inzercia, predaj, predám, bazár

Termohrncek zn. Banquet

Kategória: Ostatné

Termohrncek, plne funkcny a neposkodeny. Vyskusany. Kontakt prosim mailom.
Termohrncek zn. Banquet
Podobné inzeráty
MILWAUKEE TERMOHRNČEK POHÁR PACKOUT HRNČEK
NA PREDAJ MILWAUKEE TERMOHRNČEK Nový 591ml Platba cez účet 20€/ fixka INKZALL pri rýchlom jednaní ZADARMO POŠTOVNÉ Informácie v sms alebo mailom
Predám Banquet sady, pohárové a kávové sady
Predám nasledujúce: Banquet solnička, korenička sada - 2€ Bodkované hrnčeky (sada 5ks) - spolu 5€/5ks Keramická petrolejová sada na kávu (6ks podšálka, 6ks hrnček) - 10€ (len spolu) Makové poháre 3ks - 4€, alebo 1.50€/ks Jahodové poháre 5ks - 6€, alebo 1.50€/ks Hnedé poháre na kávu 2ks - 2€, alebo 1€/ks Banquet Columbian sklenená sada 2 pohárov na kávu - 4€/sada (dostupné 5 sád) Misky na polievku (chlebová, gulášová, fazuľová) 4ks - 8€, alebo 2.50€/ks Harry Potter Lidl hrnčeky - 8€/ks (dostupné viac ks, info v emaile) Misa plytká+hlboká na ovocie retro (Made in Italy, viď foto) - 12€/ks (len osobný odber ZC/TT) Sklenený obal na orchideu (zelený) 14x14cm 6ks - 2€/ks Prednostne písať na mail, tam reagujem ihneď. Možnosť odberu ZC a okolie. Prípadne na trase ZH-ZC-NR-TT.
Predám Red Bull Racing F1 termohrnček
Predám termohrnček Red Bull Racing F1. Hrnček je nový, v 100%-nom stave, nepoužívaný. Výrobca: Stichd Materiál: Nehrdzavejúca oceľ Objem: 350 ml Preferujem osobný odber v NM, prípadne v blízkom okolí, ale môžem aj poslať na dobierku. Cena 24 EUR. Mám aj zimnú čiapku a rôzne šiltovky a prilby, pozri moje ďalšie inzeráty.
Termohrncek nerezovy 450 ml - zelenomodry - novy
Predam novy nepouzivany termohrncek s peknym dizajnom: - kupeny v roku 2022; - kvalitny material: nerez; - dvojstenny - ma vyborne termoregulacne vlastnosti pre dlhodobe udrzanie tepleho alebo studeneho napoja; - prakticke tesniace plastove viecko, ktore otvorite jednoduchym pohybom akurat presne na napitie; - objem 450 ml; - na kavu, caj a dalsie teple napoje; - pekna zelenomodra (tyrkysova) farba; - stabilny, neprevrhne sa; - znacka TORO. Pozrite si aj dalsie moje inzeraty.
Termohrnček
V ponuke termopohár / termohrnček, 0,4 L. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Strúhadlo, raň. set, mlynček, nože, termohrnček, šlahač
Predám multifunkčné strúhadlo, jemné a hrubé strúhanie na syr, mrkvu, a inú zeleninu, na hranolky, odšťavovač na citrusy a pod, cena 7€ bez poštovného. Predám nový raňajkový set: miska a šálka za 10€ bez poštovného, vhodné do daru. Predám nový mlynček na mäso veľ. č. 5 za 10€ bez poštovného. Predám novú sadu 5 nožov s brúskou spolu za 15€ bez poštovného. Predám nový termohrnček za 2€ bez poštovného. Predám ručný šľahač za 2€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar posielam až po uhradení ceny s poštovným vopred na účet a len v rámci SR).