inzercia, predaj, predám, bazár

Teplákové nohavice 2XL-ZĽAVA 50%

Kategória: Športové oblečenie

Predám nové,nenosené,športové,teplákové nohavice značky ADIDAS,veľkosti 2XL,alebo XXL,čiernej farby.Nohavice sú z veľmi priedušnej látky(vhodné na leto),ľahké,voľné,príjemné nosenie-100% nylon.
Teplákový-športový spodok má dva vačky po bokoch,sťahovaciu šnúrku na páse a dva zipsy na spodnej časti nohavíc.
Pôvodná cena 49.90€,teraz nové za polovičnú cenu 25€.Poštovné,balné,poistenie dobierka+4,80€ k cene nohavíc.
Teplákové nohavice 2XL-ZĽAVA 50%
Podobné inzeráty
ŠKRINIAR 2XL Inter Milan 21/22 2XL
Predám futbalový dres ŠKRINIAR 2XL Inter Milan 21/22 - domácu variantu na sezónu 2021/2022. Dres je nový nepoužívaný ešte s visačkou Veľkosť 2XL je približne na výšku 180-190cm Kontakt mailom alebo telefonicky celý set je za 40 eur
Predám teplákové nohavice značky The North Face
Predám teplákové nohavice značky The North Face veľkosť L/38 v 100% stave, viď fotografie. Bočné vrecká na zips, zapínanie na cvok a zips a na bokoch guma. Materiál s úpravou WINDWALL. Pás 96 cm, vnútorná dĺžka nohavice 79 cm a vonkajšia dĺžka nohavice 106 cm. Predávam tiež zimné topánky a lyžiarske rukavice The North Face. Pozri moje inzeráty. Osobný odber alebo pošlem poštou, poštovné 4€.
Predám teplákové nohavice značky The North Face
Predám teplákové nohavice značky The North Face veľkosť L v 100% stave, viď fotografie. Bočné vrecká na zips, zadné vrecko a pás na gumu so šnúrkou vo vnutri pásu so sťahovacím systémom. Pás 92 cm a vnútorná dlžka nohavice 78 cm. Osobný odber alebo pošlem poštou, poštovné 4€.
Predám teplákové nohavice značky The North Face
Predám teplákové nohavice značky The North Face veľkosť L/38 v 100% stave, viď fotografie. Bočné vrecká na zips, zapínanie na cvok a zips a na bokoch guma. Materiál s úpravou WINDWALL. Pás 96 cm a vnútorná dlžka nohavice 79 cm. Osobný odber alebo pošlem poštou, poštovné 4€.
Tenisové sukňové kraťasy/sukňa, biela/šedá/čierna/červená
Tenisové sukňové kraťasy/sukňa. Širší elastický pás. Materiál je uvedený na foto. je to typicky športová tenká mierne lesklá elastická látka. 1. BIELA elastická kraťasová (tenisová) sukňa alebo sukňové kraťasy, ako komu vyhovuje. Veľkosť je uvedená S, podľa mňa je to tak S/M, porovnajte si rozmery... ROZMERY : Pás - 34 cm (x2)-merané v kľude, natiahne ešte na cca 40-41 cm (x2) Dĺžka od pása dole - 37 cm 2. ŠEDÁ melírovaná elastická kraťasová (tenisová) sukňa alebo sukňové kraťasy, ako komu vyhovuje. - Veľkosť je uvedená 2XL, podľa mňa je menšia tak M/L, porovnajte si rozmery... ROZMERY : Pás - 38,5 cm (x2)-merané v kľude, natiahne ešte na cca 44-45 cm (x2) Dĺžka od pása dole - 41 cm - Veľkosť je uvedená 4XL, podľa mňa je menšia tak L/XL/2XL max., porovnajte si rozmery... ROZMERY: Pás - 46 cm (x2)-merané v kľude, natiahne ešte na cca 54-55 cm (x2) Dĺžka od pása dole - 41,5 cm 3. ČIERNA elastická kraťasová (tenisová) sukňa alebo sukňové kraťasy, ako komu vyhovuje. Veľkosť je uvedená M, podľa mňa je to tak S/M/L, porovnajte si rozmery... ROZMERY : Pás - 34 cm (x2)-merané v kľude, natiahne ešte na cca 40-41 cm (x2) Dĺžka od pása dole - 39 cm 4. ČERVENÁ elastická kraťasová (tenisová) sukňa alebo sukňové kraťasy, ako komu vyhovuje. - Veľkosť je uvedená M, podľa mňa je to tak S/M/L, porovnajte si rozmery... ROZMERY : Pás - 34 cm (x2)-merané v kľude, natiahne ešte na cca 40-41 cm (x2) Dĺžka od pása dole - 37 cm - Veľkosť je uvedená 2XL, podľa mňa je menšia tak M/L, porovnajte si rozmery... ROZMERY : Pás - 41 cm (x2)-merané v kľude, natiahne ešte na cca 49-59 cm (x2) Dĺžka od pása dole - 39,5 cm Cena 4,50 eur/kus + 2,50 eur doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Hollister šedé sivé tepláky teplákové legínové nohavice
Hollister šedé sivé tepláky teplákové legínové nohavice mala som ich asi 3x mam aj v bordovej filovej farbe veľkosť XS a S