inzercia, predaj, predám, bazár

Teplomer - klasický a digitálny

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj nový vodeodolný digitálny teplomer zn. Geratherm digital cena 3,-€ a klasický teplomer bez ortute s ekologickou modrú naplňou cena 5,-€.
Teplomer - klasický a digitálny
Podobné inzeráty
Digitálny infračervený teplomer
bezkontaktny digitálny infračervený teplomer, Infračervený teplomer na čelo je vhodný pre bábätká, deti aj dospelých. Meria telesnú teplotu jednoduchým a rýchlym spôsobom. Za 1 sekundu máte presné meranie telesnej teploty. Okrem merania telesnej teploty je teplomer vhodný aj na meranie teploty jedla, vody do kúpeľa, dojčenskej výživy, mlieka a pod., Teplomer má vypínač. S ním prejdete z merania telesnej teploty na izbovú. Teplomer dokáže uložiť 32 meraní a po 8 sekundách sa vypne.
CELIMED Digitálny TEPLOMER
Predám CELIMED Basic Temp (DT-01B) Digitálny TEPLOMER Digitálny lekársky teplomer vhodný pre orálne, axilárne a rektálne meranie teploty. Vysoká presnosť, jednoduché ovládanie iba jedným tlačidlom, zvukový signál pri ukončení merania, pevná špička. Stav: nový, nepoužívany Cena: 2€
Bezkontaktný teplomer detský
Bezkontaktný teplomer Predám bezkontaktný teplomer na meranie teploty pre dospelých aj deti. Teplomer iba vybalený a nepoužívaný. Vhodný do vnútorných priestorov na rýchle meranie teploty, výsledok do 1 sekundy. Detský teplomer, teplomer pre dospelých. Možný osobný odber v BA
Digitálny tlakomer Microlife
Predám úplne nový nepoužity digitálny tlakomer Microlife BP3AG1 s univerzálnou manžetou až do 42cm(t.j.aj na širokú pažu)+ digitálny teplomer k tomu zdarma.Cena 30€+ poštovné .V prípade záujmu píšte správu.
Kúpim klasický ortuťový (osobný) teplomer
Kúpim funkčný klasický ortuťový (osobný) teplomer.
Predam digitalny teplomer
Predám digitalny teplomer. Malo používaný. Pôvodná cena 49e teraz 15e