inzercia, predaj, predám, bazár

tehotensky dojciaci C vankus

Kategória: Nábytok pre deti

potah je odnimatelny, iba osobny odber
tehotensky dojciaci C vankus
Podobné inzeráty
tehotensky dojciaci C vankus
potah je odnimatelny
Mojzisov kos + kojenecky vankus GRATIS
Na predaj novy (tyzden pouzivany) Mojzisov kos pre novorodenca, vhodny aj pre dievcatko aj chlapcena - v neutralnej sivej farbe. Zadarmo dam tyzden pouzivany muselinovy kojenecky vankus. Táto sada pozostáva: Kôš, stojan, matrac, mušelínová výstelka, plachta, perinka a vankúš Vlastnosti produktu: Rozmer koša: 86 x 43 x 26 cm Rozmer stojana: 90 x 59 x 46 cm Rozmer matraca: 72 x 25 cm Prikrývka: 77 x 63 cm (+/- 2 cm) Vankúš: 24 x 18 cm (+/- 2 cm) Mojžišov kôš ja ručné tkaný zo 100% prírodného materiálu, na ktorom sú upevnené držadlá. Stojan koša je vyrobený z kvalitného bukového dreva, natretý bielou farbou. Výstelka koša je z certifikovanej mušelínovej bavlny Oeko-TEX Standard 100. Povodna cena 172€ !!!! Osobny odber Vlčkovce (pri Trnave)
Laurika buková postieľka s odnímateľným bokom Biela
Predam dva a pol roka pouzivanu detsku postielku Laurika, velmi kvalitna z bukoveho dreva, odnimatelny bok (da sa pripevnit k posteli a dieta si iba "pritiahnete", nemusite vstavat z postele, velmi prakticke pre mamicky), rozmer 120*60. Okraje su na fotkach odrete (tam sme mali polozeny prebalovaci pultik), avsak aktualne su prestriekane bielou farbou, takze ich nevidno. Obojstranný detský matrac Bambino Console 120x60. Plus chranice do postielky lienky a tehotensky vankus v rovnakej farbe ako chranice(nie je na fotkach) plus rycholozavinovacka tiez lienky. Ceny: postielka - 180 (nova 370) matrac - 45 (novy 84) chranice - 10 (nove 20) kojaci vankus - 30 (novy 60-70) zavinovacka - 7 (nova 15) Spolu 277 Eur, alebo osobitne podla cien vyssie. Postielka a matrac kupovany na Lienko set na:
DISNEY BABY Deka na hranie + Ingvart hniezdo + teh.vankus
DISNEY BABY Deka na hranie svetelná Hľadá sa Nemo - Pán Rajka 0m+ 2019 Počas ležania na chrbátiku, bude dieťatko sledovať baldachýn v tvare pána Rajky so svetelnými efektmi Vlastnosti: baldachýn v tvare pána Rajky so svetelnými efektmi hračky v podobe obľúbených postavičiek z rozprávky Hľadá sa Nemo ponúka 20+ minút melódií s tematikou oceánu, vhodné pre deti od narodenia Rozmery produktu: 81,3 cm x 91,4 cm x 45,7 cm POVODNA CENA 100€ Plus k tomu Ingvart hniezdo do postielky malo pouzivane vyprate v povodnej cene 80€ a tehotensky vankus z muselinu gratis k tomu vsetkemu v hodnote 40€
Laurika buková postieľka s odnímateľným bokom Biela
Predam dva a pol roka pouzivanu detsku postielku Laurika, velmi kvalitna z bukoveho dreva, odnimatelny bok (da sa pripevnit k posteli a dieta si iba "pritiahnete", nemusite vstavat z postele, velmi prakticke pre mamicky), rozmer 120*60. Okraje su na fotkach odrete (tam sme mali polozeny prebalovaci pultik), avsak aktualne su prestriekane bielou farbou, takze ich nevidno. Obojstranný detský matrac Bambino Console 120x60. Plus chranice do postielky lienky a tehotensky vankus v rovnakej farbe ako chranice(nie je na fotkach) plus rycholozavinovacka tiez lienky. Ceny: postielka - 150 (nova 370) matrac - 40 (novy 84) chranice - 10 (nove 20) kojaci/uspavaci vankus - 25 (novy 60-70) zavinovacka - 7 (nova 15) Spolu 232 Eur, alebo osobitne podla cien vyssie. Postielka a matrac kupovany na Lienko set na:
Predam 19 dielnu supravu postielka + baldachýn + príslušenst
Predám 19 dielnu súpravu. Po jednom dieťati, vo veľmi dobrom stave. Jedna obliecka na vankúš a na paplón a väčší spací vak su mierne bledšie ( zohľadnené v cene ) viac sa používali. Postielka ma rozmery 120x60 klasika 3 výškové polohy a 3 vyberatelné tyčky z boku postieľky. Set pozostava z: - baldachýn - paplón - vankúš - obliečka na paplón 2x - obliečka na vankúš 2x - mantinel okolo celej postieľky - organizér - plachta sovičky 2x - plachta mint zelená 1x - spací vak veľkosť do 68 - spací vak veľkosť do 80 - ochranná plachta proti pocikaniu 2x - stojan na baldachýn - Postielka ( z Brendonu mám ešte blok ) - Matrac s kokosovou výplňou kokos-molitan-kokos ( mám blok ) Ak by mal niekto záujem kúpiť postieľku zvlášť, pripadne matrac,. Alebo kupit set baldachýnu bez postieľky dohoda je možná. V prípade nejakých otázok pokojne správa. K nákupu všetkého pribalím deku na fotenie bábätka zadarmo.