inzercia, predaj, predám, bazár

Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.

Kategória: Zdravie a krása

V dnešnej uponáhľanej, náročnej dobe, preplnenej strachom, obavami, depresiami je Terapia ACCESS BARS výborným spôsobom ako oslobodiť a stíšiť svoju myseľ.

Terapia nás zbavuje všetkého prebratého od spoločnosti,čo nieje naše, aby sme mohli žiť s ľahkosťou, radosťou a v zdraví.

♥ACCESS BARS- liečivá, antistresová, dotyková terapia na eliminovanie stresu, rôznych blokov z podvedomia, očista mysle, prehnaného množstva myšlienok z hlavy, vhodná pri depresiách, nervozite, strese, migrénach. Metoda 32 bodov na hlave. V týchto bodoch sú uskladnené všetky naše myšlienky, nápady, úvahy, emócie, či postoje. Body zodpovedajú rôznym oblastiam nášho života ako sú vzťahy, kreativita, zdravie, peniaze, sexualita, telo, liečenie, komunikácia atd. Po terapii Odchádza všetko, čo je pripravené, aby z nášho života odišlo. Všetko, čo nám už neslúži a čo nepotrebujeme.

Dalej sa venujem aj energetickému faceliftingu ACCESS FACELIFT.
Nádherná laskyplná terapia po ktorej sa budeme zdať priťažlivejšie nielen sebe samým ,ale aj okoliu.

Kladieme sami seba na posledné miesto?
Nemáme sa dostatočne radi? Neoceňujeme sa? Treba niečo s tým spraviť!

♥ACCES FACELIFT- omladzujúca, skrášľujúca procedúra, prirodzený " energetický "BOTOX" bez použitia ihiel, prístrojov. Terapia eliminuje vrásky, kruhy pod očami, dodáva tvári žiarivejší lesk a oddýchnutý, mladistvý vzhľad. Prirodzené omladenie tváre, tela, orgánov. Pôsobí aj pri mnohých zdravotných problémoch, telo si už vyberie, kde je problém a to sa bude riešiť. Terapiu v závere kombinujem s masážou tváre.

♥Access telesné procesy- energie, ktoré môžu telu uľahčiť zmenu a transformáciu.
Každý z týchto dynamických procesov je energia, ktorá prúdi telom.
Mám na výber viacero telesných procesov ako pri problémoch s chrbticou, platničkami, stavcami, korekcia zraku( pri problémoch so zrakom), choronické ochorenia , problémy s tráviacim systémom, akékoľvek orgánové poruchy, (MTVSS), zlepšenie a zharmonizovanie činnosti lymfatického systému, hormonálneho systému( vhodné aj pri problémoch s otehotnením), aktivovanie imunitného systému (vhodne aj ako ochrana pred covidom a inými virusovými či bakteriálnymi záležitosťami), mládnutie, zacyklenie v stále tých istých problémoch, opakovanie rovnakých chýb, preberanie vecí od svojích rodičov, dedičné ochorenia atd....

Dalej sa venujem numerologii, maľovaniu osobných mandál,ajurvédskym masážam a reflexnej masáži chodidiel a rúk.

V prípade záujmu ma môžte kontaktovať na: Nebeskasatya@
viac info:
Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.
Podobné inzeráty
Jemná technika dotyku, ktorá uvoľňuje myseľ a telo.
Pri terapii ACCESS BARS® po 15 minútach váš mozog dosiahne tento stav theta, stav hlbokej relaxácie, ktorý aktivuje samoliečbu tela a otvorí priestor vedomia v našich životoch. Elektrický náboj v mozgu je rozptýlený, čo spôsobuje uvoľnenie všetkých energií zachytených v mozgu a tele. „Barsy“ obsahujú všetky obmedzenia, myšlienky, nápady, emócie, úsudky a úvahy, ktoré ste si počas života uložili. To všetko vás teraz obmedzuje a bráni vám v tom, aby ste si vyberali vedome a tvorili svoj život. BARS vám pomôže uľahčiť zmeny vo všetkých oblastiach vášho života. Jednotlivé body súvisia s oblasťami života ako sú vzťahy, peniaze, práca, zdravie, kreativita, stres ap. Najskôr jemný dotyk naštartuje proces, pri ktorom dochádza k uvoľneniu a vyčisteniu základných myšlienok, pocitov a emócií. Odchádza všetko čo je pripravené, aby z nášho života odišlo. Všetko čo nám už neslúži a čo nepotrebujeme. Účinky terapie ACCESS BARS® Rozpúšťa hlavné blokády vo všetkých oblastiach života a tela Odstránenie blokov na psychickej, fyzickej, emocionálnej úrovni Odbúravanie stresu & úzkosti Menej myšlienok Pomoc pri depresii & smútku Vedomá tvorba života a harmonických vzťahov Zlepšenie sústredenosti a pamäte Podpora imunitného systému Odstraňovanie migrén a únavy Obnova trávenia Lepší spánok Menej letargie Viac energie & motivácie Viac slobody Ceny terapie - od 20€ /
Liečebné terapie pijavicami lekárskymi
Ponúkam liečebné terapie pijavicami lekárskymi. Osvedčená metóda liečby na široké spektrum problémov. V skratke o terapii - Je liečenie prostredníctvom pijavice lekárskej, a to tak, že sa prikladá na telo pacienta. Účinnosť terapie je vďaka povahe a vlastnostiam látok v sekréte pijavice, ktoré predstavujú nenahraditeľnú súhru komplexov až 150 bioaktívnych látok. Pijavice neliečia len chorý orgán, ale ovplyvňujú celý organizmus. Predovšetkým látkovú výmenu v bunkách, cievach a lymfe. Výsledkom terapie je zvýšenie imunobiologickej odolnosti a obnovenie porušenej rovnováhy v tele. Čo zahŕňa normalizáciu teploty, krvného tlaku, hladiny cukru, a teda celkové zlepšenie zdravotného stavu. Naviac má i antibiotický účinok, ktorý eliminuje niektoré baktérie v organizme. Liečebná terapia je "šitá" na mieru každému jednému klientovi na základe anamnézy. Terapie vhodné pre ľudí aj zvieratá. Tu si môžete pozrieť viac info V prípade záujmu, ďalších otázok, ma neváhajte kontaktovať. Cena terapie začína na 35 € (záleží od počtu pijavíc). Z osobnej skúsenosti, zlepšenie prichádza už po prvej terapii. Som certifikovaný hirudoterapeut, pijavice pochádzajú z overeného chovu.
Ponúkam Kraniosakrálnu terapiu a ter. Access facelift
Ponúkam Kraniosakrálnu terapiu a Access energetic facelift terapiu. Access energetic facelift je úplna novinka na SR a v Košiciach ju zatiaľ ponúka len náš salón.:-) Viac nájdeš na našej web.str.: Cena: Kraniosakrálna terapia 60minút / 40eur Access energetic facelift 50eur/60-90min Objednávky telefonicky alebo emailom: alebo angeltouch.masaze@
SCIO original Mandelay biofeedback prístroj
Predám používaný Scio original Mandelay biofeedback medicínsky prístroj triedy 2. S prístrojom získate návod a 1 deň školenia atď. SCIO umožňuje meranie biofeedbacku a terapiu, ktorá nemá žiadne kontraindikácie, je neinvazívna, bezbolestná, bez chemikálií, prispôsobená každému organizmu. Systém je tak dômyselne skonštruovaný, že telo si počas terapie len na podvedomej úrovni vyberá frekvencie, ktoré mu v tej chvíli najviac vyhovujú. SCIO vyrovnáva všetky telesné funkcie, ktoré boli narušené vnútornými alebo vonkajšími stresogénnymi faktormi. Najbežnejšie oblasti použitia sú: - automatická elektroakupunktúra - pomoc pri odvykaní od fajčenia - zisťuje a vyrovnáva funkčné a nutričné zmeny srdca (EKG) a mozgu (EEG) - detekuje a neutralizuje vplyv geopatogénneho, elektromagnetického a iného škodlivého žiarenia - kozmetické ošetrenia (tonizácia a lifting pleti, anticelulitída, antituková terapia, hĺbková detoxikácia, anti-aging) - športové programy (okysličenie, koordinácia, flexibilita, sústredenie, urýchľuje rekonvalescenciu po fyzických a psychických traumách) - energetická biofeedback homeopatická terapia - fyzický, duševný, emocionálny antistres (manažérska choroba) - antistresový ANS (sympatikus, parasympatikus-vagus) - antistresová terapia dýchacieho systému - antistresová terapia tráviaceho systému - antistresová terapia obehového a lymfatického systému - antistresová terapia pre kožu a systém kostí a kĺbov - vyrovnávanie hormónov a metabolizmu (bielkoviny, sacharidy, tuky) - stimulácia imunitného systému - detoxikácia – odhaľuje a stimuluje odstraňovanie najreaktívnejších organických a anorganických toxínov - magnetoterapia auto Rife - autotrivektorová DNA terapia - urýchľuje zotavenie po fyzických a psychických traumách - desenzibilizácia najreaktívnejších inhalačných a nutričných alergénov - odhaľuje nutričné potreby a nerovnováhu - protizápalové terapie a terapie bolesti - terapia najreaktívnejších patogénov - emočná a mentálna terapia (NLP), stimulácia pamäti, koncentrácie a učenia - energetická rovnováha čakier a pridružených orgánov - vyrovnávanie aury
Deep Blue 5ml - doTERRA, novy/neotvoreny
Predám novy neotvoreny deep blue olejcek od firmy doterra. Olej Urceny na: artritída, bolesti chrbta, bolesti kostí, brucha, fibromyalgie, zápaly, bolesti kĺbov, svalové bolesti, bolesti hlavy.chladivý, zkľudňujúci účinok na boľavé kĺby a ďalšie bolesti v tele. Pomáhá regulovať zápalové procesy. Podporuje zdravú zápalovú reakciu a potláča chronické zápalové procesy, ktoré oslabujú imunitný systém a poškodzujú tkanivá. Deep blue: zmes na ukľudnenie a úľavu od bolesti Pôsobenie: chladivý, zkľudňujúci účinok na boľavé kĺby a ďalšie bolesti v tele. Pomáhá regulovať zápalové procesy. Podporuje zdravú zápalovú reakciu a potláča chronické zápalové procesy, ktoré oslabujú imunitný systém a poškodzujú tkanivá. Zloženie: gaultéria indiánska , Gáfor, Rumanček pravý, Marocký rumanček, Peppermint, Helichrysum, Osmanthus. Gaultéria indiánska (Wintergreen): (Ericaceae): ukľudňujúci olej, ktorý sa používa na tlmenie bolesti a svalových kŕčov. Protizápalové pôsobenie, stimuluje pečeň. Pôsobí protikŕčovo, protizápalovo. Obsahuje 99% metyl salicylátu, ktorý pôsobí podobne ako kortizón. Pomáhá pri artritíde, reumatizme, zápalu šliach, vysokému krvnému tlaku a kŕčoch. Vo všeobecnosti sa používa na všetky problémy súvisiace so zápalom kostí, svalov a kĺbov.
Access bars výmena
Ahoj. Som praktikantka access bars kurzu a rada si s tebou vymením barsy.