inzercia, predaj, predám, bazár

Tenky - vzdusny letny cyklodres vel. M ,XL

Kategória: Športové oblečenie

Tenky - vzdusny letny cyklodres vel. M, XL.

Novy, nenoseny. Osobne Piestany (Sokolovce) alebo zaslem na dobierku (posta, zasielkovna) +3 eur
Tenky - vzdusny letny cyklodres vel. M ,XL
Podobné inzeráty
MTB cyklodres FOX veľ. XXL
Predám nový, nepoužívaný MTB cyklodres FOX veľ. XXL. MTB cyklodres je komfortný a ultraľahký s krátkym rukávom. Nesadla veľkosť. Rozmery sú uvedené vo foto. Cena je bez poštovného.
cyklodres FOX veľ. XXL
Predám nový, nepoužívaný MTB cyklodres FOX veľ. XXL. MTB cyklodres je komfortný a ultraľahký s krátkym rukávom. Materiál je priedušný-viď. foto. Rozmery sú uvedené viď.foto. Cena je bez poštovného.
Cyklodres Santini, velkost S
Predam noseny damsky cyklodres znacky Santini velkosti S. Dres je ako novy, bol noseny prilezitostne. Jediny problem, ktory ma je flak na zadnej casti dresu (vid foto). Velmi velmi vzdusny, idealny na letne jazdy. Odber osobne v BA alebo Pezinok. Pripadne poslem postou. zsrenkelova@
Športové oblečenie legíny, tričko, podporsenka
Ahojte Ponúkam na predaj nové veci, nenosené ( nepodarený nápad na podnikanie). Na predaj legíny, športová podprsenka a tričko. Bud osobny odber Bratislava alebo pošlem poštou na dobierku, čiže sa uhradí až po prevzatí balíku. Aktuálne čo mám z veľkostí: Legíny: Modré veľ. S - 7 ks Červené veľ. S - 1 ks, veľ. M -7ks Zelené veľ. M- 10ks Čierne veľ M- 4ks Podprsenka: Modrá veľ. S- 4ks, veľ. M -6 ks Červená veľ. S -8ks, veľ. M- 6 ks Zelená veľ. S - 7ks , veľ. M - 9ks Čierna veľ. S - 4ks, veľ. M - 2 ks Trička: Modrá veľ. S -3ks, M- 7ks Červená veľ. S -1ks, M -7 ks Zelená veľ. S -6ks, M- 8ks Čierna veľ. M -4ks Mám aj veľkosti L. Cena dohodu. V prípade záujmu a bližšie informácie prosím písať e-mail.
Cyklodres
Predám pánsky cyklodres veľ. M Northfinder. Drobné chybyčky krásy, ale ešte poslúži. Schudol som tak posuvam dalej.
Cyklodres dámsky veľ.XS X-bionic
Predám dámsky cyklodres veľkosti XS značky X-bionic. Dres je určený ako termovrstva pod bežné dresy, avšak je možné ho použiť aj osamote. Materiál je veľmi príjemný a elastický, dokonale odvádza pot a vlhkosť. Málo používaný, bez vád. Predám z dôvodu novej potreby väčšej veľkosti :D prosím kontaktovať iba mailom alebo SMS.