inzercia, predaj, predám, bazár

Tehlový dom v malebnej dedinke MOČA

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj tehlový rodinný dom postavený v malebnej dedinke Moča len 100 m od Dunaja. Moča je vychýrená rybárska a vinárska lokalita, leží len pár km od Komárna, či od Štúrova a Ostrihomu. V bezprostrednej blízkosti Moče sa nachádza celoročný aquapark Patince, neďaleko je chránené územie Parížske močiare. Len pár krokov od domu je nábrežie Dunaja, pešia promenáda a niekoľko desiatok km dlhá cyklotrasa.

Dom prešiel rekonštrukciou – nové rozvody elektriny, vody, časť domu je zateplená, nové drevené eurookná a dvere, interiér bol kompletne rekonštruovaný. Obytná plocha je 93m2 vrátane podkrovia. Pozemok má výmeru 435 m2. Vysadený je okrasnou zeleňou so vzácnymi drevinami, kobercový trávnik s parkovou úpravou. Na pozemku je aj vlastná studňa na polievanie, altánok a záhradný domček.

Dispozícia domu: na prízemí je predsieň, kuchyňa, 2 samostatné izby, kúpeľňa, špajzka a šatník. Hlavný vchod do domu je cez štýlovú terasu.

Z predsiene vedú schody do veľkej izby v podkroví a bočný východ z domu do presklenej zimnej záhrady s posuvnými dverami. Konštrukcia zimnej záhrady je hliníková s polymerovou strechou, vyhotovená na mieru. Na jej zatienenie v lete sa využíva výsuvná markíza 3×5,6m s veterným senzorom a diaľkovým ovládaním. Dom je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením v miestnostiach s dlažbou. V izbách s drevenými parketami sú elektrické konvektory. V obývačke je aj funkčný keramický krb na drevo, komín je vyvložkovaný. Klimatizačná jednotka s funkciou chladenia aj ohrevu vzduchu je umiestnená v centrálnej časti domu. Dom je napojený na elektrinu, obecnú vodu, odpad je riešený do žumpy.

Pozemok je oplotený, disponuje zadnou bránou z inoxu s automatickým elektrickým ovládaním pre prístup autom a možnosťou parkovania. V tejto časti je pozemok spevnený prírodným kameňom.

Dom je vhodný na celoročné bývanie ale aj na rekreačné využitie, vzhľadom na množstvo aktivít, ktoré sú realizovateľné v okolí. V obci je komplexná občianska vybavenosť a naviac sú k dispozícii ambulancie všeobecného lekára, pediatra, zubára, gynekológa a lekáreň. Nachádza sa tu množstvo rekreačných nehnuteľností. Ak hľadáte útulný domov v tichej lokalite plnej zelene, odporúčame obhliadku.
Tehlový dom v malebnej dedinke MOČA
Podobné inzeráty
Len 100 m od Dunaja je tento pekný rodinný dom na PREDAJ v M
Typ: Rodinný dom Ulica: Moča Obec: Moča Veľmi pekný, zrekonštuovaný rodinný dom  s krásnou záhradkou len 100 metrov od Dunaja je na predaj v obci Moča, cca 20 km od Komárna. Stále snívate o pokojnom živote pri Dunaji ďaleko od každodenného hluku veľkomesta? Poďte do toho!! Je čas na zmenu:) Tento pekný, trojizbový rodinný dom je stvorený možno práve pre Vás! Dom s rozlohou 110 m2 pozostáva z veľkej a priestrannej kuchyne, príjemnej zimnej záhrady, troch izieb a kúpeľky. Horné podlažie je tiež obývateľné, podkrovie má 40 m2. Na prízemí sa nachádzajú 2 izby, a jedna izba je v podkroví. Dom bol postavený z pálenej tehly. V dome je zavedená obecná voda, ale takisto sa na pozemku nachdza studňa, septik bez kanalizácie. Rekonštrukcia celého domu prebehla v roku 2006. Dvere a okná sú izolačné drevené, zimná záhrada je z peknej hliníkovej konštrukcie. Plyn nie je zavedený. Terasa má cca 25 m2. Dom má príjemnú, slnečnú zimnú záhradu aj terasu na nádhernom pozemku s trávnatým kobercom so zavlažovaním. Útulný a užitočný záhradný domček je tiež vhodný aj na celoročné bývanie. Altánok ešte viac  skrášľuje príjemný pohľad na dom. V dome Vaše pohodlie zabezpečuje klimatizácia, krb, elektrická markíza, ako aj elektrická brána. Dom sa predáva so zariadením.  Obrovskou výhodou tohto skvelého domu je lokalita. Nachádza sa len 100 metrov od cyklotrasy a promenády pri Dunaji. Moča je obec v okrese Komárno s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu škola, obchodný dom, reštaurácie, futbalový klub, kultúrny dom ako aj zdravotné centrum. Obhliadku odporúčame len vážnym záujemcom. Cena: 137.000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 500 m2 Úžitková plocha: 110 m2 Plocha pozemku: 400 m2 Zastavaná plocha: 110 m2 Podlahová plocha: 70 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Kanalizácia: septik Plyn: nie Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Terasa: áno Terasa plocha: 25 m2 Vykurovanie: vlastné Pivnica: nie
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
Rodinný dom 2+1 v centre obci Moča, vhodná ako víkendová cha
Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Moča. Ideálna ponuka pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie so záhradou. Domček je vhodný aj ako víkendová chalupa. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Záhrada: 1568m2 Zastavaná plocha s dvorom : 315m2 Počet izieb: 2 Letná kuchynka samostatne postavená na dvore za domom Pozemok prechádza z dvora do veľkej záhrady, Hospodárske budovy 36 m2 Vlastná studňa, veľká pivnica Žumpa Kúrenie ústredné -plynové kachle, možnosť kúrenie na tuhé palivo, nový komín Pozemok s rodinným domom sa nachádza v tichom lokalite Popis nehnuteľnosti: Vstupná chodba Kuchyňa, 2x izba, Kúpeľňa, WC Pozemok: rovinatý, záhrada vchodná na výsadbu ovocných stromov resp. viniča. Viac na: BONUS Rodinný domček s veľkým pozemkom Pozemok slnečný, krásne prostredie a okolitá príroda, blízkosť Dunaja cca.300 m MOŽNÁ MALÁ DOHODA. Obec Moča v okrese Komárno má 1100 obyvateľov. Nachádza sa medzi Štúrovom a Komárnom. Patrí medzi najjužnejšie dediny na južnom Slovensku, tesne pri Dunaji. Pôvodní obyvatelia boli lodníci a mlynári. V roku 1700 tu pracovalo deväť vodných mlynov a neskôr založili aj mlynársky cech. Koncom devätnásteho storočia vybudovali v Moči prístav parných mlynov. Na okolitých piesčitých pôdach sa darí zelenine, ovociu i hroznu. Vinič tu pestuje každá rodina až dodnes. V obci je rímskokatolícky i reformovaný kostol a jej bohatú históriu dokumentujú etnografické zbierky v múzeu obce. Obyvatelia i návštevníci Moče si radi vypočujú folklórny súbor Vadvirág, ktorý približuje mlynárske, vinohradnícke i dožinkové tradície na Dunaji.Na dosah je aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, vedúca popri Dunaji až k Čiernemu moru. Termálne kúpalisko a wellness Patince, a Vadaš Štúrovo sú vzdialené len pár km. Viac info a obhliadky: Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie. Viac info telefonicky: Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 315m² Celková rozloha: 1165m² Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha
ZNÍŽENÁ CENA  Rodinný dom 2+1 v centre obci Moča s veľkou zá
Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Moča. Ideálna ponuka pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie so záhradou. Domček je vhodný aj ako víkendová chalupa. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Záhrada: 1568m2 Zastavaná plocha s dvorom : 315m2 Počet izieb: 2 Letná kuchynka samostatne postavená na dvore za domom Pozemok prechádza z dvora do veľkej záhrady, Hospodárske budovy 36 m2 Vlastná studňa, veľká pivnica Žumpa Kúrenie ústredné -plynové kachle, možnosť kúrenie na tuhé palivo, nový komín Pozemok s rodinným domom sa nachádza v tichom lokalite Popis nehnuteľnosti: Vstupná chodba Kuchyňa, 2x izba, Kúpeľňa, WC Pozemok: rovinatý, záhrada vchodná na výsadbu ovocných stromov resp. viniča. Viac na: BONUS Rodinný domček s veľkým pozemkom Pozemok slnečný, krásne prostredie a okolitá príroda, blízkosť Dunaja cca.300 m MOŽNÁ MALÁ DOHODA. Obec Moča v okrese Komárno má 1100 obyvateľov. Nachádza sa medzi Štúrovom a Komárnom. Patrí medzi najjužnejšie dediny na južnom Slovensku, tesne pri Dunaji. Pôvodní obyvatelia boli lodníci a mlynári. V roku 1700 tu pracovalo deväť vodných mlynov a neskôr založili aj mlynársky cech. Koncom devätnásteho storočia vybudovali v Moči prístav parných mlynov. Na okolitých piesčitých pôdach sa darí zelenine, ovociu i hroznu. Vinič tu pestuje každá rodina až dodnes. V obci je rímskokatolícky i reformovaný kostol a jej bohatú históriu dokumentujú etnografické zbierky v múzeu obce. Obyvatelia i návštevníci Moče si radi vypočujú folklórny súbor Vadvirág, ktorý približuje mlynárske, vinohradnícke i dožinkové tradície na Dunaji.Na dosah je aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, vedúca popri Dunaji až k Čiernemu moru. Termálne kúpalisko a wellness Patince, a Vadaš Štúrovo sú vzdialené len pár km. Viac info a obhliadky: Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie. Viac info telefonicky: Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 315m² Celková rozloha: 1165m² Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha
Dom s veľkým pozemkom v malebnej dedinke Žibritov
Ponúkam na predaj dom s veľkým pozemkom v malebnej dedinke Žibritov v úpätí Štiavnických vrchov vhodný na trvalé bývanie či na chalupu. Veľkosť pozemku je 1291m2. Na pozemku sa nachádzajú dva domy s humnom, v ktorom je aj pivnica a udiareň. Starší dom vhodný na rekoštrukciu k nemu je pripojená komora a letná kuchyňa (v ktorej prebiehla rekonštrukcia: elektrika, voda, strierky, dlažba, obklad, nové plastové okno), druhý domček je kocka s novou zateplenou strechou a elektrikou (vnútorné priestory prešli rekoštrukciou aj s výmenou plastových okien, dverí - na prízemí sa nachádza veľká garáž s elektrickou bránou 35m2 a na poschodí (35m2) chodba s dvomi izbami. Na dvore je 9m3 septik. Ďalej sa tam nachádza altánok s letnou kúpeľňou a krbom. Za humnom je záhrada kde je možný chov zvierat, prípadne pestovanie ovocných stromov, plodín a dve studne (úžitková aj pitná voda). Lokalita je vhodná na trvalé bývanie, ale aj chalupárčenie a oddych.
Chalupa na predaj v dedinke Uhorské
Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj 3- izbovú chalupu v malebnej dedinke Uhorské. Poloha obce je výhodná pre rozvoj turistiky z dôvodu blízkosti pohoria Slovenské Rudohorie, časť Stolické vrchy. Približne 2 km za dedinou sa nachádza chatová osada s prírodným rybníkom, ktorý je v každom ročnom období veľmi navštevovaný a nielen pre rybárov vyhľadávaním a obľúbeným miestom pre relax. Nehnuteľnosť je drevostavba, ktorá stojí na betónových základoch a je celá podpivničená. Priečky miestností sú murované. Chalupa s úžitkovou plochou 67 m2 sa v roku 2020 začala rekonštruovať: - menená strešná krytina /plechová/ - podkrovie: nová tepelná izolácia, elektroinštalácia, tatranský obklad, laminátové podlahy a drevené dvere DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa drevenými schodmi dostaneme na prvé poschodie. Nachádza sa tu aj vstup do technickej miestnosti, kotolne a garáže. Na 1. poschodí sa nachádza: presvetlená chodba /9,2m2/, obývačka /18m2 /, kuchyňa /8,5m2/ a kúpeľňa. Do podkrovia vedú drevené schody, kde sa nachádzajú dve samostatné izby. Podkrovie prešlo rekonštrukciou a má výmeru cca 25m2. Okná chaty sú pôvodné-drevené, orientované na východ, juh a západ. Pozemok, na ktorom chalupa stojí je rovný, slnečný o výmere 558m2. Za chatou sa nachádza drevená hospodárska budova. Dom je napojený na inž.siete: elektrina, plyn, zdroj vody - studňa, odpad je riešený žumpou s možnosťou napojenia na obecnú kanalizáciu. Kúrenie je ústredné, riešené alternatívne – kotlom na tuhé palivo alebo plynovým kúrením. V obývačke sú krbové kachle na drevo. LOKALITA: Chata sa nachádza v dedinke Uhorské na juhu stredného Slovenska, obkolesená krásnou prírodou. Obec je od mesta Poltár vzdialená 8 km a od mesta Lučenec cca 22km. Zjazd z rýchlostnej cesty R2 je vzdialený približne 20 km. V obci sa nachádza škôlka, pošta, potraviny, pohostinstvá. Ak hľadáte ideálne miesto pre oddych a ponuka Vás zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Rada Vám chatu osobne predstavím a zodpoviem na Vaše otázky. CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií.