inzercia, predaj, predám, bazár

TESCOMA Chladiaca nádoba na víno UNO VINO

Kategória: Sklo, keramika

Predám túto chladiacu nádobu, je uplne nová.

Elegantná chladiaca nádoba UNO VINO v modernej tmavo-červenej farbe, ktorá je vhodná pre všetky obvyklé typy šampanských a sektových fliaš. Naplnená ľadom udrží šampanské vychladené počas celej doby podávania. Nádoba je vyrobená z prvotriedneho odolného plastu. Nechajte svoje chuťové poháriky hýčkať dokonale vychladeným vínom.



• Osobný odber Košice, prípadne + poštovné.

Klikni na meno pre ďaľšie moje inzeráty.
TESCOMA Chladiaca nádoba na víno UNO VINO
Podobné inzeráty
Dóza 2 ks Woody Tescoma 0,55L sklo, drevo
Na predaj sklenená dóza s uzáverom z pravého dreva, masívu, značky Tescoma, kolekcia Woody. Úžitkový objem: 0,55 l po vrchnák. Rozmery: 12,5 cm x 10 cm. Všetky časti - sklo, drevo, guma v 100% stave. K dispozícii 2 rovnako veľké kusy. Pri odbere oboch cena 18€ namiesto 20€. Vynikajúca pre dlhodobé uchovávanie potravín, drevený uzáver s tesnením zabezpečí, že potraviny v nej uchovávané nestrácajú svoju prirodzenú arómu a chuť, priehľadnosť skla zabezpečí, že máte prehľad čo sa v nej nachádza. V prípade kúpy tejto dózy a k tomu jednej väčšej dózy Tescoma Woody za 12 €, cena za obe bude 20 €. Pri odbere všetkých troch (2 menšie a jedna veľká) cena bude 28 € namiesto 32 €. K tomu darujem dva nové veľké hrnčeky na čaj/kávu z pieskovaného skla ako na posledných dvoch fotkách. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
Dóza Woody Tescoma 1,4 L sklo, drevo
Na predaj sklenená dóza s uzáverom z pravého dreva, masívu, značky Tescoma, kolekcia Woody. Úžitkový objem: 1,4 l po vrchnák. Rozmery: 20 cm x 10 cm. Všetky časti - sklo, drevo, guma v 100% stave. Vynikajúca pre dlhodobé uchovávanie potravín, drevený uzáver s tesnením zabezpečí, že potraviny v nej uchovávané nestrácajú svoju prirodzenú arómu a chuť, priehľadnosť skla zabezpečí, že máte prehľad čo sa v nej nachádza. V prípade kúpy aj jednej menšej dózy Tescoma Woody 0,55L za 10 €,cena za obe 20 €. Pri kúpe všetkých troch (dvoch menších a tejto) cena 28 € namiesto 32 €. K tomu darujem dva nové veľké hrnčeky na čaj/kávu z pieskovaného skla ako na posledných dvoch fotkách. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
Chladiaca nádoba na sekt alebo víno z čierneho tvrd. skla
Predám chladiacu sklenenú nádobu na sekt alebo víno s ľadom. Nádoba je sklenená čiernej neprehľadnej farby LUMINARC - ide o čierne tvrdené sklo. Stav veľmi dobrý, nepoškodené viď. foto Cena 9 €. V prípade záujmu, kontaktujte mailom.
Porcelánové súpravy na kávu,čaj retro
Ponúkam na predaj retro vytrínové porcelánové sety na kávu,čaj…Kvalitný porcelán vyrobený v Československu. Set biely.Nádoba na kávu,čaj,cukornička,šálky s tanierikmi Nádoba na kávu,čaj.0,6l 1ks PREDANÁ Výška:17cm Cukornička 1ks Výška:6cm Priemer:8cm Šálky 4ks Výška:5cm Priemer:6cm Tanieriky 4ks Priemer:11,5cm Cena setu je: 8eur Set žltý a čierne tanieriky.Trošičku odštiepené z dvoch šálok ako sa utieral prach. Nádoba na kávu,čaj.1 liter,1ks Výška:25cm Priemer:10cm Nádoba na mlieko.0,5l,1ks Výška:15cm Priemer:8cm Cukornička 1ks Výška:11cm Priemer:10,5cm Šálky 6ks Výška:7cm Priemer:8cm Tanieriky 5ks Priemer:15cm Cena setu je: 8eur Alebo všetko spolu za 10eur Robím poriadky,len to leží v skrini a nemám to kde dať.A niekomu to ešte poslúži a poteší. Volať. Klikni na meno a kukni moje ďalšie inzeráty.
Sada na varené víno
Uplne nova sada na varene vino , nadoba na vino z tvrdeneho skla, 2 pohare z dvojiteho skla, drevena podlozka zo svieckou na neustaly var a drziak na krcah, rad by som odovzdal osobne v BA Dubravka, prinesiem v ramci BA za 11 euro…pozrite aj dalsie moje interaty, ponukam vela praktickych veci
Predam skleneny pozlateny set na vino
Dobry den prajem. Rad by som dal do ponuky tento krasny pozlateny neposkodeny originalny set na vino, je stary min. 20 rokov je to dedičstvo ktore u mna nema uplatnenie. Set obsahuje 5 pohariky na vino a jeden džban na vino, vhodne na rozne prilezitosti oslavy atd....