inzercia, predaj, predám, bazár

Technické kreslenie v AutoCADe

Kategória: Ostatné

Hľadám pomoc s vytvorením jednoduchého technického výkresu krbového portálu. Najlepšie v AutoCADe. Je potrebné zakótovať zopár chýbajúcich detailov. Hrubé rozmery sú už dané. Práca pre odborníka/študenta na max. pár hodín. Cena dohodou.
Technické kreslenie v AutoCADe
Podobné inzeráty
Vypracujem projekt pre rodinný dom, ohlásenie v AutoCADe
Vypracujem projekty pre stavebné povolenie pre rodinné domy, rekonštrukcie, mosty, statické posudky, výpomoc v kreslení v AutoCade, spracujem rozpočet, vybavím inžiniering na úradoch a dotknutých orgánoch pre vydanie stavebného povolenia, stavebný dozor pre jednoduché stavby. Smelo ma kontaktujte, ušetríte dôležité financie. Ak potrebujete pôdorysy, rezy, pohľady, detaily, situácie, zakreslenie pôvodného stavu budovy, búracie, navrhované práce spracujem projekt. Cena a čas dodania sa odvíja od náročnosti projektu. Vopred si odsúhlasíme sumu - cenovú ponuku i dĺžku trvania práce, ktorá je individuálna. Pred finálnou expedíciou pošlem PDF/DWG súbor na odsúhlasenie.
Súprava uhlíkov na kreslenie
Predám súpravu uhlíkov na kreslenie Crelando 26 dielnu.
Kreslenie vo vani (podložka+2 pastelky) NOVÉ
Ponúkam na predaj set na kreslenie vo vani - podložku (42 x 30 cm) +2 pastelky (modrá a červená), ktoré sa dajú vysúvať a sú netoxické, nové nerozbalené. Hračka do vane, ktorá poteší všetky deti a podporí ich kreativitu aj pri kúpaní. Nové, nerozbalené. Cena 4€.
Predám Graficky tablet Wacom
Graficky tablet Wacom Intuos da sa pripojiť do Pc a ovládať softvér na kreslenie alebo modelovanie Šikovná pomôcka pre grafikov ale aj pre bežných používateľov na kreslenie.
Šablóny na kreslenie zvierat
Predám detské šablóny na kreslenie / obkresľovanie zvierat, top stav, používané minimálne. Cena za všetky (6ks) bez poštovného 2€.
Kreslenie AutoCAD
Dobrý deň ponúkam kreslenie súčiastok 2D technickú dokumentáciu a 3D modely v programe AutoCAD 2021. Som čerstvý absolvent strednej strojárskej školy. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom (najskôr reagujem) satalalukas@ .