inzercia, predaj, predám, bazár

Tefal gril GC712D34 optigrill+ nový

Kategória: Ostatné drobné

Predám nový nepoužitý gril Tefal GC712D34 optigrill+. Kupovany na Alze 03/2022.
V zaruke.
Tefal gril GC712D34 optigrill+ nový
Podobné inzeráty
TEFAL OPTIGRILL +
Predám kontaktný gril, TEFAL OPTIGRILL+ Bez poškodenia, použití pár krát. Dôvod predaja, nevyužité. Pôvodná cena 170 €.
TEFAL GC712D34 OPTIGRILL + STRIEBORNÝ
Ponúkam na predaj TEFAL GC712D34 OPTIGRILL + STRIEBORNÝ, top stav. Cena 125€, uprednostňujem osobný odber Košice.
TEFAL OptiGrill XL
Ponukam na predaj Tefal OptiGrill XL. Plne 100% funkčný nepoškodený kontaktný gril!✅ Len osobny odber v KN. Dôvod predaja: nemá využitie! Len osobny odber v KN! Inzerát je aktuálny do zmazania! ☎️Tel.c: Eladó Tefal OptiGrill XL. Hibátlan 100% os újszerű állapotban!✅ Személyes átvétel Komáromban! Eladás oka: Kihasználtsága miatt eladó! ☎️Tel. c:
Predam kontaktný elektrický gril
kontaktný elektrický gril Tefal dokáže grilovať automaticky. Tefal Optigrill+ XL GC722D34 odmeria hrúbku mäsa a počet porcií a podľa toho sám nastaví teplotu a optimálny čas grilovania. Farebný indikátor informuje o prepečenosti mäsa, takže steak bude vždy presne taký, aký máte radi. Vďaka vysokému príkonu a veľkej ploche budete môcť na Tefal Optigrill+ XL grilovať v podstate čokoľvek, či už hovädzie mäso, alebo zeleninu. Este v zaruke. Super darcek. Kuk na moje dalsie inzeraty.
Klarstein Burgermeister 3 v 1, čierna/strieborná gril
Predám malo používaný kontaktný gril kupovaný v datarte 20.10.2022 ma ešte záruku 2roky na cene je možná dohoda kontakt alebo deniszrnik@ kontaktný gril • 3 v 1 – panini, kontaktný a stolný gril • príkon 2 000 W • rebrované dosky s nepriľnavým keramickým povrchom • plynulá regulácia teploty • miska na prebytočný tuk • možnosť otvoriť veko o 180° • odnímateľné grilovacie dosky Kontaktný gril Klarstein Burgermeister spája stolný, kontaktný a panini gril v jednom. Tento výkonný pomocník pripraví panini, hamburgery, zeleninu, steaky, šašlik, toasty a veľa ďalšieho. Vďaka rebrovanej ploche bude mať váš pokrm klasický hnedý rebrovaný vzor. Na kvalitnej keramickej grilovacej ploche s technológiou Ceramic Coating Technology sa vám nič neprichytí. Výkonný gril s príkonom 2 000 W umožňuje plynulú reguláciu výkonu pomocou posuvného regulátora. Všestranný pomocník Výrobok môžete využiť ako panini gril s možnosťou nastavenia 5 stupňov otvorenia veka alebo ako kontaktný gril so sklopeným vekom, keď nemusíte jedlo obracať a bude hotové v rekordnom čase. Navyše zostane vo vnútri krásne šťavnaté. Ďalšou možnosťou využitia je stolný gril s otvoreným vekom o 180 stupňov. Tak využijete obe grilovacie plochy a získate veľký priestor na prípravu. Rozmer jednej grilovacej plochy je 27,5 × 24 cm. Bezpečná a pohodlná manipulácia Bezpečná manipulácia je základom. Preto je prístroj vybavený rukoväťou, ktorá sa neprehrieva a protišmykovými nožičkami, ktoré sa postarajú o bezpečné umiestnenie na pracovnej ploche. Bezpečnú prepravu zaistí svorka veka. Ľahko šikmý povrch sa stará o automatické odtekanie prebytočného tuku do misky na tuk. Misku potom ľahko vyberiete a vyčistíte. Obe grilovacie dosky je možné vybrať z grilu a pohodlne vyčistiť. Súčasťou je aj teplovzdorná stierka s výrezmi, ktoré zapadajú do rebrovaného povrchu grilu. Kľúčové vlastnosti: 3 v 1 – môžete využiť ako panini, kontaktný alebo stolný gril Umožňuje otvoriť veko o 180 stupňov Keramický povrch, na ktorý sa nič neprichytí Odnímateľné grilovacie dosky na jednoduché čistenie Vyberateľná miska zachytáva prebytočný tuk
Tefal optigrill xl
Predám elektrický gril značky Tefal optigrill xl, kvalitný veľký gril použitý asi 3 krát, bez známok opotrebenia, stav ako nový s pôvodným kompletným príslušenstvom a krabicou. Pôvodná cena bola 180e, posuniem ho ďalej komu komu sa hodí do domácnosti.