inzercia, predaj, predám, bazár

Teflonové rukavice

Kategória: Vybavenie dielne

Predám špeciálne rukavice nielen pre zváračov.Materiál je tzv.pokovovaný teflón ktorý odráža sálavé teplo,koža a materiál ktorý prepúšťa vlhkosť (pot)smerom von.Rukavice sú určené pre teplotu do 500° to výrobok Českej firmy,rukavice sú pohodlné,mäkké a dosť odolné voči teplotám,potu a mechanickému poškodeniu.Pozri moje ďalšie inzeráty.
Teflonové rukavice
Podobné inzeráty
pacovne rukavice
prwdam precovne rukavice maxicut ultra (velkost L) 6€ par rukavice sa vyznacuju velkou odolnostou, v pripade neznicenia moznoat prat a viacnasobne pouzit. rukavice odolné proti porezaniu, úroveň 5 podľa EN 388 s priedušnosťou 360° vysoká miera ochrany a pohodlia, zachovaná flexibilita a zručnosť pri manipulácii, hrúbka iba 1 mm vystuženie medzi palcom a ukazovákom na prirodzene slabom mieste, kde dochádza najčastejšie k zničeniu rukavice alebo úrazom optimálny úchop, bez silikónu polomáčané v ponuke aj v predĺženej variante 30 cm kompatibilné s dotykovými displejmi = technológia TOUCH SCREEN úplet: nylon / lycra / sklené vlákno máčanie: nitrilová pena norma: EN 388 4542C hrúbka dlane: 1 mm veľkosť: 5-11; veľkosti 8-10 i v predĺženej variante 30 cm farba: modrá
PATON RED, zváračské ochranné rukavice, TOP cena
Ponúkam na predaj za TOP cenu: - kvalitné pracovné/zváračské rukavice PATON - odolné a kvalitné rukavice, ktoré sú príjemné na nosenie - veľkosť 10 (XL) - rukavice sú nové nepoužité, nie sú v záruke - mám 5 párov - cena za jeden pár rukavíc je len 3 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 4 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 2 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
VM Footwear W1-20, zváračské ochranné rukavice, TOP cena
Ponúkam na predaj za TOP cenu: - kvalitné pracovné/zváračské rukavice VM Footwear - odolné, hrubé a kvalitné rukavice, ktoré sú príjemné na nosenie - kožené, zdvojená dlaň, napustené voskom, šité kevlárovou niťou - veľkosť 11 (XXL) - predĺžené až 35 - ochrana priamy kontakt 100 °C - rukavice sú nové nepoužité, nie sú v záruke - mám 5 párov - cena v obchode cca 10 eur - cena za jeden pár rukavíc je len 5 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 4 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 2 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Rukavice Hyflex 11-644
Predám rukavice Hyflex 11-644, Rukavice poskytujú: Vysokú ochranu proti porezaniu, dlhá doba používania a komfort nosenia, kombinované s vysokou pohyblivosťou prstov. Vysoká pohyblivosť prstov počas dlhšej doby nosenia vďaka nízkej hmotnosti vnútornej časti rukavice a excelentnej odolnosti proti oderu. Ideálne na manipuláciu s dielmi s ostrými hranami, práce v lisovniach, manipuláciu s kovmi a panelmi, rezanie skla atď. Cena za pár 1€. Pošlem poštou, písat môžete aj na e-mail.
Airbrush striekacia pištoľ HARDER & STEENBECK Colani 0,4mm
Airbrush pištoľ HARDER & STEENBECK Colani je vysoko profesionálny nástroj používaný v profesionálnych produkciách. Pri výrobe airbrush striekacej pištole série Colani využil HARDER & STEENBECK svoje 50 ročné skúsenosti s konštrukciou, návrhom a stavbou airbrush techniky k tomuto ergonomickému majstrovskému dielu. HARDER & STEENBECK Colani obsahuje rukoväť, ktorá pohodlne sadne do dlane. Navyše je nastaviteľná a tým sa zmestí do každej ruky. Rukoväť je dokonale tvarovaná pre podporu práce a držanie s tromi prstami, zatiaľ čo ukazováť môžete pohodlne používať pri stláčaní spúšte. HARDER & STEENBECK Colani je navyše aj všestranná. Colani je štandardne dodávaná s 0,4mm tryskou. V ponuke má až 6 rôznych trysiek a 5 rôznych kalíškov. Vďaka tomu sa stáva naj všestrannejšou airbrush pištoľou na svete. Trysky od 0,2 do 1,2 mm zaručujú prácu od extra jemných detailov až po striekanie veľkých plôch, prípadne hustejších farieb a lakov. Vyrobená v Nemecku Dvojčinná airbrush pištoľ Veľkosť trysky: 0,4 mm Trysky v ponuke: 0,2 mm; 0,4 mm; 0,6 mm; 0,8 mm; 1,0 mm; 1,2 mm Teflónové tesnenie trysky Objem kalíška: 15 ml Objem kalíškov v ponuke: 2 ml; 5 ml; 15 ml; 50 ml; 100 ml Kalíšky vymeniteľné pomocou závitu
Zváračka SHERMAN DIGIMIG 300 Pulse
V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu. Synergická zváračka DIGIMIG 300 Pulse je inovatívne zariadenie pre ručné zváranie ocele a farebných kovov metódami MIG/MAG, MMA (potiahnutá elektróda) a Lift TIG. Možno ho tiež použiť na zváranie tenkých (do 3 mm) pozinkovaných plechov spájkovaním. Zváračka umožňuje pripojenie Spool Gun (SG). Digitálne riadenie umožňuje úplné nastavenie parametrov, dynamiky oblúka, charakteristík a manuálneho alebo synergického prevádzkového režimu metódou MIG/MAG. Použitie synergického nastavenia vo zváračke pre bežné ocele, nerezovej ocele a zliatiny hliníka výrazne zjednodušuje jeho prevádzku a umožňuje ho používať aj ľuďom s menšími skúsenosťami. Použitie pulzu alebo dvojitého pulzu umožňuje lepšiu kvalitu zvaru, vysokú estetiku a veľmi vysokú účinnosť. Zariadenie umožňuje zvárať pomocou štandardnej metódy MMA alebo MMA s pulzácií, čo umožňuje vyššiu kvalitu zvaru. V MMA môžete upraviť ARC FORCE, HOT START a vypnúť VRD. DIGIMIG 300 Pulse umožňuje zváranie TIG s DC pulzácií spolu s reguláciou pulzných charakteristík. Zváračka umožňuje použitie niekoľkých prevádzkových režimov, vrátane možnosti bodového zvárania. Zariadenie má pamäť posledného nastavenia, tj. Po vypnutí a opätovnom zapnutí sú obnovené parametre posledného nastavenia. Je tiež možné uložiť 35 sád nastavenie s ľahkým prístupom do režimu ukladania/prehrávanie programu. Na vnútornej strane krytu komory cievky je skrátené vodítko pre zváračku, ktoré uľahčuje aktuálne prevádzku zariadení, s podrobným popisom prístupu k nastaviteľným parametrom. Zváračka je vybavená jedinečným horákom MIG s gombíkom v rukoväti, ktorý umožňuje vzdialené nastavenie napätia/prúdu počas prevádzky v synergickom režime. Praktický záves pre horák MIG na kryte zariadenia uľahčuje organizáciu pracoviska a skladovanie zváračky. Vďaka prídavným Al valčekom a teflónové vložke v štandardnom vybavení je zariadenie plne pripravené na zváranie hliníka bez nutnosti ďalšieho príslušenstva. Technické parametre: Napájacie napätie [V]: AC 3x400 50Hz Metódy zvárania: MIG, MMA, Lift TIG, spájkovacie zváranie Produkčné technológie: IGBT Zvárací prúd [A] MIG: 300 MMA: 280 TIG: 280 Pracovný cyklus [%] MIG: 45 MMA: 50 TIG: 60 Max. odber prúdu [A]: 18 (MIG)/17 (MMA)/11,5 (TIG) Max. spotreba energie [kVA]: MIG: 10 MMA: 8,8 TIG: 5,8 St cievka s drôtom [mm]: 200, 300 Rýchlosť posuv drôtu [m/min]: 2 - 14 Hmotnosť [kg]: 43 Rozmery (D x Š x V) [mm]: 935 x 402 x 775 Funkcia: Digitálne ovládanie, Arc Force, Hot Start, 2T/4T, TIG Lift, Sklon hore, Dolné sklon, Regulácia indukčnosti, Pulzová, Nastavenie předfukového a dofukového času, Zváranie bez plynu, 4-valcový podávač, Možnosť Spool Gun, Pamäť predvolieb , manuálne MIG, Synergic MIG, TIG Lift, TIG Lift Pulse, zváranie bez plynu V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu.