inzercia, predaj, predám, bazár

Tenké turistické nohavice 140

Kategória: Športové oblečenie

Turistické nohavice pre dievča, veľkosť 140. Nosené, vo výbornom stave bez poškodení. V páse opasok a guma. Rozopínacie nad kolenom. Spodok nohavice sa dá zatiahnuť. PC 40 €.
Tenké turistické nohavice 140
Podobné inzeráty
Tenké turistické nohavice CMP veľ.140
Turistické nohavice pre dievča, značka CMP, veľkosť 140. Nosené, vo výbornom stave bez poškodení. V páse opasok a guma. Rozopínacie nad kolenom. Spodok nohavice sa dá zatiahnuť. PC 40 €.
QUECHUA turisticke nohavice hrejive, velkost M
Predam turisticke nohavice znacky Quechua, zateplene, velkost M. Nohavice oblecene na jednej turistike, su ako nove, rok mi lezia v skrini, mozno sa niekomu este zidu :) Link na nohavice:
Pánske turistické nohavice Zajo Magnet Pants veľkosť S
Predám pánske turistické nohavice Zajo Magnet Pants veľkosť S. Nikdy nenosené. Nevhodný darček. Viac info na stránke výrobcu
Skialp nohavice Montura S
Predám 2 x oblečené, v záruke dámske skialp nohavice, dámske skialpové nohavice, dámske turistické nohavice, zateplené nohavice, nohavice na bežky. Sú krásne, elastické, obopnú postavu. Nohavice Montura Evoque, veľkosť S. Boli kúpené pred vianocami, je mi ľúto, žiaľ ja sa v nich necítim dobre, kúpila som ďalšie dvoje, sedia lepšie. K nohaviciam odfotil aj blok k záruke, kúpené v LM.
Turistické nohavice horčicové na leto dámske
Predám tenké málo nosené turistické nohavice dámske dĺžka 103cm, pás 43x2cm v páse je guma. Sú veľmi málo nosené, vzdušné pohodlné. Cena 20 Eur plus poštovné.
Dámske turistické nohavice
Predám dámske tenké turistické nohavice hnedé s nádychom do bordova (Cherokee), ľahké a odolne voči vysokým teplotám, oblečené párkrát, veľkosť S-M, v páse čiastočne guma 70-80cm,dĺžka 104cm, dole po boku nohavíc je rozparok na suchý zips. Cena 8eur + poštovné.