inzercia, predaj, predám, bazár

Teleskopický otočný stojan botník na topánky

Kategória: Doplnky

Predám málo používaný otočný teleskopický stojan / botník na topánky 8 - poschodový. Osobný odber v Dunajskej Strede alebo v Šali.
Teleskopický otočný stojan botník na topánky
Podobné inzeráty
Teleskopický otočný botník...
Predám teleskopický otočný botník, 8 poschodí, na každom 12 držiakov na topánky, spolu až na 96 topánok, nastaviteľná výška pomocou teleskopickej tyče. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Predam tento teleskopicky botnik na obuv
Predam tento teleskopicky botnik na obuv. 2-policovy - 7 € 4-policovy - 9 €
Predam plastovy botnik
Predam plastovy botnik - biely - vhodny aj do exterieru. Botník Rattan Elegance Line výklopný, 40x30x40cm. Je bez poskodenia.
5 poschovovy plastovy botnik
5 poschodový plastový botník - na 10 párov topánok ľahko umývateľnéjednoduchá údržba vo velmi dobrom stave Botník je vyrobený z plastu s vysokým leskom,Vďaka ratanovému prevedeniu bude botník nádherným doplnkom do Vašej chodby. Rozmery: v. 97 x š. 53 x h. 31 cm
5 poschodový plastovný botník
5 poschodový plastový botník - na 10 párov topánok ľahko umývateľné jednoduchá údržba vo velmi dobrom stave Botník je vyrobený z plastu s vysokým leskom,Vďaka ratanovému prevedeniu bude botník nádherným doplnkom do Vašej chodby. Rozmery: v. 97 x š. 53 x h. 31 cm
ikea hemnes skrinka na topanky botnik
Miesto na ukladanie všetkých vašich topánok. Cena za botnik 115 eur. DOSTUPNE 2 ks! 2hy botnik sa predáva za 80 eur viditeľne známky opotrebenia. Stav dobrý! Osobný odber, Bratislava Po dohode možný ale aj dovoz Kontaktovať ma môžete cez môj facebook TU: Kontaktovať ma môžete aj cez e-mail: jakubmartanovic@ pozri aj moje ďalšie inzeráty.. Ďakujem Odkaz na môj MARKETPLACE TU: Odkaz na môj , TU: