inzercia, predaj, predám, bazár

Tefal RE 500034 Simply Invent grill

Kategória: Ostatné drobné

Predám nový nepoužívaný domáci elektr. gril TEFAL
Raclette gril RE500034 Simply Invent je vybavený grilovacou doskou s nepriľnavým povrchom a ukazovateľom teploty. Oceníte ho nie len pri posedení s priateľmi, ale v ňom pripravíte aj skvelú večeru či obed pre celú rodinu!
grilovacia doska s nepriľnavým povrchom a ukazovateľom teploty Thermo-Spot ®
6 panvičiek s nepriľnavým povrchom
priemer grilovacie dosky 260 mm
tepelne izolované rukoväte panvičiek
grilovacia doska a panvičky umývateľné v umývačke


Šírka 26 cm
Hĺbka 26 cm
Príkon 850 W
Tefal RE 500034 Simply Invent grill
Podobné inzeráty
gril Tefal
Predám gril Tefal RE 500034 Simply Invent s 5 miskami, plne funkčný. Stav ako na obrázkoch. Je vybavený grilovacou doskou s nepriľnavým povrchom a ukazovateľom teploty. Na dobierku neposielam, cena plus poštové. Platí do zmazania. Prosím komunikovať emailom. Cena 25€.
gril Tefal
Predám gril Tefal RE 500034 Simply Invent s 5 miskami, plne funkčný. Stav ako na obrázkoch. Je vybavený grilovacou doskou s nepriľnavým povrchom a ukazovateľom teploty. Na dobierku neposielam, cena plus poštové. Platí do zmazania. Prosím komunikovať emailom. Cena 25€.
Friteza Tefal Filtra One f52-1.
Plne funkcna pouzivana friteza na olej Tefal Filtra One f52-1. S fritézou Tefal Filtra One môžete pripraviť až 1,2 kg dokonale chrumkavých domácich hranoliek pre všetkých! Táto fritéza zahŕňa exkluzívnu patentovanú technológiu filtrácie oleja, vďaka ktorej je Tefal Filtra One taký jedinečný. Po každom fritovaní môžete odstrániť omrvinky a zvyšky po fritovaní v jedinom kroku. Filtračná sieťka je umiestnená vo vnútri nádoby, a zostáva tu po celú dobu fritovacieho procesu. Po dokončení fritovania a vychladnutí oleja môžete vykonať filtrovanie v jedinom kroku. Je to veľmi ľahké a taktiež veľmi praktické. Vďaka technológii chladných stien nie sú steny pri fritovaní nikdy príliš horúce, čo je oveľa bezpečnejšie. Môžete svoje pokrmy sledovať pri varení vďaka pozorovaciemu okienku. Ľahko sa čistí, veko a fritovací kôš môžete umývať v umývačke riadu. S fritézou Tefal Filtra One môžete prefiltrovať olej v jednom jedinom kroku! Hmotnosť 4.2 kg Objem misy 2.1 l Možnosť umývania v umývačke riadu Termostat Regulácia teploty Priehľadné okienko Príkon 1900 W Piste mail.
Konvektomat FC 60 TQ Roller Grill Nepoužitý
Predám nový nepoužitý konvektomat FC 60 TQ značky Roller Grill Popis produktu Profesionálna rúra FC 60 TQ Roller Grill je jedinečná vďaka svojim 4 technológiám. Rúra je vybavená 4 roštmi. Multifunkčná rúra má na výber 4 funkcie: - "Vetranie" - zabezpečuje rovnomerné varenie viacerých jedál súčasne. Horúci vzduch má kruhový pohyb daný termoventilátorom. Režim vetrania je možné použiť na: pečenie, rozmrazovanie alebo ohrievanie. - Funkcia "pečivo" je vhodná na sladkosti, koláče alebo chlieb. Teplo vytvára výhrevné teleso umiestnené v spodnej časti a ventilátor zaisťuje veľmi presné rozloženie tepla, ktoré je udržiavané na konštantnej teplote termostatom. - Funkcia „Turbo Quartz@“, exkluzívna funkcia Roller Grill, súčasne kombinuje pôsobenie infračervených trubíc s ventilačným systémom, čím sa skracuje čas varenia o 30 %; - Funkcia "Infračervené vetranie" je nevyhnutná pre zhnednutie, varenie alebo opekanie. Infračervená trubica sa zahrieva až na 1050°, pričom má podobný účinok ako drevené uhlie. Rúru možno použiť aj na: varenie pri nízkych teplotách 50-60°C (pomalé varenie), varenie v pare (s pokrievkou) alebo sušenie. Rúra dosiahne teplotu 300 °C už za 10 minút. Voliteľne môže byť rúra vybavená plechom na pečivo a vodným čerpadlom pre prúd pary. Technické údaje: Infračervené lampy; termoventilátor; 4-režimové nastavenie funkcie; Časovač až 120 minút; Termostat, ktorý umožňuje nastavenie teploty od 0-300°C; kontrolka prevádzky; Žiarovka rúry; Ochrana vykurovacích telies; 4 rošty na pečenie 45 x 34 cm; 4 úrovne na grilovanie; Rozmery: 59,5 x 61 x 59 cm; Vnútorný rozmer: 47 x 37 x 35 cm; Hmotnosť: 36 kg; Výkon: 3000W, 230V;
Predám Optigrill Tefal
Ponúkam na predaj grill značky Tefal kupovaný v Nemecku. Grill je úplne nový zabalený v originálnom balení, ani raz nebol používaný. Na dobierku neposielam, iba osobný odber ZA a okolie ďakujem.
Predám Optigrill Tefal
Ponúkam na predaj grill značky Tefal kupovaný v Nemecku. Grill je úplne nový zabalený v originálnom balení, ani raz nebol používaný. Pošlem aj na dobierku poštou.