inzercia, predaj, predám, bazár

Technický výkres - Dávkovanie drtenej kukurice - Očová

Kategória: Starožitnosti

Ponúkam na predaj staré technické výkresy, ktoré boli rysované ručne na pauzovací papier.
V tomto prípade sa jedná o sériu plánov na Dávkovanie drtenej kukurice - Očová.
Celý plán obsahuje 2 ks.
Rozmer výkresov:
1. 74x29 cm
2. 77x59 cm

cena: 3€/ks
Vhodné ako učebná pomôcka, alebo dekorácia na stenu.
Mám aj iné technické výkresy.
Pozri aj moje iné ponuky.
Technický výkres - Dávkovanie drtenej kukurice - Očová
Podobné inzeráty
Predám starý signovaný obraz + výkres + mapa
1. Predám starý signovaný obraz s rámom - je zachovalý a v dobrom stave, bližšie informácie o obraze neviem poskytnúť. Rozmery: výška 36,5 x šírka 46,5. 2. Mapa: 91cm šírka, 61cm výška. Mapa bola robená ako tri separátne "pergameny" - zlepil som ich do jedného, ale v prípade potreby sa to dá rozlepiť bez ujmy na mape. 3. Výkres od akademického maliara Výkres je od akademického maliara z Prahy (meno si nepamätám), nie je žiaľ signovaný. Je v dobrom stave, bližšie informácie o výkrese neviem poskytnúť. Rozmery: výška 32,5 x šírka 45. Obraz: 78,-Eur Výkres: 10,-Eur Mapa: 5,- Eur V prípade odberu všetkého je cena 70,-Eur Predanie osobne Bratislava, alebo cez Zásielkovňu (cena + poštovné) Prosím, píšte mi na môj e-mail mat.kocalka(zavinac)
Predám pánsky kroj Očová / Podpoľanie
Predám kroj z oblasti Očová / Podpoľanie. Kroj sa skladá z krátkej ,, holopupkárskej " košeli, gety, klobúk, krpce a opasok. Košeľa - OH 120 cm, rukáv 40 cm Gety - dĺžka 74 cm Košeľa a gety : 300 € klobúk : 80 € Krpce 20- 50 € ( podľa veľkosti ) Trojprackový opasok : 250 € - 350 € ( podľa veľkosti ) Inzerujem vo viacerých bazároch
Starodávny lúpač kukurice
Ponúkam na predaj starodavny lúpač kukurice
Technický výkres - Sklad obilia - Ďulov Dvor
Ponúkam na predaj staré technické výkresy, ktoré boli rysované ručne na pauzovací papier. V tomto prípade sa jedná o sériu plánov na Sklad obilia - Ďulov Dvor. Celý plán obsahuje 3 ks. Rozmer výkresov: 1. 66x32 cm 2. 66x32 cm 3. 44x32 cm cena: 3€/ks Vhodné ako učebná pomôcka, alebo dekorácia na stenu. Mám aj iné technické výkresy. Pozri aj moje iné ponuky.
Technický výkres - Rekonštrukcia Sklad Zŕn - Agropodnik RS
Ponúkam na predaj staré technické výkresy, ktoré boli rysované ručne na pauzovací papier. V tomto prípade sa jedná o sériu plánov na rekonštrukciu Skladu zŕn - Agropodnik Rimavská Sobota. Celý plán obsahuje 4 ks s rozmermi: 1. 32x110 cm 2. 32x110 cm 3. 32x100 cm 4 32x137 cm cena: 3 €/ks Vhodné ako učebná pomôcka, alebo dekorácia na stenu. Mám aj iné technické výkresy. Pozri aj moje iné ponuky.
Technický výkres - Re. čistiacej linky výroba osív Lužianky
Ponúkam na predaj staré technické výkresy, ktoré boli rysované ručne na pauzovací papier. V tomto prípade sa jedná o sériu plánov na rekonštrukciu čistiacej linky na výrobu osív Lužianky. Celý plán obsahuje 3 ks. Rozmer výkresov: 1. 62x31 cm 2. 72x31 cm 3. 77x31 cm cena: 3 €/ks Vhodné ako učebná pomôcka, alebo dekorácia na stenu. Mám aj iné technické výkresy. Pozri aj moje iné ponuky.