inzercia, predaj, predám, bazár

Teplomer

Kategória: Sklo, keramika

Predám sklenený teplomer ľadový medveď
Teplomer
Podobné inzeráty
Sklenený teplomer - JAROSLAV BRYCHTA
Sklenený teplomer s tučniakom - JAROSLAV BRYCHTA, Železnobrodské sklo, štikané, ručne tvarované hutné sklo. Stav dobrý, sklo bez oťukov. Výška - 17 cm, šírka - 9 cm. Poštovné v cene. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Sklenený teplomer - JAROSLAV BRYCHTA
Sklenený teplomer s tučniakom - JAROSLAV BRYCHTA, Železnobrodské sklo, štikané, ručne tvarované hutné sklo. Stav dobrý, sklo bez oťukov. Výška - 17 cm, šírka - 9 cm. Poštovné v cene pri prevode vopred na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Retro izbovy teplomer
Predám funkcny retro teplomer dobrom stave. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Žiline. Po platbe na účet nie je problém poslať poštou. Mám na predaj aj mnoho iných vecí. Ak Vás moja ponuka zaujíma, pozrite si prosím všetky moje inzeráty. v pripade zaujmu kontaktujte alebo
Skúmavky
Predám laboratórne sklo , pipety, skúmavky, vysoká-nízka banka, odmerný valec, lievik, kadička, exikátor, Petriho miska, hodinové sklo, miska trecia, teplomer, hustomer...... Cena od 0,50€ - 20€. Min. odber v hodnote 100€. Pri odbere všetkého je tam viac ako 500 ks cena 500eu a veľa veci ešte k tomu Pri kúpe všetkého 1eu za kus Osobný odber
Ľadový medveď s teplomerom
Sklenený teplomer - ľadový medveď, ručne tvarované hutné sklo Stav: pekný, bez poškodení Rozmery: výška 18cm, šírka 11cm.
Stary teplomer hutne sklo
Veľmi dobrý stav