inzercia, predaj, predám, bazár

Termohrnček

Kategória: Sklo, keramika

Predám termohrnčeky, nepoužívané, čisto nové, bontique. Farba modrá.Písať mail.
Termohrnček
Podobné inzeráty
Cestovný termohrnček, nivea pohár, konvička na mlieko
Predám za symbolickú cenu tieto tri kusy nové, nepoužité - keramický termohrnček čierny 7€, nivea sklenený pohár s viečkom a otvorom na slamku 3€, kanvička na napenenie mlieka (mliečenka) aj s odmerkou 7€. Pri odbere termohrnčeka aj kanvičky spolu - sklenený darujem.
Flase a termohrncek
Darujem nepouzity termohrncek a pouzivane flase na vodu, jedna je nerezova a dve su plastove. Osobny odber v Zahorskej Bystrici
Cestovný termohrnček, nivea pohár, konvička na mlieko
Predám za symbolickú cenu tieto tri kusy nové, nepoužité - keramický termohrnček čierny 7€, nivea sklenený pohár s viečkom a otvorom na slamku 3€, kanvička na napenenie mlieka (mliečenka) aj s odmerkou 7€. Pri odbere termohrnčeka aj kanvičky spolu - sklenený darujem. Kontaktovať na tel. číslo , dohoda na cene pri osobnom odbere alebo po prevode na účet.
Ariston termo hrnček
Predám úplne nový nepoužitý termohrnček. Nevhodný darček.
Termohrnček KeepCup Cork "L" 454 ml
KeepCup je austrálska značka dizajnových termohrnčekov vyrobených z recyklovateľných materiálov. Sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu. - opakované použitie po niekoľko rokov - 100% recyklovateľný - vyrobený z odolného sodno-draselného skla, teda je takmer nerozbitný - neobsahuje BPA ani BPS - odnimatelna korkova cast - nápoj udrží teplý o 30 min dlhšie - hodí sa do hláv väčšiny presovačov a držiakov nápojov v aute - vrchna cast neprepusta napoj pri piti, ako je to pri vacsine silikonovych vrchnakov
Termohrnček Dolce Gusto
Nový, nepoužitý, v originálnom obale. So vzduchotesným vrchnákom a trvácnym dizajnom tohto termohrnčeka si môžete vychutnať horúci nápoj kdekoľvek. Silikónový poťah zaručí, že ho len tak nepustíte. Materiál:Nerez, silikón, plast Max. objem hrnčeka:310 ml Mikrovlnka:Nevhodné Umývačka:Nevhodné Inzerát platný do zmazania. T. č. vymyslené, kontakt mailom.