Podobné inzeráty
Ručný šijací stroj Handy Stitch, 2 kusy
Ručný šijací stroj Handy Stitch, 2 kusy Predám nepoužité a nevyužívané 2 kusy - ručný šijací stroj Handy Stitch. Ako nové. Cena za kus: 5 Eur Cena za oba: 8 Eur Osobný odber možný na trase Bratislava - Bernolákovo a v blízkom okolí, prípadne poštou po platbe na účet vopred. Cenu poštovného Vám rada zistím. Prosím nie sms. Možno Vás zaujmú aj iné veci z mojej ponuky, nech sa páči, pozrite si kliknutím na moje meno :o)
Mini kamera
Predam 6x minikameru z toho 4 sú použité a 2 uplne nove. Vsetky su este v zaruke. Predam iba vsetky spolu. Panta Pocket Cam s 8GB-SD-kartou Malá, kompaktná, takmer neviditeľná Pomocou mini kamery môžete ukladať fotky a videá v High-Definition rozlíšení, 1280x720p Veľkosť približne ako minca, vôjde sa do každého vracka, kabelky či rohu na polici Vhodná na filmovanie domu, záhrady, auta, pivnice, zadného dvoru, alebo dokonca pri športovaní Zabudovaný pohybový senzor - rozozná aj najmenší pohyb a spustí či zastaví snímanie automaticky 6 zabudovaných infračervených svetiel umožňuje aj snímanie po tme 140° uhol kamery pre rozsiahle nahrávanie Balenie obsahuje štipec na uchytenie pre ešte jednoduchšie pripevnenie Originál známy z TV! Vysokovýkonné kamery nemusia byť vždy obrovské. Panta Pocket Cam je malá, kompaktná a takmer neviditeľná! Táto všestranná kamera uchová fotky a videá v High-Definition rozlíšení, 1280x720p. Panta Pocket Cam je extrémne malá, takmer ako minca, a zmestí sa do kažého vrecka, tašky či rohu na polici. Môžete urobiť perfekrné snímky vášho domu, záhrady, snímky z auta, pivnice, zadného dvoru a dokonca pri športovaní. Dôrazným prvkom je zabudovaný pohybový senzor. Tento zaznamená aj ten najmenší pohyb a spustí alebo zastaví snímanie automaticky. Panta Pocket Cam so 6 zabudovanými infračervenými svetlami je vhodá na robenie snímok po tme. Budete mať konečne všetko pod dohľadom a vďaka 140° uhlu kamery môžete urobiť naozaj skvelé zábery. Okrem toho sa nachádza v balení aj štipec na zachytenie, aby ste kamery mohli pohodlne pripevniť k oblečeniu, alebo v aute, a taktiež 8GB pamätnú mikro SD kartu, na ktorej si vaše snímky môžete uložiť. Technické informácie: Videoformát AVI Veľkosť obrazu 1,3 M Kódovanie videa MJPG Kapacita batérií 160 mAh Pomer rozlíšenia videa 720 p Výdrž batérie do 45 minút Frekvencia obraz video 720 pri 30 fps (štandard) Obsah balenia: 1 x Panta Pocket cam mini kamera 1 x nabíjačka 1 x set na inštaláciu 1 x 8 GB SD karta 1 x štipec na upevnenie 1 x klip pre používanie v aute
Predam ohrievace LIVINGTON HANDY HEATER
Na predaj 3 uplne nove ohrievace do zástrčky LIVINGTON HANDY HEATER. Cena za kus 20 Eur. Vsetky spolu 50 eur. ODPOVEDAM NA WHATSAPP A MAILY.
Predam ohrievac LIVINGTON HANDY HEATER
Na predaj UZ LEN JEDEN uplne novy ohrievac do zástrčky LIVINGTON HANDY HEATER. ODPOVEDAM NA WHATSAPP A MAILY.
Batéria SONY NPBX1
Nova Kapacita batérie: 1240 mAh, Typ batérie: Li-Ion, Vhodné pre modely: Videokamery Sony Action Cam, Action Cam s Wi-Fi, C, Napätie batérie: 3.6 V Prosím, kontaktujte ma prostredníctvom telefónnych správ alebo viber
antiradar pgt 800
Nevhodný darček len odskušaný PGT R800 je radarový a laserový detektor Prístroj dokáže predpovedať signál nového laserového merača ARH CAM-S1! Radarový a laserový detektor PGT R800 dokáže odhaliť najnovšie laserové meracie zariadenia predstavené koncom roka 2014. Výrobok bol špeciálne vyrobený pre európsky trh a radarové (pásma Euro-X, X, K, Ka, Ku) a laserové merania používané v Európe (napr. Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS -103, ARH CAM-S1 atď.) Zariadenie umožňuje 360° laserovú a radarovú detekciu. Prístroj dokáže detekovať laserové meranie rýchlosti, ale za žiadnych okolností ho neblokuje, takže laserové meracie prístroje je možné účinne brániť len pomocou laserového blokátora. V prípade detailných, nízkych laserových meraní je možné, že detektor umiestnený na čelnom skle nie je schopný zachytiť signál laserových meracích zariadení, preto odporúčame inštaláciu dodatočných laserových senzorov! Jas displeja zariadenia je možné regulovať, takže zostáva dobre čitateľný aj pri rôznych svetelných podmienkach. Detekuje zariadenia na meranie rýchlosti s prednou a zadnou šošovkou laserového snímača a citlivou radarovou anténou. Je možné použiť režim CITY. V takýchto prípadoch zariadenie znižuje počet falošných poplachov, ktoré sa môžu vyskytnúť počas mestskej premávky (napr.: dvere s fotobunkami). Ak nejazdíte v meste, režim CITY musí byť vypnutý. Zariadenie dáva možnosť zapínať a vypínať EURO-X a X-pásmo a Ku-pásmo (pásmo K a Ka je vždy zapnuté). Stlačením tlačidla MUTE zapneme funkciu automatického stlmenia zvuku, ktorá umožní zvonenie budíka po dobu 5 sekúnd a taktiež môžeme otáčaním hlavného vypínača upraviť hlasitosť budíka. Produkt je neviditeľný pre detektor policajného radaru VG-2. Napájanie zariadenia zabezpečuje napájací kábel, ktorý je možné zasunúť do zásuvky zapaľovača, ktorý je súčasťou balenia. Produkt má pamäť, takže si pamätá užívateľom nastavené parametre aj po odpojení napájacieho kábla. špecifikácia: Priradenie radarových a laserových pásiem Pásmo Euro-X: 9,875 – 9,925 GHz Pásmo X: 10 500 - 10 550 GHz Ku pásmo: 13,425 - 13,475 GHz K-pásmo: 24,050 - 24,250 GHz Super široké pásmo Ka: 33 400 – 36 000 GHz Laserová detekcia (Fáma II-III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 atď.)