inzercia, predaj, predám, bazár

Termostatická batéria Novaservis Titania

Kategória: Ostatné

Predám termostatickú sprchovú batériu Novaservis Titania. Batéria je funkčná. Predávam z dôvodu absenciu sprchového kúta. Používaná bola asi mesiac.
Termostatická batéria Novaservis Titania
Podobné inzeráty
Nová umývadlová batéria Novaservis Titania
Predám batériu Novaservis Titania Iris 92070.0, kúpenú v Hornbachu. Nesadla nám a nedá sa už vrátiť, pretoze po skusani na nase umyvadlo ostali na zavite skrabance. Pôvodná cena 35,37 Eur.
Nová Sprchová Vodovodná Batéria Novaservis Titania 15 cm
Úplne Nová Sprchová Vodovodná Batéria Novaservis Titania 15 cm. Nepoužitá. Osobný odber prípadne viem aj doviezť do KK, PP, SB, PO, KE.
Vodovodná batéria so sprchou Novaservis.
Predám vodovodnú batériu s vývodom aj na sprchu Novaservis Titania. Bohužiaľ kúpil som zlú. Batéria nebola vôbec namontovaná.
Bateria Titania Novaservis 15cm
Predám úplne novú batériu značky titánia. Nebola nikdy montovana ani použita. Predávam z dovodu že mi nesedia rozmery dier teplej a studenej vody kedze toto má 15cm a ja doma mam 10cm.Bateria je komplet zo všetkym ako som kupil
Nastenná batéria Novaservis
Predam pol roka používanú nepoškodenú ako novú kuchynskú batériu Novaservis Titania Fresh, rozteč 10mm. Odber mižný 22.6.2022.
Termostaticka (šetriaca) vaňova batéria
Termostaticka = jeden kohutik nastavuje teplotu a druhy tlak vody. Povodna cena bola okolo 72Eur Bateria si automaticky primiesava tolko teplej aby tiekla pozadovana teplota. Nepouzita, dovod predaja je ze sme pouzili stojankove termostaticke, rozbalena len na ucely nafotenia inzeratu Postovne je v cene