inzercia, predaj, predám, bazár

Tehotenske veci

Kategória: Ostatné

Predam veci, vsetko nove netozbalene:

Vlozky do podprsenky 3€/balik
Vatove tampony 1€/balik
Poporodne nohavicky 1€
Senovka 7€
Benedikt 8€/balenie
Kyselina listova 4€

Viac info email
Tehotenske veci
Podobné inzeráty
Tehotenske veci
Predam dve tehotenske nocne kosele velkost M nosene len v porodnici a tri tehotenske podprsenky s odopinatelnymi kosikmi velkost 75-80 B-C. Cena symolicka dohodou.
Čipkové tehotenské šaty na fotenie v ponuke biele a čierne,
Jemné a elegantné tehotenské šaty na fotenie. Polopriehľadný čipkovaný materiál, ktorý podčiarkne krásu ženského tela a rastúce bruško. Tehotenské fotenie zachytáva to najkrajšie obdobie života – obdobie, keď ste pod srdcom nosili svoje dieťatko. V brušku Vám rastie zázrak života, ktorý onedlho naplní Váš život radosťou. Určite vám mnohí známi povedali ako vám tehotenstvo pristane a ako ste opekneli, nie nadarmo sa to hovorí, že budúce mamičky opeknievajú. V ponuke biele ja čiernej farby Šaty sú veľkosť INU (v rozmedzí konfekčných veľkostí 36-42)
Tehotenské oblečenie
Ponúkam na predaj tehotenské oblečenie v zachovalom stave. Niektoré čisto nové, nenosené. Ceny sú uvedené na fotkách. Pri odbere viac kusov darujem tehotenské legíny.
Predam biele tehotenske nohavice
Predam biele tehotenske nohavice (velkost M/L 176cm) znacky H&M - v super stave (spodny okraj nohavice malinko zasedly) K tomu darujem jeansove tehotenske kratasy (pouzivane, vid foto) a pribalim aj zopar latkovych tamponov (do podprsenky pocas kojenia)
Tehotenské veci
Predám tehotenské veci ,tehotensky/dojčiaci vankúš, jednorazové nohavičky canpol babies M, vložky sama,vložky do podprsenky nuk a lansinoh,krém na bradavky lansinoh, zavinovačku ,mantinel do postieľky. Všetko za 30eur alebo sa viem dohodnúť
Tehotenské rifle a podprsenky na kojenie
Predám tehotenské rifle- asi 2x oblečené Podprsenky na kojenie- málo využité.