inzercia, predaj, predám, bazár

Tehotenské svadobné šaty

Kategória: Ostatné

Predávam elegantné tehotenské svadobné šaty. Veľkosť 40. Sú špeciálne upravene aby sa zmeestil aj zväčšujúci hrudník a bruško. Oblečené jeden krát na civilnom obrade.
Tehotenské svadobné šaty
Podobné inzeráty
Zlaté  svadobné podbradníky a iné doplnky
1/ Zlaté svadobné podbradníky Zlatisté svadobné podbradníky pre nevestu a ženícha s potlačou zlatých šípových ruží. Podbradníky sú doplnené o lesklé srdiečka na znak lásky. Veľkosť: rozmer podbradníka je cca 25x25cm Cena: 21,90€ 2/ Zlaté pierka pre hostí Jemné béžové svadobné pierka pre hostí doplnené o stužku so zlatým lemovaním a zlatým štrasovým srdiečkom. Pierka sú svojou veľkosťou vhodné pre svadobných hostí. Pierko je dodávané so špendlíkom. Cena: 0,50€/kus 3/ Zlaté svadobné pierka pre rodičov Väčšie svadobné pierka z béžovej lesklej saténovej stuhy, lemované zlatou niťou a dozdobené zlatým "odznakom" s vlastným textom. Pierka sú svojou veľkosťou vhodné pre rodičov, svedkov, družbov, krstných rodičov, starých rodičov Pierka majú zo zadnej strany uchytenie zicherkou so širokým mostíkom pre lepšie držanie pierka na šatách/saku Veľkosť: výška pierka cca 9cm Cena: 2,80€/kus 4/ zlatý náramok pre družičku Náramok pre družičku je tvorený z bielych pivoniek, drobnej zelene, zlatých trblietok a zlatých koráliek. Náramok je tvorený na elastickej gumičke, ktorá sa prispôsobí viacerým veľkostiam obvodu ruky. Cena 3,60€/kus 5/ IVORY čipkovaný svadobný podväzok pre nevestu Podväzok z jemnej krásnej čipky s motívom kvietkov. Čipka neškriabe, je veľmi mäkká, elastická a dokonale sa prispôsobí veľkosti nohy. Na podväzkovom páse je pridaná štrasová lesklá ozdoba v tvare romantického malého kvietku. Cena: 18,95€
Čipkové tehotenské šaty na fotenie v ponuke biele a čierne,
Jemné a elegantné tehotenské šaty na fotenie. Polopriehľadný čipkovaný materiál, ktorý podčiarkne krásu ženského tela a rastúce bruško. Tehotenské fotenie zachytáva to najkrajšie obdobie života – obdobie, keď ste pod srdcom nosili svoje dieťatko. V brušku Vám rastie zázrak života, ktorý onedlho naplní Váš život radosťou. Určite vám mnohí známi povedali ako vám tehotenstvo pristane a ako ste opekneli, nie nadarmo sa to hovorí, že budúce mamičky opeknievajú. V ponuke biele ja čiernej farby Šaty sú veľkosť INU (v rozmedzí konfekčných veľkostí 36-42)
Svadobne saty
Krasne svadobne šaty Dobry den ponukam na predaj svadobne šaty kupovane v svadobnom salóne velkostne sedia od 36-42. Kedze maju šnurovačku daju sa pekne prisposobit. Obvod prs mam 90 a sedeli perfektne. Avsak nikdy som ich na svadbe nemala. Nakoniec som si kupila ine saty. Ja som za ne zaplatila 100 eur visia a zavadzaju mi v skrini preto som ochotna predat ich aj za menej penazi. Mam k nim aj spodničku cena za novu spodnicku je 15 eur. Saty spolu so spodnickou ma stali 115eur. Rozmery siat obvod prs max 96 cm. Zmesit sa da o cca 20 cm. Obvod pasu max 82 cm a dlzka siat je na max vysku cca 180 cm. Šaty som dala upravit vymenila som na nich vzadu krytku pod snurovacku rozsirila som ju. Na foto je povodna a bola mi mala. Ďakujem
Svadobné šaty aj pre tehotné
Predám nepoužité nové svadobné šaty cena 450€ Možné požičanie šiat 250€ Biela farba ivory Šaty sú jemné organzové s čipkou a srdiečkovým výstrihom. Krajčírkou boli ušité podľa šiat na obrázku. Strihané pod prsiami, vhodné pre plnoštíhle aj tehotné nevesty. Obvod cez prsia na fotke cca 110cm. Vhodné aj pre väčší obvod cez prsia ako 110cm. • na Viazačku • 3/4 rukáv • Ozdoba pod prsiami (len prišitá, ľahké odstránenie) • Krátka vlečka (nedá sa vypnúť, môžte si našiť vypnutie alebo ju odstrániť, ak by ste chceli šaty bez vlečky) • dajú sa použiť s kruhovou spodnicou .. na fotke bez kruhu Dĺžku si viete podľa potreby upraviť. Teraz sú tak na výšku s topánkami 175cm a viac. V prípade záujmu predávam aj 3m závoj s hrebienkom a čipkou 75€ a 3,5m dvojvrstvový závoj s hrebienkom a čipkou 100€ a korunku 30€ Počas tehotenstva som do obradu viac pribrala, dala som si ušiť druhé väčšie svadobné šaty s mohutnejšou čipkou. Tie inzertujem ako raz oblečené len na obrade za 550€. Poprosím kontaktovať e-mailom, ďakujem.
Svadobné doplnky
Ponúkam svadobné doplnky: - svadobné pierka pre hostí - 0,25 €/ks - svadobné pierka pre svedkov - 0,28 €/ks - svadobné pierka pre rodičov - 0,35 €/ks - stuhy na fľaše - 0,24 €/ks - náramky pre družičky - 1,00 €/ks - šnúrky do tenisiek - 3,00 €/pár - podväzok pre nevestu - 6,00 €/ks. Prezrite si všetky moje inzeráty.
Svadobné mydielka / darčeky pre hostí
Ponúkame na predaj ručne robené svadobné mydielka. Svadobné mydielko má hmotnosť cca 17g a priemer balíčka je približne 5cm. Mydielka s vôňou jemnej magnólie sú bielej farby vhodnej do každej svadobnej výzdoby. Sú v tvare srdiečka a obsahujú kozie mlieko, ktoré je prospešné pre pokožku. Lieči rôzne ekzémy a dodáva regeneráciu vysušenej pokožke. Svadobné mydielka sú balené v organzových vreckách, cez ktoré príjemne cítiť ich nežnú kvetinovú vôňu. Pre lepšiu manipuláciu je mydielko umiestnené na tvrdom papieri s nápisom "Svadobné mydielko". Cena mydielka je 2,5€/Ks. Pri väčšom odbere je možná dohoda.