inzercia, predaj, predám, bazár

Tepana nabojnica,pamiatka z Ruska 1942

Kategória: Zberateľstvo

Predam tuto tepanu nabojnicu. Len seriózne ponuky a osobný odber. V prípade zaujimavej ponuky možnosť poslat po úhrade na účet
Tepana nabojnica,pamiatka z Ruska 1942
Podobné inzeráty
NEkinder kovové postavičky
..zvieratká, kus- 2eur ..korytnačka, krokodíl, kus-2,80eur ..talianska pamiatka - 3,80eur ..talianska pamiatka - 3,80eur ..talianska pamiatka - 3,80eur ..talianska pamiatka - 3,80eur ..talianska pamiatka - 3,80eur ..DELO výška 5cma dlžka 11cm - 15eur
Tepana nabojnica,pamiatka z Ruska 1942
Predam tuto tepanu nabojnicu. Len seriózne ponuky a osobný odber. V prípade zaujimavej ponuky možnosť poslat po úhrade na účet+5€ poštovné. Žiadne dobierky neposielam!
Tepana nabojnica
Predám tepanu nabojnica, výška 23cm, cena dohodou
Predám zbierku nabojnic/ militarie
Predám zbierku nabojnic, šrapnelov a maketu leteckej pumy. Jedná sa o 30mm mosadznú nabojnicu, 37x155mm nabojnice, 30mm nabojnice z granatometu, 160mm nabojnica, rôzne šrapnely, články nabojnic a betónovú bombu cp 100-70 , nič z toho NEOBSAHUJE NEBEZPEČNÉ LÁTKY, je to len čistá mosadz, hliník, železo a betón. 30mm nabojnica -  13€ /ks 37x155 mm železné nabojnice  v lepšom stave 18€/ks, dve v horšom stave 9€/ks 30mm nabojnice z granatometu 7€/ks 160mm nabojnica 30€ Šrapnely - 3€/ks Články nábojnicových pásov dlhší 16€ kratší 14€ Cvičná puma CP-100-70 - 300€ Len na zberateľské účely. Ideálne osobný odber, na dobierku posielam len objednávky cez 25€.
Maďarská tepaná nábojnica
Ponúkam Maďarskú tepanú nábojnicu, frontové umenie. Pamiatka z východného frontu so zaujímavým motívom. Cena 150€ Výška: 23 cm. Pozrite si moje ďalšie ponuky. IBA SMS ALEBO MAIL.
Taliansky bodák Mannlicher Carcano vz. 1891, rok 1942 TOP
Dobrý deň, ponúkam na predaj zaujímavý Talianský bodák pre pušku Mannlicher Carcano vz. 1891. Ide o menej bežne sa vyskytujúci bodák, ktorý sa na naše územie dostal ako korisť, reps. pamiatka vojakov vracajúcich sa z Talianskeho frontu, alebo ako koristný bodák nemeckého Wehrmachtu. V tomto konkrétnom prípade je bodák zaujímavý v tom, že nejde o častejšou prvovojnovú produkciu, ale o bodák vyrobený počas II. Svetovej vojny – konkrétne v roku 1942. Bodáky vyrobené počas II. Svetovej vojny nesú viaceré konštrukčné odlišnosti – čepele neboli leštené, ale mali povrchovú úpravu s tmavo-hnedým oddtieňom. Čepeľ už neniesla značenie výrobcu. Ostatné časti bodáku boli naopak čiernené. Tento bodák je vo veľmi dobrom stave, nesie síce známky používania. Čepeľ je bez brúsenia a zásekov v pôvodnej povrchovej úprave. Značenie sa nachádza na priečke – a to výrobná séria a výrobné číslo „AA 8243“ na strane druhej je označenie výrobcu a roku výroby „PS 1942“ Drevené črienky sú v bezchybnom stave, drevo má peknú kresbu a nity sú čiernené. Puzdro je vzácnejšia kovová varianta, ktorá sa vyskytuje menej bežne a to najmä na druhovojnových bodákoch vďaka svojej odolnosti. Povrchová úprava je na puzdre zachovaná takmer na celom jeho povrchu. K bodáku je pôvodný a k nemu patriaci originálny závesník. Koža je morená na zeleno, je pevná a ohybná. Celkovo ide o pekný veľmi málo sa vyskytujúci bodák, ktorým boli vyzbrojené druhosledové jednotky, ostraha objektov, vodiči a poľní žandári nemeckej armády. Cena bodáku je 175 €. Spôsob dopravy a platby je poštová dobierka alebo platba na účet vopred. Ku cene bodáku je nutné pričítať poštovné vo výške 5 €. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez formulár na stránke alebo telefonicky.