inzercia, predaj, predám, bazár

Teplovzdušný ventilátor

Kategória: Ostatné drobné

Predám výkonný teplovzdušný ventilátor Eurom EK3201 3000 W s plynulou reguláciou.
bol používaný 3 mesiace.
Link na ventilátor
odber Bratislava, Popradská ul.
Ventilátor je možné poslať aj na dobierku za poplatok 6,-EUR splatný vopred.
Teplovzdušný ventilátor
Podobné inzeráty
Keramický elektrický ohrievač - Teplovzdušný ventilátor
Predam keramický elektrický ohrievač, teplovzdušný ventilátor Sencor. POuzivany minimalne, stav ako novy. Detail produktu: PTC vykurovanie články na efektívny ohrev dotykové ovládanie s LED displejom 2 úrovne nastavenia vykurovacieho výkonu - 1300/2500 W nastavenie teploty 15 - 35°C možnosť nastavenia oscilácie 80° 12h časovač automatického vypnutia diaľkové ovládanie vzduchový filter odnímateľná zadná mriežka pre vstup vzduchu bezpečnostné funkcie automat. vypnutia pre prevrhnuti prístroja ochrana proti prehriatiu príkon 2500 W rozmery (vxšxh): 84x26,3x26,3 cm Pre viac info prosim piste na email: mtrnka@
CONCEPT VT-7030
Horkovzdušný ventilátor Concept VT-7030: Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7030 je keramické vykurovacie teleso českého výrobcu. Vďaka použitiu PTC vykurovacích článkov je pri vykurovaní energeticky šetrný, navyše nevysušuje vzduch a nespotrebúva kyslík. To ocenia predovšetkým alergici a astmatici. Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7030 je keramické vykurovacie teleso českého výrobcu. Vďaka použitiu PTC vykurovacích článkov je pri vykurovaní energeticky šetrný, navyše nevysušuje vzduch a nespotrebúva kyslík. To ocenia predovšetkým alergici a astmatici. V horúcich dňoch naopak stačí nastaviť funkciu studeného vzduchu a hneď vás osvieži príjemný vetrík. Ventilátor disponuje termostatom a tiež poistkami proti prehriatiu a prevrhnutiu. Hlavné prednosti výrobku Efektívne keramické ohrievač Funkcie kúrenie, studený vzduch a ventilátor Plynulé nastavenie výkonu 2 prevádzkové stupne (850/1 500 W) Poistka proti prehriatiu a preklopeniu Český výrobok Príkon: 1 500 W Napätie: 220-240 V Rozmery: 28,5 × 18 × 15 cm (V x Š x H)
Keramický teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8065
Predám len pár krát použitý 100% plne funkčný kompaktný teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8065 Heat Booster, kupovaný pred 2 rokmi (už nie je v záruke). Odhadom celková doba prevádzky bola maximálne 4 hodiny keď sčítam tých pár použití. Je v perfektnom stave o čom svedčí aj vizuálny stav (žiaden nazbieraný alebo usadený prach na ventilátore a rebrovaní keramického telesa), prístroj bol dlho nepoužívaný a odložený/zabudnutý v skrini v originálnom balení. Keramické výhrevné teleso umožňuje nastaviť teplotu od 15 do 30 °C tlačidlami + a -. Ventilátor môžete prepínať na nízku alebo vysokú rýchlosť stlačením oboch tlačidiel + a – súčasne. Vďaka časovaču môžete prácu spotrebiča nastaviť na 1 až 12 hodín dopredu a takisto aj vypnutie prístroja. Vďaka studenému plastovému povrchu sa nemusíte báť ventilátor prenášať, ani keď bude ešte teplý. Popis spotrebiča: - Digitálny LED displej - Nastaviteľný termostat od 15 do 30 C, ukazovateľ teploty na displeji - 1-12 h nastaviteľný časovač (odloženie zapnutia a odloženie vypnutia spotrebiča) - Možnosť prepnutia na vysokú alebo nízku rýchlosť ventilátora - Bezpečnostné keramické výhrevné teleso - Stay-Cool studený povrch plastového krytu - Automatické vypnutie - Zapojenie rovno do el. zásuvky - Menovitý tepelný výkon 500 W Odber osobne v Prievidzi alebo pošlem poštou na dobierku za 3,50 Eur.
Predám nástenný teplovzdušný ventilátor značky IXTANT
Predám nástenný teplovzdušný ventilátor značky IXTANT v zachovalom stave. Ventilátor funguje stopercentne.
Teplovzdušný ventilátor Concept VT 7030
Technické parametre: 2 prevádzkové stupne výkonu: 850/1500 W Stupne nastavenia: 3 (kúrenie, studený vzduch a ventilátor) Rozmery: 28,5 × 18 × 15 cm (vxšxh) Farba: šedá Príkon: 1500 W Napätie: 220 – 240 V Všeobecné vlastnosti: Teplovzdušný ventilátor českej značky Concept VT-7030 s PTC výhrevnými článkami je novým modelom v rade efektívnych keramických ohrievačov.Ich prednosťou je vykurovanie s vysokou úsporou energie.Vo vykurovaných priestoroch je zdravší vzduch vďaka tomu, že nedochádza k vysúšaniu vzduchu ani spaľovaniu kyslíka.Naopak funkcia studený vzduch umožňuje ochladenie v sparných dňoch.Odporúčame pre alergikov a astmatikov.Poistka proti prehriatiu.Poistka proti preklopeniu.Plynulé nastavenie výkonu.Možnosť zaslať aj na dobierku.Cena je pevná 30€ + poštovné.
SENCOR SFH 9014 teplovzdušný ventilátor
SENCOR SFH 9014 teplovzdušný ventilátor S dotykovým ovládaním a LED displejom. Možnosť nastavenia 2 úrovní vykurovacieho výkonu - 1300/2500 W a teploty 15-35 ° C. Efektívnejšie ohrev a nižšia spotreba energie Ptc vykurovacie články pre efektívny ohrev Dotykové ovládanie s LED displejom 2 úrovne nastavenia vykurovacieho výkonu - 1300/2500 W. Ventilátor bol minimálne použitý, veľmi dobrý stav.