inzercia, predaj, predám, bazár

Tena inkontinencne nohavicky M a L a Tena plienky L

Kategória: Zdravie a krása

Predam inkontinencne nohavicky Tena Pants, velkost M 2 baliky a velkost L 3 baliky. v kazdom baliku je 12 kusov.cena za balik je 6 eur.
a predam plienky TEna slip velkost L, 30 kusov v baliku.cena 10 eur za balik mam 2 baliky.
Tena inkontinencne nohavicky M a L a Tena plienky L
Podobné inzeráty
Tena inkontinencne nohavicky M a L a Tena plienky L
Predam inkontinencne nohavicky Tena Pants, velkost M 2 baliky a velkost L 3 baliky. v kazdom baliku je 12 kusov.cena za balik je 5 eur. a predam plienky TEna slip velkost L, 30 kusov v baliku.cena 9 eur za balik mam 2 baliky.
Tena inkontinencne nohavicky M a L a Tena plienky L
Predam inkontinencne nohavicky Tena Pants, velkost M mam 2 baliky a velkost L mam viac balikov. v kazdom baliku je 12 kusov. cena za balik je 5 eur. a predam plienky TEna slip velkost L, 30 kusov v baliku. cena 9 eur za balik mam viac balikov.
Plienky pre dospelých
Naťahovacie nohavičky patria do radu produktov na riešenie problémov ťažšieho stupňa inkontinencie Naťahovacie nohavičky vyzerajú ako bežná spodná bielizeň, ale ochránia vás pri ťažkej inkontinencii Krútené vlákno na povrchu odvádza moč a rovnomerne ho ukladá v jadre nohavičiek Obvod bokov 100-150 cm Superabsopčné trojvrstvové jadro Patentované krútené vlákno odvedie ihneď moč do absorpčného jadra a zabraňuje jeho spätnému prenikaniu na povrch pomôcky. Superabsorbent v absorpčnom jadre ihneď premení moč na gél. Tak nohavičky zaručujú maximálne suchý povrch a bezpečné používanie. Navyše látka Odour Neutralizer pohlcuje pach a zaručuje tak pohodlné používanie pre osobu s únikom moču i jeho ošetrovateľa. Patentované krútené vlákno Jeho unikátne vlastnosti zaručujú na povrchu pomôcky pH 5,5, ktoré je neutrálne k pokožke. Tým je povrch pomôcky antibakteriálny a eliminuje až 99,9 % baktérií. Pokožka tak zostáva zdravá a bez dermatitíd. Špičkové priedušné materiály chránia pred zaparením pokožky Plne priedušný elastický pás s lycra gumičkami poskytuje pokožke maximálnu cirkuláciu vzduchu, a tak zabezpečuje, aby pokožka zostala zdravá bez nežiaducich kožných prejavov. Vyzerajú a nosia sa ako spodná bielizeň Nohavičky majú tvar spodnej bielizne a sú rovnako diskrétne pod oblečením. Veľké množstvo lycra gumičiek poskytuje pohodlné nosenie a maximálnu stabilitu pomôcky na tele. Pozrite tiež ostatné produkty značky MoliCare, ktoré nájdete v kategóriách Inkontinencia, Inkontinenčné nohavičky a Zdravotnícky materiál. MoliCare Premium Mobile 6 kvapiek L modré plienkové nohavičky naťahovacie 14 ks je registrovaný v databáze ŠUKL pod kódom B39459. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Inkontinenčné nohavičky. Možnosť doniesť do Nového mesta nad Váhom
Tena inkontinencne nohavicky M a L a Tena plienky L
Predam inkontinencne nohavicky Tena Pants, velkost M /80-110 cm/ mam 2 baliky a velkost L /100-135 cm/, mam viac balikov. v kazdom baliku je 12 kusov. cena za balik je 5 eur. mam viac balikov.
Inkontinenčné vložky, nohavičky, plienky, podložky
predám 1/Tena lady normal inkontinenčné vložky 3kvapky 24ks v balení, kus za 3€, mám 10 balení 2/Tena naťahovacie nohavičky Medium super 7 kvapiek 12kusov v balení, cena 7€, mám 2 kusy 3/ Molicare super plus medium plienkové nohavičky zalepovacie (90-120 cm) (25kusov v balení) cena 10€ 4/ Seni soft hygienické podložky, 90x60 cm, 1x30 ks (1 balenie) za 7€. Osobný odber alebo pošlem poštou, ktorú hradí kupujúci
9 balení po 12 ks TENA Pants XL plus inkontinenčné nohavičky
Predám inkontinenčné nohavičky pre dospelých TENA Pants XL plus, pohodlné naťahovacie 120-160cm. Mám 9 nových balení. V jednom balení je 12 kusov nohavičiek. Cena spolu za 9 balení / t.j. 108 kusov nohavičiek je 50€. Odber v Bratislave alebo na ceste do Rimavskej Soboty.