inzercia, predaj, predám, bazár

Termovizna kamera s laserom Dosah 1300m

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám termovízne kamery.
Neobmedzené množstvo. Dosah 1300m
Jednoduchá manipulácia montáž na zbraň alebo držiak do ruky. Laser pre určenie smeru a polohy nepriateľa.
Dodací termín 1 mesiac.
Veľkoobchod maloobchod.
Kusový predaj.
Načo ti je nočnévidenie,keď nepriateľ je v kríku v kamzfláži alebo za stenou. Nájdi snipera.
Termovizna kamera s laserom Dosah 1300m
Podobné inzeráty
Prídavná termovízna kamera
MobIR Air je prídavná termovízna kamera pre telefón, ktorá dokáže rýchlo premeniť váš mobilný telefón na termovíznu kameru, ktorá vám umožní vizuálne zisťovať a merať teplotu. Dokáže vidieť predmety v tme a ľahko zistí teplotu všetkých predmetov. Vlastnosti: Táto malá termovízna kamera ponúka teplotný rozsah od -20 ℃ do 120 ℃ (-4 ℉ ~ 248 ℉) a umožňuje merať teplotu zo vzdialenosti 1,2 metra, čím zaisťuje bezpečnú sociálnu vzdialenosť a zabraňuje krížovej infekcii. Po nainštalovaní podpornej aplikácie do telefónu jednoducho pripojte toto zariadenie k telefónu a potom môžete merať teploty, fotografovať a nahrávať videá, jednoduché použitie. Dostupné vo verzii pre Android aj iOS. Jednotka je vyrobená z hliníkovej zliatiny a na povrchu eloxovaná, robustne skonštruovaná pre prácu v drsnom prostredí. Vďaka malej veľkosti je extrémne prenosný, dizajn plug and play vám umožňuje používať ho na cestách, pričom teplotu meria kedykoľvek a kdekoľvek rýchlo a pohodlne. Automaticky spustí alarm a zaznamená obraz, keď nameraná teplota prekročí hodnotu alarmu. Nielen na meranie teplôt, zariadenie možno použiť aj na detekciu kamery, hľadanie strateného domáceho maznáčika v noci, detekciu elektrických porúch, hasenie požiaru.
Termovizna predsadka Infiray CL42
Termovizna predsadka Infiray CL42 Clip On , úplne nový prístroj, so zarukou odo dňa kúpi + doklad. Možnosť dokuoit adaptwr na puškohlad. Možnosť použiť aj ako monokular na pozorovania. Top kvalita a obraz!!! Dedal, pulsar, infiray, hikmicro, blaser, sauer
Termovízna predsádka HIKMICRO Thunder TH 35 PC
Termovízna predsádka určená k uchyteniu dennéj optike. Cena prístroja je uvedená s medzikusom. V ponuke máme viacero adaptérov od rôznych výrobcov. Viac info na tel.:čísle: •Cena prístroja s medzikousom -1 920€. •Cena prístroja s adaptérom RUSAN -2 050€.
Termovízna predsádka HIKMICRO THUNDER PRO TE19C
Termovízna predsádka Hikmicro Thunder TE19C má jadro o rozlíšení 256 × 192px s citlivosťou
Termovízna predsádka FORTUNA GENERAL 40A6
Predám Termovíznu predsádku FORTUNA GENERAL 40A6 s adaptérom na puškohľad 56mm a dve sady batérií zakúpená 2020 kto nevyskúšal neuverí v prípade záujmu píšte sms alebo e mail. termovízia,predsádka
Termovizna predsadka Pulsar Krypton  XG50
Predám najnovší model termovíznej predsádky na puškohľad Pulsar Krypton XG50/FXG50. najvýkonnejšia a najkvalitnejšia termovízna predsádka vo svojej triede. Senzor 640 x 480 @ 12 um, Objektív F50 / 1.2, zväčšenie 1.5x-6x (zväčšenie s monokulárom x5), Zorné pole 15.4 x 11.6 m, detekcia 2300, Rozmery, mm 143 × 93 × 76mm, Hmotnosť, kg 0.69, Typ batérie až 8 (s IPS7) hod, Vstavaný videorekordér, wifi, najvýkonnejšia predsádka na trhu od Pulsaru. .Záruka 3 roky.Novy prístroj .Pozri aj moje ďalšie inzeráty v ponuke celý sortiment Hikmicro ,Pulsar,InfiRay,PARD,!!!