inzercia, predaj, predám, bazár

Tehotenské vitamíny - nové

Kategória: Ostatné

Tehotenské vitamíny dr.max, uplne nove balenie. Povodna cena 19e. Kontaktujte ma mailom alebo sms. Kontaktujte ma mailom alebo sms.
Tehotenské vitamíny - nové
Podobné inzeráty
Martankovia 100tbl
Marťankovia sú komplexom vitamínov a minerálov pre deti, vo forme cmúľacích tabliet - malých Marťankov, s jahodovou, pomarančovou a tuti frutti príchuťou. Každá tableta obsahuje vitamíny, minerály a ďalšie aktívne látky, ktoré sú potrebné pre fyziologický rast a vývoj dieťaťa, v bežne odporúčaných množstvách. Navyše tablety Marťankovia obsahujú komplex aktívnych látok Imunactiv®, ktorý tvorí betaglukán, vitamín C a zinok. Vitamín C a zinok podporujú prirodzené funkcie imunitného systému. Marťankovia obsahujú tiež xylitol, ktorý dodáva tabletám lahodnú chladivú chuť. Účinky: Vitamín C a zinok pomáhajú podporovať zdravý imunitný systém Vitamíny a minerály podporujú vitalitu a celkovo dobrý zdravotný stav Vitamíny a minerály podporujú fyziologický vývoj a rast Jód prispieva k normálnemu rastu detí
Tehotenské a popôrodné potreby
Predám tehotenské vitamíny Pregnafolin+DHA -15€ Podpora dojčenia Benedikt a Senovka 5€ Náplaste na bradavky compresses + klobúčiky na kojenie veľkosť S, Gazy na pupok- 4€
Tehotenské oblečenie
Ponúkam na predaj tehotenské oblečenie v zachovalom stave. Niektoré čisto nové, nenosené. Ceny sú uvedené na fotkách. Pri odbere viac kusov darujem tehotenské legíny.
Tehotenske veci
Predam dve tehotenske nocne kosele velkost M nosene len v porodnici a tri tehotenske podprsenky s odopinatelnymi kosikmi velkost 75-80 B-C. Cena symolicka dohodou.
Čipkové tehotenské šaty na fotenie v ponuke biele a čierne,
Jemné a elegantné tehotenské šaty na fotenie. Polopriehľadný čipkovaný materiál, ktorý podčiarkne krásu ženského tela a rastúce bruško. Tehotenské fotenie zachytáva to najkrajšie obdobie života – obdobie, keď ste pod srdcom nosili svoje dieťatko. V brušku Vám rastie zázrak života, ktorý onedlho naplní Váš život radosťou. Určite vám mnohí známi povedali ako vám tehotenstvo pristane a ako ste opekneli, nie nadarmo sa to hovorí, že budúce mamičky opeknievajú. V ponuke biele ja čiernej farby Šaty sú veľkosť INU (v rozmedzí konfekčných veľkostí 36-42)
Predam biele tehotenske nohavice
Predam biele tehotenske nohavice (velkost M/L 176cm) znacky H&M - v super stave (spodny okraj nohavice malinko zasedly) K tomu darujem jeansove tehotenske kratasy (pouzivane, vid foto) a pribalim aj zopar latkovych tamponov (do podprsenky pocas kojenia)