inzercia, predaj, predám, bazár

Tatralandia, Jasna, lacné a útulné ubytovanie

Kategória: Ostatné

Objav krásy Liptova, naplánuj si nezabudnuteľnú dovolenku v útulnom a jedinečnom Privat Eden.

Pre našich hostí k dispozícii :
# útulná chatka
# samostatné apartmány
# veľká záhrada s detským ihriskom
# spoločenská miestnosť s krbom
# možnosť opekania a varenia gulášu, grill
# veľká štýlová stodola s biliardom, kalčeto , šípky
# veveričky, papagáje, zajačik
# rekreačný poukaz
# v blízkosti Aquaparku Tatralandia & Bešeňovej, Jasnej, Lipt. Mary
# turistické chodníky, cyklotrásy
# prijemna a neopakovatelná atmosféra
# v regióne veľa atrakci
# najlepšia lyžovačka v Jasnej alebo v menších lyžiarskych stredískach

Viac info.
Tatralandia, Jasna, lacné a útulné ubytovanie
Podobné inzeráty
Tatralandia, Jasna, lacné a útulné ubytovanie
Objav krásy Liptova, naplánuj si nezabudnuteľnú jesennú dovolenku v útulnom a jedinečnom Privat Eden. Pre našich hostí k dispozícii : # útulná chatka # samostatné apartmány # veľká záhrada s detským ihriskom # spoločenská miestnosť s krbom # možnosť opekania a varenia gulášu, grill # veľká štýlová stodola s biliardom, kalčeto , šípky # veveričky, papagáje, zajačik # rekreačný poukaz # v blízkosti Aquaparku Tatralandia & Bešeňovej, Jasnej, Lipt. Mary # turistické chodníky, cyklotrásy # prijemna a neopakovatelná atmosféra # v regióne veľa atrakci, možnosť hubarčenia Viac info.
Ubytovanie Apartmán Tatralandia, Liptov, Tatry
Ponúkame Vám na prenájom apartmán v peknom, upravenom areáli v Holiday Village Tatralandia. Dovolenka s rodinou, pracovná cesta s oddychom či seniorský pobyt – akýkoľvek typ pobytu hľadáte, u nás ho nájdete. Celoročne máme v ponuke naše Apartmány. Apartmány (apartmánové chatky)majú kapacitu pre 6 osôb, každý je so samostatným vchodom. Apartmán predstavuje skvelú voľbu pre všetkých milovníkov oddychu v zime aj v lete. Každý apartmán pozostáva zo spoločenskej miestnosti s LCD televízorom so satelitným príjmom, rozťahovacou sedacou súpravou, ktorá je počas noci využiteľná ako prístelka pre dve osoby. Pokrmy si pripravíte v kuchynskom kútiku, ktorý obsahuje elektrický varič, mikrovlnnú rúru, chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu a jedálenské posedenie. Na poschodí sa nachádza spáľňa s manželskou posteľou a dvomi oddelenými lôžkami. Pre deti ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. V rámci apartmánu je vždy kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, stojanom na sušenie prádla a toaletou. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet, osušky a uteráky zadarmo Využívať môžete aj terasu s posedením. K dispozícii je Vám tiež spoločný altánok, ohnisko, vonkajší krb. Pre detičky sú v areáli k dispozícii ihriská s hojdačkou, preliezkami, šmýkačkou a pieskoviskom. Parkovanie je na bezplatnom parkovisku priamo pri objekte. Naši hostia majú možnosť zakúpenia celodenného vstupu do aquaparku s 20% zľavou, ktorého benefitom je vstup do Tatralandie bočným vchodom bez čakania a radov priamo od recepcie a taktiež možnosť počas dňa z Tatralandie vychádzať a opätovne vchádzať bez nutnosti zakúpenia nového vstupu. Deti do 6 rokov majú vstup do Tatralandie zdarma. Cena závisí od dĺžky prenájmu, termínu a počtu ľudí. Cena v jarnej a jesennej mimo sezóne začína od 50,-€noc/celý objekt. Ceny júl - august 92 - 115,-€/noc/celý objekt. V prípade otázok Vám rada odpoviem.
Ubytovanie Apartmán Tatralandia, Liptov, Tatry
Ponúkame Vám na prenájom apartmán v peknom, upravenom areáli v Holiday Village Tatralandia. Dovolenka s rodinou, pracovná cesta s oddychom či seniorský pobyt – akýkoľvek typ pobytu hľadáte, u nás ho nájdete. Celoročne máme v ponuke naše Apartmány. Apartmány (apartmánové chatky)majú kapacitu pre 6 osôb, každý je so samostatným vchodom. Apartmán predstavuje skvelú voľbu pre všetkých milovníkov oddychu v zime aj v lete. Každý apartmán pozostáva zo spoločenskej miestnosti s LCD televízorom so satelitným príjmom, rozťahovacou sedacou súpravou, ktorá je počas noci využiteľná ako prístelka pre dve osoby. Pokrmy si pripravíte v kuchynskom kútiku, ktorý obsahuje elektrický varič, mikrovlnnú rúru, chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu a jedálenské posedenie. Na poschodí sa nachádza spáľňa s manželskou posteľou a dvomi oddelenými lôžkami. Pre deti ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. V rámci apartmánu je vždy kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, stojanom na sušenie prádla a toaletou. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet, osušky a uteráky zadarmo Využívať môžete aj terasu s posedením. K dispozícii je Vám tiež spoločný altánok, ohnisko, vonkajší krb. Pre detičky sú v areáli k dispozícii ihriská s hojdačkou, preliezkami, šmýkačkou a pieskoviskom. Parkovanie je na bezplatnom parkovisku priamo pri objekte. Naši hostia majú možnosť zakúpenia celodenného vstupu do aquaparku s 20% zľavou, ktorého benefitom je vstup do Tatralandie bočným vchodom bez čakania a radov priamo od recepcie a taktiež možnosť počas dňa z Tatralandie vychádzať a opätovne vchádzať bez nutnosti zakúpenia nového vstupu. Deti do 6 rokov majú vstup do Tatralandie zdarma. Cena závisí od dĺžky prenájmu, termínu a počtu ľudí. Cena v jarnej a jesennej mimo sezóne začína od 58,-€noc/celý objekt. Ceny júl - august 94 - 120,-€/noc/celý objekt. V prípade otázok Vám rada odpoviem.
Prenajmem apartmán v Hrabove,Malinô Brdo
Prenajmem zariadený priestranný 1 izbový apartmán o výmere 30 m2 aj s balkónom vo vyhľadávanej lokalite Malinô Brdo. Vo vstupe sa nachádza predsieň a v druhej miestnosti je kuchynský kút a obývačko-spálňa:). Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome FATRAPARK 2, v Hrabovskej doline pri Ružomberku, na začiatku areálu SKI & BIKE PARK Malinô Brdo s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a len 100 metrov od prírodného jazera. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom ,wc, jednej obytnej miestnosti a s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor,mikrovlnka, varná kanvica, hrnce, príbory, riad. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 3 dospelých osôb,je tu možnosť umiestniť aj detskú prenosnú postieľku. Posedieť si môžete na balkóne s terasou. Voľnočasové možnosti v okolí apartmánu: lyžovanie v Skiparku Malino Brdo - Hrabovská dolina, kúpanie termál, kúpanie natural, turistika, umelé zasnežovanie, cykloturistika, rybačka, vodné športy Okolie apartmánového domu: Apartmánový dom sa nachádza v oblasti horného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metrov od ubytovania(Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km. Funguje tu Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rozne hry a detské ihrisko. Cena 40/60 eur/ noc / za apartmán podľa počtu ľudí a sezóny. Pre viac info volajte ,ak nedvíham, pošlite mi ,prosím, sms s dopytom,ozvem sa naspäť.Ďakujem.
Lacné ubytovanie
Ponúkame lacné, krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie bez depozitu, dostupné ihneď. Vhodné pre zamestnancov firiem, robotníkov, rodiny, turistov atď. Dobrá dostupnosť do celého mesta, v blízkosti sú potraviny, Kaufland nákupné centrum. V ponuke 1-lôžkové, 2-lôžkové, 3-lôžkové, 4-lôžkové izby, spoločná kuchynka, bezplatné WiFi. Ubytovňa je po rekonštrukcii, zabezpečené sú opravy aj upratovanie. Izby na hornom poschodí majú vlastnú kúpeľnu. V každej izbe sa nachádza chladnička. Objekt je vybavený bezpečnostným kamerovým systémom napojeným na centrálny pult ochrany jednotlivcov a majetku. Súčasťou ubytovne je piváreň s reštauráciu s drevenou terasou. Parkovanie bezplatné na parkovisku priamo pred ubytovňou. Možnosť dohody na cene podľa dĺžky prenájmu. Malé domáce zvieratá povolené po dohode. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na t.c. : alebo email : ubytovna.robinson@
Vstupenku Tatralandia Besenova
Listky Aqvapark Tatralandia Besenova celodedenne listky bazeny -sauny