inzercia, predaj, predám, bazár

TENZI Truck Clean Extra– silná aktívna pena

Kategória: Ostatné

Super účinná aktívna pena Tenzi Truck Clean Extra na ťažké znečistenie. Dvojfázový prípravok na čistenie nákladných a úžitkových vozidiel a ťažkých strojov.

Nová silná receptúra ukrýva v sebe hydroxid sodný a neiónové povrchovo aktívne látky, ktoré sú celkom biologicky odbúrateľné. Tenzi Truck Clean Extra je gladiátor medzi čistiacimi prípravkami. Preň nepredstavujú žiadny problém tuky, oleje, sadze, cestné, ropné a prevádzkové znečistenia. Prípravok pracuje vo forme aktívnej peny, ktorá dokáže vyčistiť extrémne znečistené povrchy odolné voči zásadám. Odporúča sa na umývanie nákladných áut a plachiet, úžitkových vozidiel, poľnohospodárskych strojov a špeciálnej techniky, ktoré sa používajú v ťažkom a automobilovom priemysle. Rýchlo pôsobiaca aktívna pena naviaže na seba nečistoty, ktoré potom spolu s penou spláchnite vodou pod vysokým tlakom.

Pri používaní pomocou vysokotlakového čističa si pripravte roztok: v zimnom období v pomere 1:50 s vodou; v letnom období v pomere 1:100 s vodou.
Penová dýza potrebuje roztok: v zimnom období v pomere 1:2 s vodou; v letnom období v pomere 1:5 s vodou.
Na umývanie motorov je účinný roztok v pomere 1:15 až 1:30 vodou.
Na ručné umývanie budete potrebovať roztok v pomere 50 ml na 10 l vody.


Technické parametre:

Druh prípravku: aktívna pena
Množstvo v balení: 1 ks
Objem: 1 l
Konzistencia: koncentrát
Spôsob aplikácie: vysokotlakový čistič, penový dýza, ručné umývanie, autoumyvárne
Použitie: nákladné vozidlá, dodávky, autobusy, karavany, cisterny, poľnohospodárske a stavebné stroje, osobné a terénne vozidlá, karoséria, pneumatiky, disky, plachty a pod.
Vlastnosti: odstraňuje silné znečistenie, tuky, oleje, ropné a prevádzkové znečistenie, dvojfázový (dvojzložkový) koncentrovaný prípravok
TENZI Truck Clean Extra– silná aktívna pena
Podobné inzeráty
TENZI Truck Clean Extra– silná aktívna pena na umývanie nákl
Super účinná aktívna pena Tenzi Truck Clean Extra na ťažké znečistenie. Dvojfázový prípravok na čistenie nákladných a úžitkových vozidiel a ťažkých strojov. Nová silná receptúra ukrýva v sebe hydroxid sodný a neiónové povrchovo aktívne látky, ktoré sú celkom biologicky odbúrateľné. Tenzi Truck Clean Extra je gladiátor medzi čistiacimi prípravkami. Preň nepredstavujú žiadny problém tuky, oleje, sadze, cestné, ropné a prevádzkové znečistenia. Prípravok pracuje vo forme aktívnej peny, ktorá dokáže vyčistiť extrémne znečistené povrchy odolné voči zásadám. Odporúča sa na umývanie nákladných áut a plachiet, úžitkových vozidiel, poľnohospodárskych strojov a špeciálnej techniky, ktoré sa používajú v ťažkom a automobilovom priemysle. Rýchlo pôsobiaca aktívna pena naviaže na seba nečistoty, ktoré potom spolu s penou spláchnite vodou pod vysokým tlakom. Pri používaní pomocou vysokotlakového čističa si pripravte roztok: v zimnom období v pomere 1:50 s vodou; v letnom období v pomere 1:100 s vodou. Penová dýza potrebuje roztok: v zimnom období v pomere 1:2 s vodou; v letnom období v pomere 1:5 s vodou. Na umývanie motorov je účinný roztok v pomere 1:15 až 1:30 vodou. Na ručné umývanie budete potrebovať roztok v pomere 50 ml na 10 l vody. Technické parametre: Druh prípravku: aktívna pena Množstvo v balení: 1 ks Objem: 1 l Konzistencia: koncentrát Spôsob aplikácie: vysokotlakový čistič, penový dýza, ručné umývanie, autoumyvárne Použitie: nákladné vozidlá, dodávky, autobusy, karavany, cisterny, poľnohospodárske a stavebné stroje, osobné a terénne vozidlá, karoséria, pneumatiky, disky, plachty a pod. Vlastnosti: odstraňuje silné znečistenie, tuky, oleje, ropné a prevádzkové znečistenie, dvojfázový (dvojzložkový) koncentrovaný prípravok
Plienky DADA
Maminky mám opäť dostupné plienky značky Dada veľkosť, info a cena rozpísané:) Extra Care "2" (44ks) 3-6kg 5€ Extra Care "3" (40ks) 4-9kg 5€ Extra Care "4" (33ks) 7-16kg 5€ Extra Care "5" (28ks) 15-25kg 5€ Extra Soft "3" (56ks) 4-9kg 7,5€ Extra Soft "4" (50ks) 7-16kg 7,5€ Extra Care Jumbo Pack "5" (68ks) 15-25kg 12,5€ Extra Care Pants "4" Extra Care Pants "5" (35ks) 12-18kg 8€ Extra Care Pants "5" (32ks) 16+kg 8€ (Pri kúpe 2 a viac ks Extra Care Pants cena 7,5€/balenie) Vlhčené obrúsky 1,2€ Vlhčené obrúsky krabica 7x72ks 7€ Osobný odber BB zadarmo. Pripadne cez packetu 3,3€
Food Truck - Citroen Jumper 2.0HDI/96kw
Nabízím k prodeji pojízdné občerstvení - Food Truck Citroen Jumper 2.0 HDI r.v.2017 , najeto 4620 km , STK 25.1.2024 Nástavba Food Trucku byla vyrobena na zakázku a je tedy jedinečná jak prostorem tak svým dominantním vzhledem. Food Truck je připraven k okamžitému provozu. Celková délka -7350 mm , šířka 2300 mm , výška 3200 mm. Rozměry ložné plochy 4800 mm. Food Truck je v nerezovém provedení. Spotřebiče jsou nové kvalitních gastro značek. Velká grilovací deska Konvektomat Palačinkovač Chladící vitrína 6x gastro nádoba El.dvoj fritéza 2x8l Plynová dvoj fritéza 2x8l Vodní lazen elektrická 3 komorová Velká gastro lednice, mrazák, Čerpadlo Průtokový ohřev vody Vlastní vyhřívanou nádrž na odpad Další gastro vybavení EL .kabel 27m Digestoř s osvětlením Pokladní systém s tiskárnou. Dokumentace k nástavbě . Přenechám i s reklamou. Řidický průkaz skupiny B .Plní euro 6. Možný odpočet DPH .Původně se Food truck prodával za 1 390 000 Kč z rodinných důvodů je slevněn na 1 220 000 Kč .Pro více informací , nebo fotografií prosím volejte na tel.
Food Truck - Citroen Jumper 2.0HDI/96kw
Nabízím k prodeji pojízdné občerstvení - Food Truck Citroen Jumper 2.0 HDI r.v.2017 , najeto 4474 km , STK 25.1.2024 Nástavba Food Trucku byla vyrobena na zakázku a je tedy jedinečná jak prostorem tak svým dominantním vzhledem. Food Truck je připraven k okamžitému provozu. Celková délka -7350 mm , šířka 2300 mm , výška 3200 mm. Rozměry ložné plochy 4800 mm. Food Truck je v nerezovém provedení. Spotřebiče jsou nové ještě v záruce , kvalitních gastro značek. Velká grilovací deska Konvektomat Palačinkovač Chladící vitrína 6x gastro nádoba El.dvoj fritéza 2x8l Plynová dvoj fritéza 2x8l Vodní lazen elektrická 3 komorová Velká gastro lednice Mrazák Čerpadlo Průtokový ohřev vody Vlastní vyhřívanou nádrž na odpad Další gastro vybavení EL .kabel 27m Digestoř s osvětlením Pokladní systém s tiskárnou Dokumentace k nástavbě a záruční listy ke spotřebičům jsou samozřejmostí. Přenechám i s reklamou. Řidický průkaz skupiny B. Možný odpočet DPH Pro více informací , nebo fotografií prosím volejte na tel.
PIZZA TRUCK - zabehnutá značka
Predám fungujúcu zabehnutú značku PIZZA TRUK - zabehnutá prevádzka - pizzeria na kolesách - receptúra - dodávatelia surovín - sociálne siete - telefónne číslo - prednostne kontakty na organizátorov hromadných podujatí - Food Truck Food Truck je vybavený a prispôsobený na výrobu a predaj pizze ( kapacita 600 pizz) Výbava kuchyne Talianska pec ( plynová, prispôsobená na fungovanie v mobilnej predajni) Pultová Saladeta s mramorovým povrchom (chladnička + pult na prípravu pizze) Chladiaca vitrína na suroviny Skriňová chladnička Liberth 600l Nárezový stroj Výdajný Pult Prípravný pult Stropné skrinky 2x drez LED osvetlenie Ozvučenie interiér aj exteriér Technické rozhranie kuchyne plynové rozvody, skrinka na plynové bomby (2x) Elektroinštalácia 3x samostatný okruh 4x dvojzásuvka 5L ohrievač vody Prípojka na odpadovú vodu alebo zberná nádoba na odpadovú vodu Prípojka na pitnú vodu alebo 30 l zásobník na pitnú vodu Technické parametre dodávky Celkové rozmery 7000x 2300 cm R.v. 2018 6 stupňový manuál Najazdených 23 000 STK/ EK platá do august 2023 prvý Majiteľ Kupovaná ako nová Zimné aj letné pneumatiky 225/65 r16c Dodávka je v stave nového auta, nakoľko sa prevažne využíva ako kuchyňa nie na jazdenie. ( Food Truck , foodtruck , mobilná predajňa , Bufet , dodávka , príves , Street food, Pizza, koncept, odstúpim prevádzku, predám prevádzku )
Dada Extra Care 1,2,3
Dada Extra Care 1 :23KS , 2-5KG 3.60 EUR Dada Extra Care 2 :43KS , 3-6KG 5,70 EUR Dada Extra Care 3 :96KS , 4-9KG 12 EUR dordy_puffy-Instagram DorDy-Facebook Mám viac balení Možnosť zaslania Packetou Spoločnosť Dada, ktorá sa radí medzi obľúbených výrobcov kvalitných detských plienok, nezaspáva na vavrínoch a ide s dobou. Dôkazom sú nové, ešte lepšie plienky Extra Care, ktoré spoznáte podľa zlatého balenia. Majú inovatívnu technológiu, ktorá udrží zadoček vášho dieťatka v suchu po ešte dlhšiu dobu. Plienky Dada sú dermatologicky testované a sú tiež jedinými poľskými plienkami vytvorenými v spolupráci s Inštitútom matky a dieťaťa. Zadoček v suchu Plienky dostali do vienka inovatívnu technológiu SeconDRY, ktorá veľmi rýchlo uzavrie vlhkosť vo vnútri plienky a dopraje vášmu dieťatku až dvakrát dlhší pocit suchosti oproti predchádzajúcej variante. Pohodlie pre vás i vaše bábätko Plienky Extra Care disponujú aj ďalšími vychytávkami. Majú elastické boky, ktoré dieťaťu doprajú voľnosť v pohybe a pritom zabránia nechcenému pretečeniu. Za zmienku stojí tiež indikátor vlhkosti, ktorý vám zmenou farby napovie, kedy je čas prebaliť. Pohodlie pre vás i vaše bábätko Šetrné k detskej pokožke aj k prírode O citlivú pokožku bábätka sa nemusíte obávať. Pri výrobe nebol použitý molekulárny chlór a plienky neobsahujú ani žiadne vonné látky. Tým sa minimalizuje riziko vzniku alergickej kožnej reakcie. Výrobca myslel aj na prírodu - plienky sú vyrábané v továrňach využívajúcich elektrinu z obnoviteľných zdrojov, z celulózy získanej z lesných plodín.