inzercia, predaj, predám, bazár

Tescoma hrnčeky na espresso

Kategória: Sklo, keramika

predam hrnceky tescoma s podsalkou (jeden tanierik chyba) v povodnom obale, cena bola 45 EUR
Tescoma hrnčeky na espresso
Podobné inzeráty
Tescoma hrnčeky na espresso
predam hrnceky tescoma s podsalkou (jedna podsalka chyba) v povodnom obale, povodna cena 45 EUR. 1x umyte v umyvacke.
Hrnčeky keramické/hlinené
Predám tieto rôzne hrnčeky. 1 Hrnčeky bez podšialky 6ks 1,2dcl - 8€ 2 Hrnčeky s podšialkami 4ks 1dcl - 8€ 3 Hrnčeky s podšialkami 6ks 1,2dcl - 10€ Pri komplet odbere dohoda možná. Ako bonus pridám pohárik na čaj. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem radšej mailom, telefonicky iba sporadicky.
Čajová súprava, hrnčeky keramické/hlinené
Predám túto súpravu a rôzne hrnčeky. 1 Hrnčeky s podšialkami 4ks 1dcl - 8€ 2 Hrnčeky s podšialkami 6ks 1,2dcl - 10€ 3 Čajová súprava, hrnčeky bez podšialky 6ks 1,2dcl - 12€ Pri komplet odbere dohoda možná. Ako bonus pridám pohárik na čaj. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem radšej mailom, telefonicky iba sporadicky.
Dóza 2 ks Woody Tescoma 0,55L sklo, drevo
Na predaj sklenená dóza s uzáverom z pravého dreva, masívu, značky Tescoma, kolekcia Woody. Úžitkový objem: 0,55 l po vrchnák. Rozmery: 12,5 cm x 10 cm. Všetky časti - sklo, drevo, guma v 100% stave. K dispozícii 2 rovnako veľké kusy. Pri odbere oboch cena 18€ namiesto 20€. Vynikajúca pre dlhodobé uchovávanie potravín, drevený uzáver s tesnením zabezpečí, že potraviny v nej uchovávané nestrácajú svoju prirodzenú arómu a chuť, priehľadnosť skla zabezpečí, že máte prehľad čo sa v nej nachádza. V prípade kúpy tejto dózy a k tomu jednej väčšej dózy Tescoma Woody za 12 €, cena za obe bude 20 €. Pri odbere všetkých troch (2 menšie a jedna veľká) cena bude 28 € namiesto 32 €. K tomu darujem dva nové veľké hrnčeky na čaj/kávu z pieskovaného skla ako na posledných dvoch fotkách. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
Dóza Woody Tescoma 1,4 L sklo, drevo
Na predaj sklenená dóza s uzáverom z pravého dreva, masívu, značky Tescoma, kolekcia Woody. Úžitkový objem: 1,4 l po vrchnák. Rozmery: 20 cm x 10 cm. Všetky časti - sklo, drevo, guma v 100% stave. Vynikajúca pre dlhodobé uchovávanie potravín, drevený uzáver s tesnením zabezpečí, že potraviny v nej uchovávané nestrácajú svoju prirodzenú arómu a chuť, priehľadnosť skla zabezpečí, že máte prehľad čo sa v nej nachádza. V prípade kúpy aj jednej menšej dózy Tescoma Woody 0,55L za 10 €,cena za obe 20 €. Pri kúpe všetkých troch (dvoch menších a tejto) cena 28 € namiesto 32 €. K tomu darujem dva nové veľké hrnčeky na čaj/kávu z pieskovaného skla ako na posledných dvoch fotkách. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
Staré hrnčeky, podšálky, taniere
Predám staré (retro) taniere, hrnčeky , podšálky. Hrnčeky - 2€/kus Hrnčeky s červenými pásikmi majú malé oťuky, viď. fotka. Malé podšálky 2 ks - 1€/kus Malé tanieriky 3 ks - 1,20€/kus Veľký hlboký tanier s ružovými kvetmi - 2€ (má malý oťuk, viď. fotka) Cena + poštovné Na dobierku neposielam!!!