inzercia, predaj, predám, bazár

Termostat honeywell T6 wifi

Kategória: Ostatné

Predám smart termostat honeywell T6 v čiernej farbe. uplne nový nepouživany. termostat sa inštaluje na stenu a musi byť cez kábel spojeny s kotlom.

možnosť ovladať kurenie na dialku cez mobilny telefon.

pôvodne balenie s krabicou. pre termostat nemam využitie.
pôvodna cena 180€
Termostat honeywell T6 wifi
Podobné inzeráty
Predám termostat Salus TC 2016+
Predám termostat Salus TC 2016+ používaný cca 2roky. termostat je plne funkčný.Špecifikácie: TC 2016+ je týždenný programovateľný termostat s intuitívnym ovládaním, pomocou ktorého možno jednoducho a efektívne nastaviť kontrolu teploty v miestnosti na potrebnom mieste. je vzhľadom k svojmu širokému využitiu univerzálny programovateľný termostat vhodný na reguláciu vykurovacích zariadení (všetkých typov kotlov, elektrických priamotopov) aj klimatizačných zariadení, spína zariadenie od 0-230V s maximálnou záťažou 16A. pri zakúpení predĺženého snímača (PC) možno termostat využiť tiež pre podlahové vykurovanie. Programové vybavenie - termostat je vybavený prehľadným displejom s týždenným programom, s možnosťou intuitívneho ovládania už po 1/2hod., v priebehu každého dňa je teda možné nastaviť až 48 zmien. (2x za 1hod) - v rámci programu možno striedať po 1 / 2 hodine dve teploty komfortné (slnko) a úspornú (mesiac), ktoré možno nastaviť na ľubovoľnú hodnotu. - termostat umožňuje nastaviť na každý deň ľubovoľný program. Manuálny režim - v manuálnom režime je možné veľmi jednoducho nastaviť požadovanú teplotu. Protizámrzný režim - termostat disponuje protizámrnou teplotou 5°C Technické parametry Rozsah riadenie teploty: 5-35 ° C (5-40 ° C pri verzii PC) Presnosť merania teploty: 0,1 ° C Citlivosť teploty: 0,2 ° C (hysterézia 0,4 ° C) Spínanie: 0-230V, 50Hz, 16A Napájanie: alkalické batérie 2xLR6 Rozmery: 85 x 138 x 27mm. Ak nedviham treba písať sms alebo mail. Možnosť zaslať na dobierku.
Honeywell Home DC915SG bezdôtový zvonček kompletná sada
Tieto bezdrôtové gongy sú vybavené technológiou Honeywell-ActivLink ™ a pôsobia svojimi bezdrôtovými dosahmi 200 m. To zaisťuje, že si rádiové gongy môžete vziať so sebou kamkoľvek v dome alebo na záhrade, pričom budete vždy informovaní o tom, či je návštevník pri dverách. Vďaka vstavanému zosilňovaču s opakovacím / rádiovým zosilňovačom je možné pomocou druhého rádiového gongu zvýšiť dosah rádia až na 400 metrov. Svetelný prsteň je vybavený 7 nastaviteľnými farbami a LED bleskom pre vizuálne správy. Režim spánku / stlmenia vypne rádio gong na 3, 6, 9 alebo 12 hodín alebo na dobu neurčitú. Rádiové gongy sú už vopred nakonfigurované a môžu sa používať okamžite po zakúpení. Gong môže byť tiež ovládaný pomocou napájacieho zdroja s micro USB (5 V / 2 A). Špeciálne funkcie Dosah rádia asi 200 m Nastaviteľné 8 melódií S reguláciou hlasitosti V režime spánku / stlmenia Svetelný prsteň a LED svetlo blesku Honeywell-ActivLink ™ Rozsah dodávky Gombík zvonček, gong, 1x gombíková bunka CR2032.
LonWorks® IF-LON2 Interface
10 ks Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. VYHĽADÁVANIE Uložte túto stránku ako PDF KONTAKTUJ NÁS KÚP ONLINE Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. Sieťové rozhrania IF-LON2 sú určené na použitie s EAGLE, EAGLEHAWK alebo CLIF-CBUSLC.
Odkalovací filter Honeywell F74CS - Pitna voda
Predam Odkalovací filter Honeywell F74CS, 110 mikronov filter aj s prirubou. Vid foto. Velmi jednoduche a ucinne odkalovanie. Viac info:
Termostat Honeywell T6R-HW
Predám nový bezdrôtový termostat Honeywell T6R-HW aj s možnosťou ohrevu TUV.Kupovaný 3.11.22 len vyskúšaný, bohužiaľ na moju zostavu kúrenia nevhodný.Len vyskúšaný.Pôvodná cena 225€.Dohoda mozna.
Bezdrôtový termostat Honeywell T3R Y3C710RFEU
Predám nový, nerozbalený bezdrôtový termostat. Kupovaný 29.11.2022 v Alze.